November 19, 20204 yr Budale će uvek naći način, ali verujem da bi se masovno okupljanje u znatnoj meri smanjilo.
November 19, 20204 yr 29 minutes ago, Anonymous said: Nadam se da shvataš da su ove cifre rezultat ponašanja od pre nedelju dana i ranije. U stvari se nadam da se zajebavaš. Ove cifre su netacne. Nemoguce da imas na 6k (ako je toliko) 30ak umrlih.
November 19, 20204 yr 1 hour ago, Milosh76 said: Nema dovoljno ni pandura ni komilicajaca za te akcije. Nema nema,ali za teranje baba sto prodaju na kartonskim kutijama za to ima.Za radarima policije koliko hoces,kada treba da se hapse demonstranti onda mogu i u civilu. Znaci sve se moze samo kada se hoce.
November 19, 20204 yr Možda se ne razumemo...Da li pristalice policijskog časa zagovaraju to da se npr. u 21h ne može izaći u šetnju npr. na keju u bloku 70? Najiskrenije mi je suludo da neko zagovara to...
November 19, 20204 yr 6 minutes ago, Jumanji said: Mislim da je sustina u spustanju krive, jer ti je zdravstveni sistem vec u teskom kolapsu, bolnice prebukirane, jos pre nekoliko dana slali iz Bg ka unutrasnjosti, ali i tamo se pune, i sta sad sa daljim rastom...?. Periodicno mora tako, stalno up-down, drugog resenja prosto nema. To kad bi pare padale sa neba umesto kiše. Firme ne uspevaju još uvek da se izbore sa minusom iz prve polovine godine, uvedi totalni lokdaun sada i privreda je odsvirala svoje. Da neće možda Vučić i ekipa da pomognu? Edited November 19, 20204 yr by Anonymous
November 19, 20204 yr To kad bi pare padale sa neba umesto kiše. Firme ne uspevaju još uvek da se izbore sa minusom iz prve polovine godine, uvedi totalni lokdaun sada i privreda je odsvirala svoje. Da neće možda Vučić i ekipa da pomognu? Oooo znam vrlo dobro sta pricas, to nam je nazalost najveca muka.Tako da resenja u sustini nema.Nek nam je sve zivo na pomoci.
November 19, 20204 yr Just now, Jumanji said: Oooo znam vrlo dobro sta pricas, to nam je nazalost najveca muka. Tako da resenja u sustini nema. Nek nam je sve zivo na pomoci. Pazi, video sam svojim očima u Herceg Novom kakav je pakao od ljudskih života napravilo totalno zatvaranje jedne države i uništavanje osnovne privredne grane. Ne treba nam to iskustvo.
November 19, 20204 yr 1 hour ago, Heaviside said: Mere su sledeće: Zar je moguće da iko veruje da su ovakve mere sprovodive u Srbiji, sada, u ovom trenutku. (Izuzimajući "preporuke za rad od kuće". Ovde se odavno "preporuke", "apeli" i "molbe" dele šakom i kapom)
November 19, 20204 yr Problem i prvog zatvaranja je taj sto je bio selektivan i sto je veliki broj ljudi imao kojekakve dozvole za kretanje.Recimo gradiliste u 63 bloku je radilo za vikend punom parom kada smo svi bili zakljucani,a pogledas parkirane tablice iz Sabca,Loznice,Kragujevca....i to su morali da rade pod svim mogucim pretnjama. Od zakljucavanja da se ne lazemo nema nista. Ako se sami necuvamo tesko da ce nas drzava sacuvati. Edited November 19, 20204 yr by Блок_64
November 19, 20204 yr 12 minutes ago, Jumanji said: Ove cifre su netacne. Nemoguce da imas na 6k (ako je toliko) 30ak umrlih. Sadašnji broj novoinficiranih daje umrle za dve nedelje. Bez obzira, zašto misliš da je nemoguć ovaj odnos?
November 19, 20204 yr 14 minutes ago, ronin said: Možda se ne razumemo...Da li pristalice policijskog časa zagovaraju to da se npr. u 21h ne može izaći u šetnju npr. na keju u bloku 70? Najiskrenije mi je suludo da neko zagovara to... Što bi neko uopšte šetao na keju krajem novembra posle 21h! Svašta...
November 19, 20204 yr Možda se ne razumemo...Da li pristalice policijskog časa zagovaraju to da se npr. u 21h ne može izaći u šetnju npr. na keju u bloku 70? Najiskrenije mi je suludo da neko zagovara to...Naravno da mora da se seta, dzogira, izvedu deca, psi, i to da vazi za sve, nikakav totalni lock.E sad muka je velika sa gradskim prevozom, koga je ova banda unistila skroz i sumnjam da imaju uopste dovoljan broj vozila za neki optimalan prevoz u ovoj situaciji. Pa gledamo danima unazad ljudi snimaju 95ice i ostale uvek pune linije, pa ono je da covek sedne i da place od muke.Ali dzabe mi cucamo i do tancina sad raspredamo o merama, kada sa ovima nikakve logike, niti nekog smisla ima.Ne verujem da ce doci do zakljucavanja, najvise zbog ekonomskog aspekta, ionako smo u zescem sranju, mada sa ovima nikad covek ne zna na cemu je, niti kakvi ih motivi vode da nesto urade, osim naravno licne koristi.Ali neke zabrane moraju da se donesu, jer smo budale neodgovorne. Sta ce biti, ko zna.
November 19, 20204 yr Sadašnji broj novoinficiranih daje umrle za dve nedelje. Bez obzira, zašto misliš da je nemoguć ovaj odnos?Pogledaj drzave sa slicnim brojem stanovnika i vidi njihove odnose.
November 19, 20204 yr Ja se svaki radni dan vozim devedesetpeticom još od avgusta (minus kratki odmor) i te gužve nešto i ne vidim. Naravno, pojavi se puna, preskočim i ubrzo stigne skoro prazna. KN95 na glavu i sklonim se u najprazniji deo autobusa. Za sad funkcioniše, ne tvrdim da će tako biti i ubuduće.