November 20, 20204 yr 6 minutes ago, James Marshall said: U prevodu dok je moglo nešto da se uradi, tad smo se kurčili i vršili vlast, sad kad je gadno, svako za sebe, see ya bičiz Ja sam to shvatio kao poziv da uzmemo stvar u svoje ruke, ne placati porez jer novaca nema , ko jebe racune, nek ih plati neko drugi, otidji do obliznje apoteke i uz pretnju oruzjem uzmi sve zalihe KN 95, vit.C, zinka, D3 vitamina, u prvoj samiski na istu foru pokupi brasno, ulje, konzerve, dezinficijense.... Edited November 20, 20204 yr by Haralampije
November 20, 20204 yr 20 minutes ago, gospa buba said: ko da krejzi ne moze da se obraca kad god hoce, shto i chini, shto mu do sada nije bilo problem ili mora da odrzi tenziju, da se pitamo koliko mu je samo teshko Mi u tenziji..cekamo mudrost i spasenije..cekamo obracanje njegovo, bezvredni i bespomocni dok on sladostrasno trlja ruke. Njemu je korona sa neba pala..bukvalno
November 20, 20204 yr Nije,nego on svaku situaciju preokrene u svoju korist..ipak je to radikalsko profiterski um..
November 20, 20204 yr 17 minutes ago, Caligula said: Pa nije cela CG balavila les nego manji procenat idiota. Pa onda geometrijska progresija. Mi ne oskudevamo sa idiotima fala bogu i Irineju @ragasto Pa, pošto sada ubrzano sve odlazi u 3pm, nadam se da će ljudi makar reagovati u stilu "E, ovaj je išao na sahranu, beži od njega". Ako bude masovnog događaja, naravno. Znači, da se malo više razmisli u tom pravcu, ne zbog idiota nego zbog njihovog okruženja i ljudi koji mogu da nehotice najebu.
November 20, 20204 yr 36 minutes ago, Caligula said: Eno Amfilohijevo stradanije bilo je gamechanger za Irineja, ni masku nije stavio. Tvrdoglave su to, destruktivne i egocentricne njuske, a narod sto vidi on i radi, shimpanco level. Ponavljam, zao mi je medicinara, njihovih porodica i onih normalnih ljudi koji su prinudjeni da zive u ludnici. Kako nemozete da razumete da Amfilohije nije umro od korone. Bio je testiran i bio je negativan. Umro je od raka. 36 minutes ago, Caligula said:
November 20, 20204 yr 30 minutes ago, Misko said: E, pa ja sam nedisciplinovan, ne drzim distancu ni od jedne sestre, ni od majke, valjda nece da me apse..Tede, nemo me drukas.. jbg vec sam prijavio....za skromnu naknadu prijava moze nestati
November 20, 20204 yr 3 hours ago, James Marshall said: Ajde da ne tumačimo tuđe postove toliko ekstenzivno da bi uklopili u soptsveno viđenje. Ne moraš na svaki njen post odgovarati kao na cjelinu njenog pisanija, to je onda nešto drugo. svaki post za sebe je zasebna celina i ima se odgovarati na njega bez ikakvog konteksta? ima li neki prihvatljivi interval posle kog moze da se odgovara na neciji post da odgovor ne bi bio protumacen kao stalkovanje npr. svaki treci post?
November 20, 20204 yr 30 minutes ago, svajcika said: Kako nemozete da razumete da Amfilohije nije umro od korone. Bio je testiran i bio je negativan. Umro je od raka. Nije. Umro je od smrti.
November 20, 20204 yr 3 minutes ago, precog said: svaki post za sebe je zasebna celina i ima se odgovarati na njega bez ikakvog konteksta? ima li neki prihvatljivi interval posle kog moze da se odgovara na neciji post da odgovor ne bi bio protumacen kao stalkovanje npr. svaki treci post? Ne nego nemoj ti da tumačiš tuđe postove u smislu "a šta inače piše, znaš li ti njen opus", i to prozivanje "ajde okači odakle si ti pokupila sa Tvitera, daj te teorije zavjere itd". Jer to pozivanje na kompletan opus kad neko samo okači link je ad hominem napad. Nema potrebe za učitavanjem, tumačenjem tuđih misli i prozivanjem, to i jeste vrsta stalkinga.
November 20, 20204 yr Cak je i Cane skapirao rodjace.. Cane o novim merama: Svi su uplašeni, i ja sam uplašen https://nova.rs/zabava/cane-o-novim-merama-svi-su-uplaseni-i-ja-sam-uplasen/
November 20, 20204 yr gledam sad današnje brojeve malo... onako odokativno, vodimo ceo svet u broju novih, per capita. a sa dnevnim rastom ukupnog broja od 6% skoro sigurno vodimo ceo svet. iz glave uz pomoć rule of 72, to je rast koji za 12 dana daje uduplavanje ukupnog broja. npr juče je izgledalo da ćemo imati uduplavanje za 11 dana, ali zaravnjavamoTM verovatno samo zbog limita u obimu testiranja. tako da ono, najgori smo sve dijece. i moguće da ove brojeve više ne friziraju uopšte ili rade to minimalno. brojevi preminulih, to se ne uklapa ni u šta što se zna o ovom virusu. to se narihtava reda nekoliko puta.
November 20, 20204 yr 3 minutes ago, omiljeni said: gledam sad današnje brojeve malo... onako odokativno, vodimo ceo svet u broju novih, per capita. a sa dnevnim rastom ukupnog broja od 6% skoro sigurno vodimo ceo svet. iz glave uz pomoć rule of 72, to je rast koji za 12 dana daje uduplavanje ukupnog broja. npr juče je izgledalo da ćemo imati uduplavanje za 11 dana, ali zaravnjavamoTM verovatno samo zbog limita u obimu testiranja. tako da ono, najgori smo sve dijece. i moguće da ove brojeve više ne friziraju uopšte ili rade to minimalno. brojevi preminulih, to se ne uklapa ni u šta što se zna o ovom virusu. to se narihtava reda nekoliko puta. pa lepo ti kaze ovaj gore da je amfilohije od raka otisao. tekovina ovih govana na vlasti, ovde i kojekuda, je da su razbucali ljudima razum i bilo kakvo poverenje da razum ili nauka uopste postoje i necemu sluze. bukvalno sve moze. mickey mouse realnost.