Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, SNARC said:

U cifre KŠ-a pretpostavljam da obojica ne verujemo previse..ili uopste.

Ali pokusaj da se setis koliko si zarazenih imao u svom okruzenju tokom marta i aprila...i koliko tokom juna i jula ?

Ispravno pretpostavljaš, mislim da su cifre tek nedavno počele da bivaju iole realne.

Imam dosta preciznu evidenciju, tokom marta nikog, tokom aprila nekolicinu (niko ozbiljnije), tokom juna nikog, tokom jula gomilu ljudi ozbiljnije (3 smrtna slučaja), sada gomilu ljudi sa relativno slabim simptomima i petoro-šestoro sa težim (troje hoispitalizovano) ali srećom bez smrtnih slučajeva.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 minute ago, Jumanji said:

Nista ne bi falilo jedno zakljucavanje, jer nismo ni disciplinovani Japanci, ni Korejci, niti Kinezi kod kojih nema mnogo cile-mile, izadje vojska na ulice, policija pozakljucava zgrade, i krene kontrola od vrata do vrata i cao, nemas prava glasa, a mi vec zaboravili brzo socijalizam i "drljamo" gresni neku kvazi demokratiju, kako prava na kretanje da nam oduzmu, zaboga.

Nadam se da shvataš da su ove cifre rezultat ponašanja od pre nedelju dana i ranije. U stvari se nadam da se zajebavaš.

Nek zatvaraju,ker je nabavljen.:fantom:

uvek mi je bilo čudno kada su ljudi stavljali zdravlje na prvo mesto. danas ne.

ne zbog sebe, starosti, ne zbog korone. zbog stanja u kakvom će zdravstvo da bude kada ovo prođe. nadrljaće svako kome nešto fali.

Edited by djordje geprat

Nadrljaće i onaj kome ne fali,tako da...

4 minutes ago, Apollo Creed said:

Nek zatvaraju,ker je nabavljen.:fantom:

Al' biće umoran kad mu se završi smena, ipak treba da piše ljudima prekršaje ceo dan :fantom:

I obavezno Šolak da otključa ponovo!!

11 minutes ago, Jumanji said:

Nista ne bi falilo jedno zakljucavanje, jer nismo ni disciplinovani Japanci, ni Korejci, niti Kinezi kod kojih nema mnogo cile-mile, izadje vojska na ulice, policija pozakljucava zgrade, i krene kontrola od vrata do vrata i cao, nemas prava glasa, a mi vec zaboravili brzo socijalizam i "drljamo" gresni neku kvazi demokratiju, kako prava na kretanje da nam oduzmu, zaboga.

U nekom trenutku će morati da "otključaju" i opet ćemo imati isto ovo (ili gore). Jedino da drže zaključano narednih godinu ili dve, dok stignu famozne doze

Ili je možda jednostavnije da nas sve streljaju...

• Popular Post

Natežemo se oko toga šta treba da se uradi a meni ne izlazi iz glave ona već prežvakana scena podsmevanja u martu na konferenciji za štampu. Tih nekoliko minuta koji su nam pokazali da ovu državu vode, suštinski, antimaskeri, ravnozemljaši i zajebanti (makar bili i visokoobrazovani), to je odlučilo utakmicu. Kad neko takav nameće pravila prirodna reakcija ljudi je želja da se ta pravila krše čak i na sopstvenu i štetu drugih. Nismo samo mi takvi, svugde su ljudi isti, samo što neki imaju sreću da im je država saveznik. Naša tragedija je što nam je država neprijatelj.

@Sammael

Kada sam napisao da se zatvori sve osim hrane i lekova mislio sam na sve prodavnice i uslužne delatnosti tipa frizeri, bazeni, teretane. Sve ostalo u home office, a ko ne može maska, dostanca i tako dalje. Ne znam da je neka evropska zemlja zatvorila fabrike, kancelarije i slično i nisam za to. Totalno mi je ponižavajuća, a postaje i dosadna, teza kako su Srbi debili pa se na njih ne mogu primeniti mere koje se primenjuju u centralnoj Evropi.

@levi

Aj nemoj da se praviš lud. Priča se o policijskom času, to opravdaš lažnom premisom da je cela Evropa zaključana i onda kao nisi mislio na Vučić style zaključavanje. Ali eto, ako stvarno nisi mislio da je policijski čas već na pooštravanje mera onda se slažemo.

Edited by Heaviside

Šta tek onda Belgijanci i Holanđani da kažu...

Šetao sam malo i čudan neki osećaj, pusto sve ko BW Galerija.

Ono što me brine su privatne žurke i okupljanja, sezona slava... Verujem da bi tu neka zabrana kretanja od 21 do 05 recimo dosta pomogla. Naravno, ne kao ono proletos.

Edited by mraki

5 minutes ago, mraki said:

Šetao sam malo i čudan neki osećaj, pusto sve ko BW Galerija.

Brinu me te privatne žurke i okupljanja, sezona slava... Verujem da bi tu neka zabrana kretanja od 21 do 05 recimo dosta pomogla.

Samo bi se slave pomerile na 17-21, ukoliko je neko budala naći će način da napravi sranje.

edit: mi jednostavno ne znamo za sredinu, ili je totalno bahanalisanje, ili je kao u Severnoj Koreji, ništa između ne postoji.

Edited by Anonymous

16 minutes ago, Time Crisis said:

U nekom trenutku će morati da "otključaju" i opet ćemo imati isto ovo (ili gore). Jedino da drže zaključano narednih godinu ili dve, dok stignu famozne doze

Mislim da je sustina u spustanju krive, jer ti je zdravstveni sistem vec u teskom kolapsu, bolnice prebukirane, jos pre nekoliko dana slali iz Bg ka unutrasnjosti, ali i tamo se pune, i sta sad sa daljim rastom...?.

Periodicno mora tako,  stalno up-down, drugog resenja prosto nema.

Background Picker
Customize Layout