November 18, 20204 yr 1 hour ago, Misko said: uvek je i bila veca nego sto se objavljuje, e sad, to sto kovid pise i nekima, bar je tako bilo u prvom talasu, koji kovida videli nisu, to je druga prica..neko se tu lepo nafatirao para.. sta sad serendaju wtf
November 18, 20204 yr 28 minutes ago, extragluv said: Covek 82' mi upravo rece da virus ne postoji i da je laz. od pocetka ne nosi masku a setka se non-stop. Sent from my STF-L09 using Tapatalk Moj rođak dipling sa Etf,nastavnik matematike,kaže đacima da slobodno spuste masku a ako vide da neko ulazi u učionicu da je navuku. Ne misli da korona ne postoji,ali je to sve "smislio neko" kako bi nam navukao brnjice i ako neki umru šta da se radi,matematički to nije ništa strašno,pritom je dijabetičar. Trenutno ima temperaturu i ne želi da ode kod doktora,jer korona služi samo za pravljenje panike.Mislim da je sada raspust,pa ne ide u školu srećom
November 18, 20204 yr ima i medju tim hronicnim bolesnicima bandoglavih budaletina, znam jednu, srecom dobro prosla sa kovidom..
November 18, 20204 yr 3 minutes ago, Fakundo Sava said: Moj rođak dipling sa Etf,nastavnik matematike,kaže đacima da slobodno spuste masku a ako vide da neko ulazi u učionicu da je navuku. Ne misli da korona ne postoji,ali je to sve "smislio neko" kako bi nam navukao brnjice i ako neki umru šta da se radi,matematički to nije ništa strašno,pritom je dijabetičar. Trenutno ima temperaturu i ne želi da ode kod doktora,jer korona služi samo za pravljenje panike.Mislim da je sada raspust,pa ne ide u školu srećom nije raspust.
November 18, 20204 yr 21 minutes ago, Fakundo Sava said: Moj rođak dipling sa Etf,nastavnik matematike, eto problema....
November 18, 20204 yr 3 minutes ago, Далибор said: eto problema.... A moj rođak, dipling sa ETF koji nije nastavnik već inženjer u Kanadi, lupa gluposti koje pas s maslom ne bi polizao . Tako da ne vidim problem u problemu
November 18, 20204 yr jedan što nije moj, ali je nečiji rođak nosio masku na laktu i pipno lice jednom. Spoiler svoje mnogi su stava da intimno misli da su maske bulšit i da će njegova bahatost koštati čovečanstvo postojanja.
November 18, 20204 yr 28 minutes ago, Aleksija said: moze biti da ih cipuju na faksu. Nama na ulazu u zgradu grf/etf/arh nešto usmeravaju na čelo pod izgovorom merenja temperature. Jedva sam ušao i izašao, vrišteći. Edited November 18, 20204 yr by Milošica
November 18, 20204 yr Meni drugar šalje link da pogledam šta kaže čuveni ufolog. Reko typo, sigurno misli na urologa, ali kakve veze on ima... Medjutim, nije bio typo.