Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

4 minutes ago, Tsai said:

Nolo pocinje u 15h

Nolo u žalosti, predao

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

14 minutes ago, Sludge Factory said:

tagujete se. kod mene je kiki dkt jer je plavusa koja puno kenja a ja sam pelemis jer imam najmanji uticaj na odluke

Brt ja sam u mojoj kuci Kon. :sad: Ladno. Kazem nesto to niko ne jebe daju mi povlastice da se ne nerviram ja idem kenjam po fejsu.

Edited by Hermetico

1 hour ago, gospa buba said:

uredjaj :hihi:

sent from bubamoto

Pa da, ona žica u njoj je zapravo antena 5G mreže, kojom nas Bil GejC kontroliše. Kako ne znaš?

14 minutes ago, James Marshall said:

To je definicija ad hominem napada. 

bilo bi ad hominem kada ne bi nedvosmisleno i dosledno iznosila argumente na temu prethodno (zabelezeni na forumu), tako da se ovaj njen argument moze smatrati kao deo njenog celokupnog stava prema koroni.  ja u odgovoru na njene postove odgovaram na celinu, a ne post po post.

Kisicka dakle objavila da Drzave nema.

Kakvo je to djubre jebote, kakav je to ljudski ispljuvak. Mesecima je iz Batuta donosila frizirane podatke po Vucicevom nalogu, postala je ministarka, pozdravila guzve u jebenom trznom centru u sred epidemije a sada odgovornost pripisuje svakoj porodici ponaosob.

Govno.

Boli je čka.

29 minutes ago, Caligula said:

Kisicka dakle objavila da Drzave nema.

Kakvo je to djubre jebote, kakav je to ljudski ispljuvak. Mesecima je iz Batuta donosila frizirane podatke po Vucicevom nalogu, postala je ministarka, pozdravila guzve u jebenom trznom centru u sred epidemije a sada odgovornost pripisuje svakoj porodici ponaosob.

Govno.

da nije korone josh bi shetala dekolteje i shtikle po vilajetima batuta.

mozda sporije, ali bi stigla gde je naumila vremenom.

ubedljivo najkrace jedenje govana.

dide ucrkvu da pali svecu za koronu :sleep:

Edited by gospa buba

58 minutes ago, Arkadija said:

Pa da, ona žica u njoj je zapravo antena 5G mreže, kojom nas Bil GejC kontroliše. Kako ne znaš?

mene su sve zice iste. profesionalna deformacija :hihi:

...

Edited by vememah

Meni je zaista neverovatno i uvek se iznova cudim kada ljudi (ne ti vememah) krenu da se bave teorijom maski i zastitom.

Pa jebote kad je sunce jako ti stavis ruku na celo da zastitis oci. Kada je dim, mokru krpu preko lica, kada smrdi zapusis nos. Izbegavas bare kada je kisa, skaces sa jednog suvog mesta na drugo. Oblacis zimsku jaknu kada je hladno. Meni je bre maska jedna od ovih stvari, gotovo pa instinktivna reakcija na nesto sto ulazi na nos i usta.

Neko je rekao da je to neki poremecaj, sva ova pomama protiv jebene krpe. Milion racionalizacija, doslo se dotle da u vucicevoj srbiji gde braca uzimaju direkt iz dzepa i gde ti SNSovci detetu kradu skolsku uzinu, Jutkaju zenu i pale kuce po Grockoj - mi TRAZIMO SLOBODU i ukljucujemo mozak™, ne damo na nase dostojanstvo :isuse: e koje ce maska da nam oduzme.

Pa jebote kakvo je bre ovo ludilo

Edited by Caligula

valjda je jasno da su oni koji u vreme epidemije kukaju o nekim ugrozenim pravima i slobodama poslednji ljudi na svetu koje te stvari zapravo zanimaju. 

1 hour ago, precog said:

bilo bi ad hominem kada ne bi nedvosmisleno i dosledno iznosila argumente na temu prethodno (zabelezeni na forumu), tako da se ovaj njen argument moze smatrati kao deo njenog celokupnog stava prema koroni.  ja u odgovoru na njene postove odgovaram na celinu, a ne post po post.

Ajde da ne tumačimo tuđe postove toliko ekstenzivno da bi uklopili u soptsveno viđenje. Ne moraš na svaki njen post odgovarati kao na cjelinu njenog pisanija, to je onda nešto drugo.

15 minutes ago, Joe D said:

valjda je jasno da su oni koji u vreme epidemije kukaju o nekim ugrozenim pravima i slobodama poslednji ljudi na svetu koje te stvari zapravo zanimaju. 

I da se oni zapravo najvise plase, samo su eto nasli odbrambeni mehanizam

borbu za slobodu su nashli da se smiruju :hihi:

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout