November 20, 20204 yr 3 minutes ago, James Marshall said: bilo je u svim medijima, eno ja sam ti okačio link sa rojtersa. da li zaista mislis da nije pokupila sa nekog tviter naloga koji kenja o zaverama, slavi trampa i vice da je nosenje maski protivustavno?
November 20, 20204 yr U mom malom mistu osvanuli posteri sa slikama neke SF gas maske ispod koje pise "Ovo je uredjaj koji stiti od virusa" i hirurske maske ispod koje stoji "Ovo je uredjaj za kontrolu uma". Uzecu neku jacu motku..i pocecu da setam gradom.uredjaj sent from bubamoto
November 20, 20204 yr 6 hours ago, Aleksija said: tako je, zemlje koje su ovih dana skole prebacile na onlajn - ima ih podosta, a jos vise onih koje su to uradile samo sa visim razredima/srednjom skolom - dakle, sve one su se listom odlucile da svoju decu tretiraju kao pacove. da se zgrozis. Sad je sve otišlo u onu stvar. Da se sve zatvori i uvede policijski čas, pitanje da li bi se šta postiglo. Preći ćemo i mi ovih dana na on-line nastavu, ali ne bismo još morali da su odrasli bili upola disciplinovani kao deca. Ostaje činjenica da je odvratno potenciranje priče o deci u školi kao primarnim prenosiocima korone. Zanemaruje se činjenica da su đaci u školi su bili deo društva koji je najviše poštovao pravila. Pizdi se na potencijalni policijski čas, a kuka se što za njih nije uveden 24/7 policijski. Pričica iz RL o dve porodice. U jednoj su deca u on-line režimu, a baba i deda su tu da uskoče. Tata je u inostranstvu, a majka radi posao u kom ne stupa u kontakt s ljudima. U drugoj je sve obrnuto, jer su roditelji svesni da mogu da se zaraze i babu i dedu. Dete opominju da maksimalno poštuje mere. Ovi s online nastave su se zarazili i zarazili su babu i dedu. Još im sad prebacuju da su viđeni da po ulici idu bez maske, pa su ih zarazili.
November 20, 20204 yr Gospodža ministarka kaže da konačno preuzmemo odgovornost za svoje zdravlje i da nema mogućih mera koje se mogu preduzeti. Kako je njima dobro, koji su to carevi.
November 20, 20204 yr Gospodža ministarka kaže da konačno preuzmemo odgovornost za svoje zdravlje i da nema mogućih mera koje se mogu preduzeti. Kako je njima dobro, koji su to carevi.dkt? sent from bubamoto
November 20, 20204 yr 8 hours ago, duma said: Sad je sve otišlo u onu stvar. Da se sve zatvori i uvede policijski čas, pitanje da li bi se šta postiglo. Preći ćemo i mi ovih dana na on-line nastavu, ali ne bismo još morali da su odrasli bili upola disciplinovani kao deca. Ostaje činjenica da je odvratno potenciranje priče o deci u školi kao primarnim prenosiocima korone. Zanemaruje se činjenica da su đaci u školi su bili deo društva koji je najviše poštovao pravila. Pizdi se na potencijalni policijski čas, a kuka se što za njih nije uveden 24/7 policijski. Pričica iz RL o dve porodice. U jednoj su deca u on-line režimu, a baba i deda su tu da uskoče. Tata je u inostranstvu, a majka radi posao u kom ne stupa u kontakt s ljudima. U drugoj je sve obrnuto, jer su roditelji svesni da mogu da se zaraze i babu i dedu. Dete opominju da maksimalno poštuje mere. Ovi s online nastave su se zarazili i zarazili su babu i dedu. Još im sad prebacuju da su viđeni da po ulici idu bez maske, pa su ih zarazili. A gde se potencira ta prica? Meni se cini da se sve vreme gura pod tepih da su oni ikakvi prenosioci.
November 20, 20204 yr 4 minutes ago, SNARC said: U mom malom mistu osvanuli posteri sa slikama neke SF gas maske ispod koje pise "Ovo je uredjaj koji stiti od virusa" i hirurske maske ispod koje stoji "Ovo je uredjaj za kontrolu uma". Uzecu neku jacu motku..i pocecu da setam gradom. Izvini što moram ovako, ali kakve su ljudi debilčine bože moj, i to od milvokija pa sve do tokija. I posle j*****h 9 meseci ne kapiraju da maske ne štite od virusa nego štite druge ako si inficiran a bez simptoma.
