Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, Hermetico said:

A gde se potencira ta prica? Meni se cini da se sve vreme gura pod tepih da su oni ikakvi prenosioci. 

Ti ne čitaš ovaj topik? Naravno da su i oni prenosioci, ali ovde se pominju kao apsolutno primarni, a za njima deca iz vrtića. Zanemaruje se činjenica da bi zatvaranjem škola i vrtića, bez šireg zatvaranja društva, ništa ne bi postiglo. Tu malu decu bi opet neko čuvao, pri čemu bi to uglavnom bile starije osobe. Malo stariji bi morali fizički da se zaključaju.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Popular Post
17 minutes ago, Malvo said:

Gospodža ministarka kaže da konačno preuzmemo odgovornost za svoje zdravlje i da nema mogućih mera koje se mogu preduzeti. Kako je njima dobro, koji su to carevi.

Je l to ona štrokava kalaštura iz pedikir salona, ona što je na pitanje da li je otvaranje tržnog centra u BnV bio zdravstveni rizik rekla da treba da budemo ponosni zbog takvog jednog ekonomskog uspeha u ovako teškim vremenima?

Je l ta govnara, ili neka slična?

Pošto ova može Hipokratovom zakletvom da obriše Vučićevo dupe.

P.S. Lično bih sve one koji na ovoj temi tvrde kako je naš narod stoka trajno banovala. One što saprofitiraju na epidemiji jer im to očito ispunjava neke psihološke potrebe banovala bih do okončanja epidemije.

Nivo sludjivanja i laganja samo u vezi sa temom epidemije od strane Kriznog štaba i države koji je ovaj narod doživeo je toliki da, što se mene tiče, imam razumevanja i za one koji su odlepili na stranu antimaskerizma i teorija zavere, kao i za one koji su odlepili na stranu dezinfikovanja svega.

Ljudi, prvo izludjeni a potom prepušteni sebi, snalaze se kako ko ume i može. I zapravo su mnogo bolji nego što bi se moglo očekivati, imajući u vidi stepen silovanja mozga od februara, preko junskih izbora, pa do danas.

Zdravstveni sistem je nešto na šta u ovom trenutku ne može previše da se računa - imao rak ili koronu.

U tom smislu, preostaje vam da se organizijete u široj zajednici familije i prijatelja, napravite mrežu podrške kome i koliko možete, i budete elemetnarno dostojanstveni u tome. Mantranja o država duradi nešto i stoto ispiranje mozga o tome šta će i da li će Zvončica i ekipa da odluče povodom famoznog zaključavanja i mera mi je zaista uvreda za mozak.

E mogli bi stvarno opet o maskama d3 cinku i elektrolitima kao magičnim lekovima.
I grljenju sa ovima što niko nije dobio koronu jel eto svi su policajci i meri im se šest puta dnevno i maske samo 20% i šta bre i teretana i sve...

.... Shiit has hit the fan!

34 minutes ago, Malvo said:

Gospodža ministarka kaže da konačno preuzmemo odgovornost za svoje zdravlje i da nema mogućih mera koje se mogu preduzeti. Kako je njima dobro, koji su to carevi.

Konačno neko dobjasni kako stoje stvari!

@duma jel ti stvarno mislis da deca sve vreme nose maske od trenutka kad krenu u skolu pa dok se ne vrate kuci? I jel mislis da svaki dan imaju novu ili opranu masku?

Ili je vecina vucara po dzepovima i torbama pa samo navuku kad pridju skoli, ili kad zvoni za cas

9 hours ago, duma said:

Kako malo treba da se odustane od ljudskih prava i Kina prihvati kao uzor.

Sad je sve otišlo u onu stvar.  Da se sve zatvori i uvede policijski čas, pitanje da li bi se šta postiglo.

nigđe veze. zna se šta se postiže policijskim časom i kad je opravdano da se uvede, kad mora za kratko vreme da se zaustavi širenje virusa itd. a kada može da se pređe na blaže mere koju mogu da traju duže. nema nikakve veze sa kinom i ljudskim ravima, kad je ugroženo javno zdravlje to se uopšte ne dovodi u pitanje

jedino je stvar u tome kako ko doživljava da li je javno zdravlje ugroženo. ako neko misli da virus nije opasan i da javno zdravlje nije ugroženo, to je ok, samo treba da znamo o čemu pričamo, a ne da bacamo dimne bombe, ljudska prava,  poniženja, čvrsta ruka

Edited by levi

Brate jel realno da se ložiš na zatvor?

44 minutes ago, James Marshall said:

To šta ja mislim ili ti misliš ili naslućuješ uopšte nema veze sa tim. Okačila žena link sa nekog agregatora medicinskih časopisa a ti odmah krećeš preventivno da skačeš po kostima. Kad zasluži ok, ali ovo tvoje je teško natezanje, ja iz ovog okačenog nikako nisam mogao da dođem do ovog zaključka iz kvotovanog posta. Ne moraš na svaki njen post da reaguješ ko kerber. 

ne skacem ja po agregatoru nego po zakljucku i celom njenom opusu na ovoj i americkoj temi. no, mozemo i tako da se igramo i da citamo svaki post u izolaciji i da se pravimo da prethodni ne postoje.

56 minutes ago, SNARC said:

U mom malom mistu osvanuli posteri sa slikama neke SF gas maske ispod koje pise "Ovo je uredjaj koji stiti od virusa" i hirurske maske ispod koje stoji "Ovo je uredjaj za kontrolu uma".

Uzecu neku jacu motku..i pocecu da setam gradom.

Napiši na motku "Uređaj za uterivanje pameti iz dupeta uglavu"

28 minutes ago, pt 2.0 said:

Je l to ona štrokava kalaštura iz pedikir salona, ona što je na pitanje da li je otvaranje tržnog centra u BnV bio zdravstveni rizik rekla da treba da budemo ponosni zbog takvog jednog ekonomskog uspeha u ovako teškim vremenima?

Je l ta govnara, ili neka slična?

Pošto ova može Hipokratovom zakletvom da obriše Vučićevo dupe.

12 minutes ago, precog said:

ne skacem ja po agregatoru nego po zakljucku i celom njenom opusu na ovoj i americkoj temi. no, mozemo i tako da se igramo i da citamo svaki post u izolaciji i da se pravimo da prethodni ne postoje.

To je definicija ad hominem napada. 

Premijerka Srbije Ana Brnabić obratila se medijima nakon održane sednice Kriznog štaba i rekla da sada neće biti izjava.

- Medicinski deo Kriznog štaba je ostao da veća još. Konačna odluka će biti saopštena u 15 časova - poručila je premijerka.

Rijaliti Srbija

Dalje ide, dalje ide!

Hitna sednica, epidemija, ali ja imam važnija posla, neko će vam se obratiti. 

Edited by Malvo

Nolo pocinje u 15h, hajde nek pozure malo

Background Picker
Customize Layout