Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Sa bljucka

Policijski čas nije čarobno rešenje i to nije bila tema današnje sednice Kriznog štaba. Ali jeste bila tema da se prekine kontakt. Prekid kontakata jedini je lek za smanjenje brojki, izjavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar na uručenju opreme i sanitetskih vozila našoj zemlji od strane Ujedinjenih nacija za razvoj

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

ali cek prvo sahranu da obavimo..

• Author

A kako zamisljaju da prekidamo kontakte?

Ne znam, snađi se

12 minutes ago, ronin said:

Poenta je da ima X mera bez sumanutog prolećnoga zaključavanja i iživljavanja...Po ko zna koji put to ponavljam...

Slazem se i mislim da je zakljucavanje za zivotinje, a mozda ni za njih.

Ali ako mozak ne radi a nema ko da kazni i sprovede te mere, onda je logican nastavak zakljucavanje.

Ok su mere.

Edited by Apollo Creed

Just now, ronin said:

I šta...Katanac na gajbu a govnari sa propusnicama da rade šta oće...Neće da može bradr ragasto...

U iole normalnim okolnostima bih bio protiv katanca, ali ovo nam je ponovljena, tj. još gora  situacija u kojoj su bolnice krcate, medicinsko osoblje polupano a Instagram predsednikovo primarno sredstvo obraćanja. Mislim, 99% neće ni biti katanca, a zagovaramtm ga samo zato što stvarno ne vidim kako ovo drugačije može da se obuzda, makar na kraći rok. Jedino da patrijarhova odjava stvarno bude game changer, ne znam koje su šanse za to...

5 minutes ago, Milosh76 said:

A kako zamisljaju da prekidamo kontakte?

Ukinuti N1, internet, facebook, eno onaj brat iz Koreje sve to uradio i nema kovida 

9 minutes ago, ronin said:

I šta...Katanac na gajbu a govnari sa propusnicama da rade šta oće...Neće da može bradr ragasto...

Pa ti onda idi da siris zarazu sa balvanima kad nece da moze, sto da samo oni imaju tu privilegiju, ne ? 

I ti si u fazonu lokota gajbe a?...Tuga...

Ja sam u fazonu da se sedi kuci i ceka da ovo prodje, drugog efikasnog nacina zasad nema, do vakcine

3 minutes ago, ronin said:

I ti si u fazonu lokota gajbe a?...Tuga...

Ja bih i zimski san prihvatio samo da što pre prođe ovo. 

Just now, maheem said:

razmisljao sam o onoj kabini iz petog elementa koja se uspava u sekundi

na sve će pristati samo da kafana roninog kuma fasuje lokot :dry:

3 minutes ago, maheem said:

takodje..

2 minutes ago, Tsai said:

razmisljao sam o onoj kabini iz petog elementa koja se uspava u sekundi

ja o tako necemu razmisljam bar od letos..

Background Picker
Customize Layout