November 19, 20204 yr Opet, opet, opet mi nije jasno - kako su ovi nesposobni lopovi ovde na vlasti vec osam godina i ko bre glasa za njih, kakav je to narod koji glasa za nijih ili ne glasa protiv njih. Pa ovo je bre pishanje po ljudima, po drzavi, po vrednostima.
November 19, 20204 yr On 19. 11. 2020. at 11:14, Caligula said: Opet, opet, opet mi nije jasno - kako su ovi nesposobni lopovi ovde na vlasti vec osam godina i ko bre glasa za njih, kakav je to narod koji glasa za nijih ili ne glasa protiv njih. Pa ovo je bre pishanje po ljudima, po drzavi, po vrednostima. Šta te tek da kažu ljudi u Belgiji i Holandiji? Kakve neznalice tek njih vode...
November 19, 20204 yr On 19. 11. 2020. at 10:03, SNARC said: Sta se desava veceras ? Pa desava se da ce gomila ljudi oko 21:30 da se gura da udje u autobus, jer ce se zivot zatvoriti pola sata ranije. Autobusi su i inace puni uvece, mogu misliti sta ce biti veceras kad svi budu krenuli da se vracaju u isto vreme.
November 19, 20204 yr On 18. 11. 2020. at 18:51, Misko said: 82 godine, ili 82 godiste godiste. mada to njegovo razmisljanje oko covid-a ne cudi jer je generalno lik podlozan teorijama zavere i slicnim materijalima sa interneta. klasican balvan
November 19, 20204 yr On 19. 11. 2020. at 8:08, Malvo said: Mislim da je nemoguce da od ponedeljka ne bude nekih jakih™ mera, samo je pitanje sta ce da smisle. Znacemo sutra valjda..ali najrazumniji bi bio neki soft lockdown, sigurno..onakav poput aprilskog, niti smeju, niti mogu, niti je sprovodiv u praksi..sta li ce da sprcaju, Boga pitaj..ja i tako zivim skoro kao da sam u lockdownu, hell, kad je bio lockdown sam se slobodnije ponasao, tako da.. Edited November 19, 20204 yr by Misko
November 19, 20204 yr On 19. 11. 2020. at 11:30, Apollo Creed said: Šta te tek da kažu ljudi u Belgiji i Holandiji? Kakve neznalice tek njih vode... A tek Kaligulini Svedjani, tihi citaci knjiga s plaze, izneverovali za medalju
November 19, 20204 yr Holandjani bogme imaju povoljnu situaciju trenutno, doduse, imali su i mere..kako im je ranije bilo, ne znam,ali, sad su oni medju boljima..
November 19, 20204 yr "Nove" mere u Hrvatskoj (neslužbeno): "... pojačano kažnjavanje svih onih koji krše epidemiološke mjere. Noćni klubovi se službeno neće zatvoriti, ali će se dodatno skratiti njihovo radno vrijeme. Što se tiče škola, iako su liječničke udruge tražile da se srednje škole zatvore i prebace na online nastavu, to se u ovoj fazi donošenja novih mjera neće dogoditi. Nastava će se, kako doznajemo, do daljnjega odvijati unutar osnovnih i srednjih škola." Pošto smo do pre neki dan čekali da stožer oko podneva objavi broj zaraženih pa to delili sa 2-3 a onda u 15h objavljivali ponosno kako smo najbolji u regionu, očekujte iste ovakve mere i kod nas. Dakle - ništa. Međutim, nešto drugo ovde budi nadu: čini mi se da su pacovi po prvi put počeli da skiče, brod se opasno nakrivio.
November 19, 20204 yr ne mora da znaci..cenim da je kod nas trenutno znacajno gore nego kod njih..A i prosecan glasac SNS je verovatno necete verovati, za zatvaranje, i to ono aprilsko, za koje cak i ja nisam Edited November 19, 20204 yr by Misko
November 19, 20204 yr On 19. 11. 2020. at 11:30, Apollo Creed said: Šta te tek da kažu ljudi u Belgiji i Holandiji? Kakve neznalice tek njih vode... Ne kapiram sta si hteo da kazes. Politicari u Holandiji vrv donose odluke posle svakodnevnog pregleda statistike sa fokus grupa? Postavljaju za ministre drusne kolmovane tetke cija se fizicka pojava u narodu najbolje primi? Obecaju medicinarima 10000 dinara bonusa posle ovog pakla a vozace hitne pomoci nagrade sa 600 dinara? Kada u Holandiji i Belgiji pocnu da umiru po kucama bez terapije javi se.
November 19, 20204 yr Author U Francuskoj, Italiji, Spaniji, Svedskoj... umirali su po starackim domovima po principu "nemamo vremena da im pomazemo" ... ali to nije tema
November 19, 20204 yr Umro Patrijarh od korone, sad će javiti na vestima, saznali direktno iz Patrijaršije...
November 19, 20204 yr On 19. 11. 2020. at 12:31, Milosh76 said: U Francuskoj, Italiji, Spaniji, Svedskoj... umirali su po starackim domovima po principu "nemamo vremena da im pomazemo" ... ali to nije tema Ovo nije tačno, bar što se Fr tiče, znam osobu koja radi u staračkom domu kao sestra i ubila se od posla, pod skafanderom cela smena... Edited November 19, 20204 yr by braca
November 19, 20204 yr Author On 19. 11. 2020. at 12:34, braca said: Ovo nije tačno, bar što se Fr tiče, znam osobu koja radi u staračkom domu kao sestra i ubila se od posla, pod skafanderom cela smena... Cuj...imam i ja info od ljudi iz Tuluza cija je rodjaka preminula u starackom domu... nisam ni mislio da je svuda bilo isto, ali da je bilo masovno, to je cinjenica.
November 19, 20204 yr On 19. 11. 2020. at 12:31, Milosh76 said: U Francuskoj, Italiji, Spaniji, Svedskoj... umirali su po starackim domovima po principu "nemamo vremena da im pomazemo" ... ali to nije tema Samo za Spaniju i Italiju znam, i to na pocetku epidemije, kada se o virusu vrlo malo znalo. Za Francusku i Svedsku nisam cuo da je bilo toliko gusto. Ovde imamo vec treci talas i uz to gomilu idiotarija svakakve vrste, direkt sa drzavnih vucicevih mikrofona. Nemojmo se porediti sa Drzavama, mi smo ipak poljanche koje je pristalo da bude prcija bolesnog coveka. Edited November 19, 20204 yr by Caligula