Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Opet, opet, opet mi nije jasno - kako su ovi nesposobni lopovi ovde na vlasti vec osam godina i ko bre glasa za njih, kakav je to narod koji glasa za nijih ili ne glasa protiv njih.

Pa ovo je bre pishanje po ljudima, po drzavi, po vrednostima.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

On 19. 11. 2020. at 11:14, Caligula said:

Opet, opet, opet mi nije jasno - kako su ovi nesposobni lopovi ovde na vlasti vec osam godina i ko bre glasa za njih, kakav je to narod koji glasa za nijih ili ne glasa protiv njih.

Pa ovo je bre pishanje po ljudima, po drzavi, po vrednostima.

Šta te tek da kažu ljudi u Belgiji i Holandiji? Kakve neznalice tek njih vode...:fantom:

On 19. 11. 2020. at 10:03, SNARC said:

Sta se desava veceras ?

Pa desava se da ce gomila ljudi oko 21:30 da se gura da udje u autobus, jer ce se zivot zatvoriti pola sata ranije. Autobusi su i inace puni uvece, mogu misliti sta ce biti veceras kad svi budu krenuli da se vracaju u isto vreme.

On 18. 11. 2020. at 18:51, Misko said:

82 godine, ili 82 godiste

godiste. mada to njegovo razmisljanje oko covid-a ne cudi jer je generalno lik podlozan teorijama zavere i slicnim materijalima sa interneta. klasican balvan

On 19. 11. 2020. at 8:08, Malvo said:

Mislim da je nemoguce da od ponedeljka ne bude nekih jakih™ mera, samo je pitanje sta ce da smisle.

Znacemo sutra valjda..ali najrazumniji bi bio neki soft lockdown, sigurno..onakav poput aprilskog, niti smeju, niti mogu, niti je sprovodiv u praksi..sta li ce da sprcaju, Boga pitaj..ja i tako zivim skoro kao da sam u lockdownu, hell, kad je bio lockdown sam se slobodnije ponasao, tako da..

Edited by Misko

On 19. 11. 2020. at 11:30, Apollo Creed said:

Šta te tek da kažu ljudi u Belgiji i Holandiji? Kakve neznalice tek njih vode...:fantom:

A tek Kaligulini Svedjani, tihi citaci knjiga s plaze, izneverovali za medalju :happy::ph34r:

Holandjani bogme imaju povoljnu situaciju trenutno, doduse, imali su i mere..kako im je ranije bilo, ne znam,ali, sad su oni medju boljima..

"Nove" mere u Hrvatskoj (neslužbeno): "... pojačano kažnjavanje svih onih koji krše epidemiološke mjere. Noćni klubovi se službeno neće zatvoriti, ali će se dodatno skratiti njihovo radno vrijeme. Što se tiče škola, iako su liječničke udruge tražile da se srednje škole zatvore i prebace na online nastavu, to se u ovoj fazi donošenja novih mjera neće dogoditi. Nastava će se, kako doznajemo, do daljnjega odvijati unutar osnovnih i srednjih škola."

Pošto smo do pre neki dan čekali da stožer oko podneva objavi broj zaraženih pa to delili sa 2-3 a onda u 15h objavljivali ponosno kako smo najbolji u regionu, očekujte iste ovakve mere i kod nas. Dakle - ništa.

Međutim, nešto drugo ovde budi nadu: čini mi se da su pacovi po prvi put počeli da skiče, brod se opasno nakrivio.

ne mora da znaci..cenim da je kod nas trenutno znacajno gore nego kod njih..A i prosecan glasac SNS je verovatno necete verovati, za zatvaranje, i to ono aprilsko, za koje cak i ja  nisam

Edited by Misko

On 19. 11. 2020. at 11:30, Apollo Creed said:

Ne kapiram sta si hteo da kazes.

Politicari u Holandiji vrv donose odluke posle svakodnevnog pregleda statistike sa fokus grupa? Postavljaju za ministre drusne kolmovane tetke cija se fizicka pojava u narodu najbolje primi? Obecaju medicinarima 10000 dinara bonusa posle ovog pakla a vozace hitne pomoci nagrade sa 600 dinara?

Kada u Holandiji i Belgiji pocnu da umiru po kucama bez terapije javi se.

• Author

U Francuskoj, Italiji, Spaniji, Svedskoj... umirali su po starackim domovima po principu "nemamo vremena da im pomazemo" ...  ali to nije tema

Umro Patrijarh od korone, sad će javiti na vestima, saznali direktno iz Patrijaršije...

On 19. 11. 2020. at 12:31, Milosh76 said:

U Francuskoj, Italiji, Spaniji, Svedskoj... umirali su po starackim domovima po principu "nemamo vremena da im pomazemo" ...  ali to nije tema

Ovo nije tačno, bar što se Fr tiče, znam osobu koja radi u staračkom domu kao sestra i ubila se od posla, pod skafanderom cela smena...

Edited by braca

• Author
  On 19. 11. 2020. at 12:34, braca said:

Ovo nije tačno, bar što se Fr tiče, znam osobu koja radi u staračkom domu kao sestra i ubila se od posla, pod skafanderom cela smena...

Cuj...imam i ja info od ljudi iz Tuluza cija je rodjaka preminula u starackom domu... nisam ni mislio da je svuda bilo isto, ali da je bilo masovno, to je cinjenica.

On 19. 11. 2020. at 12:31, Milosh76 said:

Samo za Spaniju i Italiju znam, i to na pocetku epidemije, kada se o virusu vrlo malo znalo. Za Francusku i Svedsku nisam cuo da je bilo toliko gusto.

Ovde imamo vec treci talas i uz to gomilu idiotarija svakakve vrste, direkt sa drzavnih vucicevih mikrofona. Nemojmo se porediti sa Drzavama, mi smo ipak poljanche koje je pristalo da bude prcija bolesnog coveka.

Edited by Caligula

Background Picker
Customize Layout