November 20, 20204 yr pa nije im lako, em zdravstveni sistem ode u kurac,em treba sad praviti sahranu..Hamletoska dilema, jbt..
November 20, 20204 yr 1 hour ago, James Marshall said: U prevodu dok je moglo nešto da se uradiukrade, tad smo se kurčili i vršili vlast, sad kad je gadno, svako za sebe, see ya bičiz
November 20, 20204 yr Posle ovog lizanja kašičica leša u najavi, za 2 nedelje idemo na minimum 300 mrtvih dnevno.
November 20, 20204 yr 30 minutes ago, James Marshall said: Ne nego nemoj ti da tumačiš tuđe postove u smislu "a šta inače piše, znaš li ti njen opus", i to prozivanje "ajde okači odakle si ti pokupila sa Tvitera, daj te teorije zavjere itd". Jer to pozivanje na kompletan opus kad neko samo okači link je ad hominem napad. Nema potrebe za učitavanjem, tumačenjem tuđih misli i prozivanjem, to i jeste vrsta stalkinga. znaci opet dolazimo do toga da se ima izvoleti debatovati sa postom u izolaciji? kako onda utvrdjujes da ja stalkujem nekoga ako se ne gleda celokupni kontekst i istorija postova? takodje, kako mislis da se odvija debata na forumu ako nema tumacenja i oslanjanja na kontekst?
November 20, 20204 yr Kon je na RTS1, Beogradska hronika. Nece da kaze koje mere su predlozili vladi, ocekuje da ce sutra biti usvojene. Kaze da njega niko nije ni obavestio da treba da se nekome obrati (povodom otkazane konferencije za stampu). Za sahranu patrijarha kaze da je to rizican dogadjaj ali da niko ne moze da to zabrani.
November 20, 20204 yr Just now, dacha said: Kon je na RTS1, Beogradska hronika. Nece da kaze koje mere su predlozili vladi, ocekuje da ce sutra biti usvojene. Kaze da njega niko nije ni obavestio da treba da se nekome obrati (povodom otkazane konferencije za stampu). Za sahranu patrijarha kaze da je to rizican dogadjaj ali da niko ne moze da to zabrani.
November 20, 20204 yr el opet poslali 'jevrejina' da se petlja u srpske narodne obichaje, da ne moze da zabrani i da ne moze da objasni
November 20, 20204 yr 1 minute ago, renne said: Kaže sutra možda mere, a možda i ne Možda mere, možda seku.
November 20, 20204 yr 8 hours ago, precog said: da li zaista mislis da nije pokupila sa nekog tviter naloga koji kenja o zaverama, slavi trampa i vice da je nosenje maski protivustavno? 2 minutes ago, precog said: znaci opet dolazimo do toga da se ima izvoleti debatovati sa postom u izolaciji? kako onda utvrdjujes da ja stalkujem nekoga ako se ne gleda celokupni kontekst i istorija postova? takodje, kako mislis da se odvija debata na forumu ako nema tumacenja i oslanjanja na kontekst? Sem ako ne čitaš misli, kao što bi se moglo protumačiti iz posta oko kog je sve počelo, onda je ovo klasično prozivanje i stavljanje u tuđa usta riječi koje neko nije napisao. Tako da ajde da batalimo ovu priču. Ona okačila link ka jednom sajtu koji skuplja članke a onda si joj ti telepatski na to nakalemio zavjere, trampa i antimaskerstvo.
November 20, 20204 yr 30 minutes ago, Haralampije said: Cak je i Cane skapirao rodjace.. Cane o novim merama: Svi su uplašeni, i ja sam uplašen https://nova.rs/zabava/cane-o-novim-merama-svi-su-uplaseni-i-ja-sam-uplasen/ Žao mi je što je patrijarh preminuo.Frka je. Cančuga
November 20, 20204 yr 2 minutes ago, Hermetico said: Možda mere, možda seku. triput mere jednom seku Edited November 20, 20204 yr by gospa buba