Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

6 hours ago, mustang said:

Ne vidim razlog da se ne bude napolju, u šetnji bez maski, sam ili sa suprugom, nema veze, dok god se vodi računa o distanci sa prolaznicima

Isto da se ne koristi lift ako ne mora. 

I btw nov članak o maskama kaže da mogu da spreče prenos korone samo 20%, što znači da su bliski kontakt u zatvorenom. prostoru i zaražene ruke pa pipanjd lica ipak presudni. 

Kome treba sve ovo crtati ponovo je moron. 

Da li bi mogla da pustis link za taj clanak?

hvala unapred

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

dakle kao što sam i mislio, ova studija je najobičnija budalaština. i magarci su više naučili - maska ne štiti onog ko je nosi, štiti one oko njega.

ergo, i magarci su pametniji od konja :fantom:

Edited by aram

Da, ali kad svi nose masku, zastita je mnogo veca.

hajmo opet o tome, molim vas, josh jedan krug, bash dugo nismo. a ako ne budemo dobri mogu opet cu da nam pricham o difuziji kroz poroznu sredinu. mogu kolko god ocemo puta :dry:

shto mi teshko s_p.jpg

sent from bubamoto

Kakav go kurac od studije, pardon my French :D

Davno sam jos pisao ovde, sit gladnom ne veruje. I eto, eto, to je sve. 

Just now, Arkadija said:

Da, ali kad svi nose masku, zastita je mnogo veca.

poenta je da nije mnogo veca, barem po ovoj studiji. to znaci distanca i dezinfekcija ruku treba da nam bude pod obavezno...u punom autobusu na primer obavezna maska i da se cuti.

kad neko pomene difuziju ja samo na špricer mislim. 

3 minutes ago, gospa buba said:

hajmo opet o tome, molim vas, josh jedan krug, bash dugo nismo. a ako ne budemo dobri mogu opet cu da nam pricham o difuziji kroz poroznu sredinu. mogu kolko god ocemo puta :dry:

shto mi teshko s_p.jpg

možeš ti, ne sumljam, ali vidiš da je džaba...

25 minutes ago, mustang said:

jedna izuzetna studija, izvrsno osmisljena, kontrola je na vrhunskom nivou, zakljucak mega relevantan. nego, bas me zanima sa kog tviter naloga si je capila, podeli i to i sta taj tviter nalog propagira. hm?

bilo je u svim medijima, eno ja sam ti okačio link sa rojtersa. 

U mom malom mistu osvanuli posteri sa slikama neke SF gas maske ispod koje pise "Ovo je uredjaj koji stiti od virusa" i hirurske maske ispod koje stoji "Ovo je uredjaj za kontrolu uma".

Uzecu neku jacu motku..i pocecu da setam gradom.

Background Picker
Customize Layout