November 20, 20204 yr 10 minutes ago, dacha said: Kon je na RTS1, Beogradska hronika. Nece da kaze koje mere su predlozili vladi, ocekuje da ce sutra biti usvojene. Kaze da njega niko nije ni obavestio da treba da se nekome obrati (povodom otkazane konferencije za stampu). Za sahranu patrijarha kaze da je to rizican dogadjaj ali da niko ne moze da to zabrani. Ovo ne mogu da zabrane, ne mogu kafane i žurke da zabrane, pa šta mogu sem da sirotinji zabrane da idu po lebac, ajde lijepo da se u ponedjeljak nakon masovke lijepo samoraspuste, samo džabe troše vazduh.
November 20, 20204 yr 1 minute ago, James Marshall said: Ovo ne mogu da zabrane, ne mogu kafane i žurke da zabrane, pa šta mogu sem da sirotinji zabrane da idu po lebac, ajde lijepo da se u ponedjeljak nakon masovke lijepo samoraspuste, samo džabe troše vazduh. pa nije, nemoj tako, oni samo preporuchuju izvrshnoj vlasti, nemaju nikakvu moc, a izvrshna vlast samo radi shta joj oni kazu i nema nikakvu moc. Edited November 20, 20204 yr by gospa buba
November 20, 20204 yr A onda ce opet nekog bratungu iz Silbasha da uhapse kad krene traktorom da obavi duboko zimsko oranje jer krsi mjere
November 20, 20204 yr Just now, gospa buba said: pa nije, nemoj tako, oni samo preporuchuju izvrshnoj vlasti, nemaju nikakvu moc, a izvrshna vlast samo radi shta joj oni kazu i nema nikakvu moc.
November 20, 20204 yr cenim vagaju kako da nishta a da niko ne primeti. @djejms marshal. moram i ovde:
November 20, 20204 yr 11 minutes ago, James Marshall said: Sem ako ne čitaš misli, kao što bi se moglo protumačiti iz posta oko kog je sve počelo, onda je ovo klasično prozivanje i stavljanje u tuđa usta riječi koje neko nije napisao. Tako da ajde da batalimo ovu priču. Ona okačila link ka jednom sajtu koji skuplja članke a onda si joj ti telepatski na to nakalemio zavjere, trampa i antimaskerstvo. nisam bas toliko dobar u citanju misli, bolje mi ide citanje postova.
November 20, 20204 yr 3 minutes ago, precog said: nisam bas toliko dobar u citanju misli, bolje mi ide citanje postova. nemoj dalje molim te, meni neprijatno, izvlačenje nečijih postova iz jula je stalking 1/1 i samo dodatno pokazuje tvoju opsjednutost dotičnom forumašicom.
November 20, 20204 yr Just now, James Marshall said: nemoj dalje molim te, meni neprijatno, izvlačenje nečijih postova iz jula je stalking 1/1 i samo dodatno pokazuje tvoju opsjednutost dotičnom forumašicom. znaci koriscenja searcha je stalking. ok, zanimljivo tumacenje. da ne pricamo o tome kako je pojam stalkinga na forumu smesan.
November 20, 20204 yr 26 minutes ago, dacha said: Kon je na RTS1, Beogradska hronika. Nece da kaze koje mere su predlozili vladi, ocekuje da ce sutra biti usvojene. Kaze da njega niko nije ni obavestio da treba da se nekome obrati (povodom otkazane konferencije za stampu). Za sahranu patrijarha kaze da je to rizican dogadjaj ali da niko ne moze da to zabrani. naravno da sahranu niko je moze da zabrani, ali moze okupljanje tim povodom.
November 20, 20204 yr 3 minutes ago, precog said: znaci koriscenja searcha je stalking. ok, zanimljivo tumacenje. da ne pricamo o tome kako je pojam stalkinga na forumu smesan. Ne, stalking je kad ti na nečiji post u kome je samo sadržan link kreneš da izvlačiš šta je neko napisao u julu i time opravdavaš svoje "ajde daj nam sa tvitera te teorije zavjere i antimaskerstvo" čitanje misli. Ono, šta god mustang da napiše, makar to bio link na naučnu studiju, ti imaš da dodaš svoje tumačenje i da nam objasniš šta je ona htjela da kaže. E to je stalking.
November 20, 20204 yr 17 minutes ago, omiljeni said: A onda ce opet nekog bratungu iz Silbasha da uhapse kad krene traktorom da obavi duboko zimsko oranje jer krsi mjere Rumun 2000 in danger
November 20, 20204 yr 5 minutes ago, James Marshall said: Ne, stalking je kad ti na nečiji post u kome je samo sadržan link kreneš da izvlačiš šta je neko napisao u julu i time opravdavaš svoje "ajde daj nam sa tvitera te teorije zavjere i antimaskerstvo" čitanje misli. Ono, šta god mustang da napiše, makar to bio link na naučnu studiju, ti imaš da dodaš svoje tumačenje i da nam objasniš šta je ona htjela da kaže. E to je stalking. ja sam trazio od nje dodatne informacije, ti mi ucitavas stalking. to sto sam pisao tebi nakon tog posta ne moze da se mesa sa mojim postom upucenim njoj, inace je to stalkovanje.
November 20, 20204 yr Jbte jel moguće da temu o Coroni u Srbiji zatrpavate pričom o mustang jbte...Baš se nemaju preča posla... .... Shiit has hit the fan!