Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

I to što kažeš.

Iznenadila korona ko sneg u januaru

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Preminuli tokom jednog dana:

Prvi pik: 9 (14. aprila)
Drugi pik: 18 (10. jula)
Treći pik dosad - rast se nastavlja: 27 (18. novembra)

Preminuli tokom jedne nedelje:

Prvi pik: 45 (7. aprila)
Drugi pik: 90 (16. jula)
Treći pik dosad - rast se nastavlja: 145 (18. novembra)

Na respiratoru:

Prvi pik: 146 (12. aprila)
Drugi pik: 205 (22. jula)
Treći pik dosad - rast se nastavlja: 182 (18. novembra)

Hospitalizovani:

Prvi pik: 3900 (19. aprila)
Drugi pik: 4858 (15. jula)
Treći pik dosad - rast se nastavlja: 5317 (18. novembra)

Izvor podataka: https://www.b92.net/info/koronavirus/statistika.php

Dakle, samo po zvaničnim podacima o broju pacijenata na respiratoru još nije premašen drugi pik.

Edited by vememah

Izgleda da u petak na snagu  stupa odluka o lockdownu..e, sad, d ai ce pustiti Arandjelovdan da se   proslavi, ostaje da  vidimo..verovatno ce vaziti od ponedeljka..

Edited by Misko

3 minutes ago, Misko said:

Izgleda da u petak na snagu  stupa odluka o lockdownu..e, sad, d ai ce pustiti Arandjelovdan da se   proslavi, ostaje da  vidimo..verovatno ce vaziti od ponedeljka..

tesko lockdown, tesko

arandjel svakako.
shta moze da se desi :unsure:

sent from bubamoto

Da ga lično posetimo posle par nedelja od slave 

33 minutes ago, vememah said:

Podela = obrok za jednu osobu?

70 osoba po sahrani na daći?

Da,da,jedna podela za jednu osobu,na jednoj sahrani 100 ljudi,na drugoj 70,trecoj 40,sad mi keva kaze.Sve sutra.:covid19:

Da,da,jedna podela za jednu osobu,na jednoj sahrani 100 ljudi,na drugoj 70,trecoj 40,sad mi keva kaze.Sve sutra.:covid19:

Pa to nema veze sa brojem sahrana, nego sa popularnošću onog što je umro

Sent from my iPhone using Tapatalk

videcemo..

Edited by Misko

Ali HITNA sednica kriznog štaba PREKOSUTRA. Ko kada je bilo pre nekih mesec dva uveče vest da Vučić ide sutra u iznenanadnu posetu ne znam gde beše.
Pa fokus grupe, šta drugo!

.... Shiit has hit the fan!

I još viš veze sa zdravim razumom.

Najgore je sto je sve to moglo, ili bar da se proba, i bez lockdowna, i da se koliko toliko spase ono sto je ostalo od zdr sistema..ali kurcina..sad je kasno..

Edited by Misko

• Author
Odakle ti info? Tvoja procena ili nesto pouzdanije :D

Ma zaključavanje kakvo smo imali proletos neće ni biti. Verovatnije je da će se pristupiti modelima koji postoje sada u npr Austriji ili Francuskoj. Ne rade prodavnice bele tehnike, garderobe, ali rade samoposluge, apoteke, možda škole pređu na on-line nastavu. Svi koji ne moraju da dolaze na posao, prelaze n rad od kuće, ostali mogu da idu samo putanjom kuća-posao-kuća.

Edited by Arkadija

ostali mogu da idu gde hoce jer nemaju gde da odu [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout