Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Danas rođaci bili na jednoj sahrani u Hercegovini. Umro čovek od 72 godine (korona) ali su svi koji su ga znali baš neprijatno iznenađeni epilogom. Čovek izgledao 10 god mlađi, snažan, zdrav, aktivan, živeo život punim plućima.

Sahranjen u selu u kome se rodio. E tu je poenta. Ne umem da vam objasnim u kojoj zabiti je to selo. Jedva se stigne do tog groblja. I svi do jednog su u toj zabiti bili sa maskama i podeljeni su sendviči ljudima jer su mnogi imali dan jahanja do kuće. Nikom nije palo na pamet da se ide negde unutra na zadušni ručak.

I sad se ja pitam koja li je to čorba u glavama koronaskeptika, a žive tu, na dohvatu svakojakih informacija.

Ili onih koji ne razumeju da slava nije žurka i da može sasvim lepo u porodici da se proslavi. Itd, itd.

Mnogo sam tužna jer smo kao vrsta mnogo glupi i ne zaslužujemo da budemo glavne baje na ovoj planeti.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Previše informacija pravi šum, teško se odvoji bitno i nebitmo...

Plus, palanački mentalitet, šta ce svet kasti i to...

I onda imas budalastine...

BiH je imala 84 umrla pre neki dan, a 50 su prešli (uz par vraćanja ispod) još pre 12 dana.

5 minutes ago, dùda said:

ne zaslužujemo da budemo glavne baje na ovoj planeti.

Ne zadugo, virusi preuzimaju...:cool:

Ma ko zna koliko smo mi dnevno imali dnevno u drugom talasu npr...

Nema nikakve logike da je samo ovoliko umrlih na ovaj broj zaraženih.

Niti smo nešto zdraviji, niti imamo jače zdravstvo od ostalih u regionu, a zapad da i ne poredimo. Bojim se da je stvarna brojka daleko veća.

u studiju ptc svi sa maskama, evo ga i đerlek nešto pametuje, a tu je i ova sa infektivne

uvek je i bila veca nego sto se objavljuje, e sad, to sto kovid pise i nekima, bar je tako bilo u prvom talasu, koji kovida videli nisu, to je druga prica..neko se tu lepo nafatirao para..

sta sad serendaju

Edited by Misko

Just now, mraki said:

Nema nikakve logike da je samo ovoliko umrlih na ovaj broj zaraženih.

Niti smo nešto zdraviji, niti imamo jače zdravstvo od ostalih u regionu, a zapad da i ne poredimo. Bojim se da je stvarna brojka daleko veća.

Po mom višemjesečnom iskustvu internet epidemiologa, broj umrlih / na respiratoru prati broj zaraženih s 2-3 tjedna zakašnjenja

3 minutes ago, Zis said:

Po mom višemjesečnom iskustvu internet epidemiologa, broj umrlih / na respiratoru prati broj zaraženih s 2-3 tjedna zakašnjenja

Jasno, ali imamo već neko vreme priličan broj zaraženih dnevno.

Prosto, mislim da su se za to uhvatili i da će lagati maksimalno, moramo u nečemu bar biti zvanično najbolji. Pritom, znamo koliko su lagali u junu-julu.

Bilo bi dobro i da imamo, ako nista, barem prave brojke otkrivenih zarazenih u junu i julu, cisto da napravimo neka poredjenja kako ce se eventualno kretati..ali to, cemo dobiti na Svetog Zivka..

Covek 82' mi upravo rece da virus ne postoji i da je laz. od pocetka ne nosi masku a setka se non-stop.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Prirodna selekcija jbg

7 minutes ago, extragluv said:

Covek 82' mi upravo rece da virus ne postoji i da je laz. od pocetka ne nosi masku a setka se non-stop.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

82 godine, ili 82 godiste

Srbija 14. u svetu po broju zaraženih u poslednjih nedelju dana na milion stanovnika.

EnG5pLkXcAANloC?format=jpg&name=large

Background Picker
Customize Layout