November 20, 20204 yr 8 hours ago, pt 2.0 said: P.S. Lično bih sve one koji na ovoj temi tvrde kako je naš narod stoka trajno banovala. N od naroda ti nisi videla. I to ti kažem ja koji nisam vojsku služio, a moji koji su išli su između ostalog spominjali da ti ne možeš verovati pored kakvih ljudi mi živimo. I da se razumemo, nije Srbin stoka. ali Srbin u Srbiji i Srbin u Nemačkoj su dva različita pojma. Srbija je stoka.
November 20, 20204 yr 1 minute ago, čekmeže said: N od naroda ti nisi videla. To je, onako, baš smela izjava za nekog ko me uopšte ne poznaje u RL. 1 minute ago, čekmeže said: ali Srbin u Srbiji i Srbin u Nemačkoj su dva različita pojma. Ja sam Srbin u Srbiji, nemam nikakve veze sa Nemačkom. Kad kažem narod, mislim na naš narod ovde u Srbiji.
November 20, 20204 yr Ne moram da te poznajem, gde si videla narod, na poslu, pre toga na fakultetu koji je pohađalo pet posto ljudi ili živeći u Beogradu? Sa koje ti to pozicije nastupaš da se neko, pazi, trajno banuje ako naš narod nazove stokom? Pritom, ja uopšte ne mislim da sam bolji od drugih, samo konstatujem ono što vidim svaki dan u Srbiji.
November 20, 20204 yr 1 minute ago, čekmeže said: Ne moram da te poznajem, gde si videla narod, na poslu, pre toga na fakultetu koji je pohađalo pet posto ljudi ili živeći u Beogradu? užasno si smešan u svom nasumičnom lupetanju, a tvoja predstava o mom životu na zrnu graška je neopisiv promašaj. i vidiš, isto kao što glupo rezonuješ u slučaju 1 pojedinaćnog života (mog), podjednako tako glupo rezonuješ o narodu u celini (takodje mom). 1 minute ago, čekmeže said: Sa koje ti to pozicije nastupaš da se neko, pazi, trajno banuje ako naš narod nazove stokom? Sa pozicije da su zdrav razum i logićko rasudjivanje dobrodošli, a tupavi šovinizam nedozvoljen na ovom forumu.
November 20, 20204 yr zar nije dovoljno samo pogledati na šta liči država koju je za sebe napravio ovaj narod kakve odluke donosi, kako živi, na šta pristaje
November 20, 20204 yr ma nije narod stoka, on se tako samo ponasa,glasa i izgleda... ko god dopusti da ga ovako trpaju decenijama je upravo to i to vazi za sve kako god se zvali!
November 20, 20204 yr To je bukvalno na liniji kao da si rekao da su svi oni koji su siromašni zaslužili to u čemu žive, odnosno da su isključivo krivi za to. Ali, da ne kvarimo temu o koroni u Srbiji. Tom divnom poligonu da svako iživi svoje... štagod. P.S. Kad počnete o narodu ili Miletu na taj način, ja bukvalno vidim u vama tipski lik koji glumi Bata Stojković iz Ko to tamo peva . edit. Odgovor je bio za levog, al može i Major da pročita... Žao mi vas je svih što ste zlehude sreće da ne pripadate nekom boljem narodu. I Vučić ima isti problem Edited November 20, 20204 yr by pt 2.0
November 20, 20204 yr 56 minutes ago, čekmeže said: Sa koje ti to pozicije nastupaš da se neko, pazi, trajno banuje ako naš narod nazove stokom? A sa koje ti, ili bilo ko drugi, pozicije nastupas kad citav jedan narod nazivas stokom? Mislim, cime si se kvalifikovao da iznosis takve sudove? Ako si deo tog naroda, a jesi cim si ga nazvao "nas narod", onda si i sam govedo, to je prost silogizam. Ako si sam govedo okruzeno stokom onda si u dobrom drustvu, pa tvoja teza da je ceo narod stoka nema nikakav vrednosni znacaj. Govedo reklo za sebe da je stoka, mozes misliti. Edited November 20, 20204 yr by harper
November 20, 20204 yr 6 minutes ago, harper said: A sa koje ti. ili bilo ko drugi, pozicije nastupas kad citav jedan narod nazivas stokom? Mislim, cime si se kvalifikovao da iznosis takve sudove? Ako si deo tog naroda, a jesi cim si ga nazvao "nas narod", onda si i sam govedo, to je prost silogizam. Ako si sam govedo okruzeno stokom onda si u dobrom drustvu, pa tvoja teza da je ceo narod stoka nema nikakav vrednosni znacaj. Govedo reklo za sebe da je stoka, mozes misliti. Ti stvarno misliš da si me sad nešto zajebao što si me nazvao govedom? Ne pravim, silogističkim, ali opet govedom?
November 20, 20204 yr 1 hour ago, čekmeže said: Pritom, ja uopšte ne mislim da sam bolji od drugih, Covek napisao. Ali da se obelezi. Bez samorefleksije nema mu (narodu) izvlacenja iz bilo kog problema. Tretirace ga kao marvu, bio to ili ne. Sto se na primeru hendlovanja ove pandemije koja je visa sila i vidi. Ne znam sta je i kako se to zove, ali u ovoj disciplini je apsolutno nenadjebiv: »Zasto si sam sebe udario po glavi, Djole?»si sam sebe udario po glavi Đole? Edited November 20, 20204 yr by Moonwalker
November 20, 20204 yr Možda je najbolje da o karakterizaciji vaskolikog srpskog naroda pišete na psihološkim posledicama pandemije.
November 20, 20204 yr U Austriji je, u poslednja 24 sata, registrovano 6.708 novih slučajeva zaraze koronavirusom, kao i 108 preminulih. U Mađarskoj je od posledica korona virusa preminulo još 96 osoba, dok je potvrđeno još 4.440 slučajeva, objavljeno je danas na vladinom sajtu za praćenje situacije. Ukrajina je danas zabeležila rekordnih 14.575 slučajeva obolelih od korona virusa u jednom danu, dok je preminulo 228 osoba U prethodna 24 časa u Bugarskoj je preminulo 117 osoba, a registrovano 3.899 slučajeva korona virusa na uzorku od 10.311 testiranih Mi sa ovih nasih 20-30 svakodnevno smo stvarno zilavi carevi. Ovo sve neke mlakonje u nasoj okolini.