Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Šta je u ovom kontekstu delta, tu smo šampioni?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Porast u odnosu na prethodnu nedelju.

Kidamo.

1 hour ago, Misko said:

uvek je i bila veca nego sto se objavljuje, e sad, to sto kovid pise i nekima, bar je tako bilo u prvom talasu, koji kovida videli nisu, to je druga prica..neko se tu lepo nafatirao para..

sta sad serendaju

wtf

28 minutes ago, extragluv said:

Covek 82' mi upravo rece da virus ne postoji i da je laz. od pocetka ne nosi masku a setka se non-stop.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Moj rođak dipling sa Etf,nastavnik matematike,kaže đacima da slobodno spuste masku a ako vide da neko ulazi u učionicu da je navuku.

Ne misli da korona ne postoji,ali je to sve "smislio neko" kako bi nam navukao brnjice i ako neki umru šta da se radi,matematički to nije ništa strašno,pritom je dijabetičar.

Trenutno ima temperaturu i ne želi da ode kod doktora,jer korona služi samo za pravljenje panike.Mislim da je sada raspust,pa ne ide u školu srećom  

ima i medju tim hronicnim bolesnicima bandoglavih budaletina, znam jednu, srecom dobro prosla sa kovidom..

3 minutes ago, Fakundo Sava said:

Moj rođak dipling sa Etf,nastavnik matematike,kaže đacima da slobodno spuste masku a ako vide da neko ulazi u učionicu da je navuku.

Ne misli da korona ne postoji,ali je to sve "smislio neko" kako bi nam navukao brnjice i ako neki umru šta da se radi,matematički to nije ništa strašno,pritom je dijabetičar.

Trenutno ima temperaturu i ne želi da ode kod doktora,jer korona služi samo za pravljenje panike.Mislim da je sada raspust,pa ne ide u školu srećom  

nije raspust.

Ako nista, bar je dosledan sebi..

21 minutes ago, Fakundo Sava said:

Moj rođak dipling sa Etf,nastavnik matematike, 

eto problema....

3 minutes ago, Далибор said:

eto problema....

A moj rođak, dipling sa ETF koji nije nastavnik već inženjer u Kanadi, lupa gluposti koje pas s maslom ne bi polizao .

Tako da ne vidim problem u problemu :D

jedan što nije moj, ali je nečiji rođak nosio masku na laktu i pipno lice jednom. 

Spoiler

svoje :ph34r:

mnogi su stava da intimno misli da su maske bulšit i da će njegova bahatost koštati čovečanstvo postojanja. 

moze biti da ih cipuju na faksu. 

28 minutes ago, Aleksija said:

moze biti da ih cipuju na faksu. 

Nama na ulazu u zgradu grf/etf/arh nešto usmeravaju na čelo pod izgovorom merenja temperature.

Jedva sam ušao i izašao, vrišteći.

Edited by Milošica

Ja za života nekog normalnog sa etf nisam upoznala :D

Druga planeta

Meni drugar šalje link da pogledam šta kaže čuveni ufolog. Reko typo, sigurno misli na urologa, ali kakve veze on ima... Medjutim, nije bio typo. :lolol:

Background Picker
Customize Layout