November 20, 20204 yr 2 minutes ago, precog said: da li zaista mislis da nije pokupila sa nekog tviter naloga koji kenja o zaverama, slavi trampa i vice da je nosenje maski protivustavno? To šta ja mislim ili ti misliš ili naslućuješ uopšte nema veze sa tim. Okačila žena link sa nekog agregatora medicinskih časopisa a ti odmah krećeš preventivno da skačeš po kostima. Kad zasluži ok, ali ovo tvoje je teško natezanje, ja iz ovog okačenog nikako nisam mogao da dođem do ovog zaključka iz kvotovanog posta. Ne moraš na svaki njen post da reaguješ ko kerber.
November 20, 20204 yr 2 minutes ago, Malvo said: Gospodža ministarka kaže da konačno preuzmemo odgovornost za svoje zdravlje i da nema mogućih mera koje se mogu preduzeti. Kako je njima dobro, koji su to carevi. Mi smo uradili sta smo mogli..i sad..jebi ga.
November 20, 20204 yr 5 minutes ago, Boycie said: Izvini što moram ovako, ali kakve su ljudi debilčine bože moj, i to od milvokija pa sve do tokija. I posle j*****h 9 meseci ne kapiraju da maske ne štite od virusa nego štite druge ako si inficiran a bez simptoma. Znas kako..ne zanima me ko koga naskace, ko se kako krsti ili ne krsti..ogroman deo ljudi koje znam se vec veselo gura po autobusima da ide i pruzi podrsku najvecem medju najvecima, najgori sljam dobija plate iz budzeta dok su neki sjajni ljudi vec zapalili preko..I to je Ok, jebi ga, svako mora da se bori i snalazi..Srbija bato.. Ali ovo..mislim da bih fizicki jako mogao da povredim nekoga zbog ovoga..jako sam ispizdeo. Ovu zimu docekujem ne sa "Da li ce uzeti nekoga iz moje okoline ?" nego "Koliko njih ce uzeti ?" I ovo ludilo je postalo globalna stvar..nije samo ograniceno na mucene Srbe..to cini situaciju jos gorom. Edited November 20, 20204 yr by SNARC
November 20, 20204 yr 22 minutes ago, precog said: jedna izuzetna studija, izvrsno osmisljena, kontrola je na vrhunskom nivou, zakljucak mega relevantan. nego, bas me zanima sa kog tviter naloga si je capila, podeli i to i sta taj tviter nalog propagira. hm? hm? fauci preneo ....khm... ako nisi 7000 postova sprcao samo na mene....nemoj da si dosadan...pocecu da te ponovo prijavljujem za stalking. Edited November 20, 20204 yr by mustang
November 20, 20204 yr evo na jednoj eminentnoj zdravstvenoj ustanovi za decu stoji poster, a nanjem pishe:u redu je biti zabrinut. pokushajte da duboko udahnete i izdahnete 5 puta, kako bi se se opustili i smirili.ovo je prvi put da vidim da neko brine o narodnom zenu na televizor treba da stave, na svaki sat!sent from bubamoto
November 20, 20204 yr 13 minutes ago, SNARC said: Znas kako..ne zanima me ko koga naskace, ko se kako krsti ili ne krsti..ogroman deo ljudi koje znam se vec veselo gura po autobusima da ide i pruzi podrsku najvecem medju najvecima, najgori sljam dobija plate iz budzeta dok su neki sjajni ljudi vec zapalili preko..I to je Ok, jebi ga, svako mora da se bori i snalazi..Srbija bato.. Ali ovo..mislim da bih fizicki jako mogao da povredim nekoga zbog ovoga..jako sam ispizdeo. Ovu zimu docekujem ne sa "Da li ce uzeti nekoga iz moje okoline ?" nego "Koliko njih ce uzeti ?" I ovo ludilo je postalo globalna stvar..nije samo ograniceno na mucene Srbe..to cini situaciju jos gorom. I mene ovo ludilo počinje da brine, sa jedne strane dobar broj ljudi ne može (ili ne želi) da prihvati činjenicu da običan komad papira / krpice preko lica nekom može život da znači a zato bez problema prihvata da će bil gušter gejts sutra da nam ubaci 5g čipove kroz vakcinu kako bi duboka država... da bi se na kraju desilo... šta? Edited November 20, 20204 yr by Boycie
November 20, 20204 yr svako mora da sam shvati shta ga radi, i na dobru i na loshu stranu!sent from bubamoto