Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Mora Vulinu da se pokaze cime sada raspolaze, a i nije se dugo producirao u nekoj kvazi uniformi.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Author

Ako uzmemo u obzir da lazu bar 10% u svakom parametru, neke u plus neke u minus... rezultat je jos gori

58 minutes ago, MocaVukotic said:

Da li su zadovoljni i brojem zarazenih i mrtvih? Pitam jer su ti brojevi u direktnoj vezi sa tim sto sve radi normalno. 

Nisam stekao utisak da ih mnogo doticu brojevi osim u kontekstu da li cemo biti zatvarani. 

Neki ljudi su ozbiljno zastranili, a neki ozbiljno skrenuli. Nadam se reverzibilno.

6 minutes ago, SNARC said:

30% testiranih ima plusic...kidamo.

Ovo je pokazatelj da nismo kupili dovoljno testova, pre svega...

Sećete se kad su nas zavlaćili sa ovim procentom, pre par meseci, kao nečim jako bitnim... Sad niko ni da spomene...

Just now, radisa said:

Ovo je pokazatelj da nismo kupili dovoljno testova, pre svega...

Sećete se kad su nas zavlaćili sa ovim procentom, pre par meseci, kao nečim jako bitnim... Sad niko ni da spomene...

isto sam pomislio...

btw. juce se cuo sa onim drugarom koji je zaglavio bezanisjku pre mesec dana, tesko disanje, zamalo da ode na kiseonik. Sportski tip, 40tak godina. Vratio se kuci posle osam dana, sad vadio antitela, kaze da su na dnu skale :isuse:

Prica da su poslednjeg dana doneli nekog mladog mupovca dvometrasa, od stene odvaljenog, spasavali ga kasnije na ICU. 

Ja zam bas kao i Hefaca zadovoljan i merama i reakcijom drzave jbg, RTS opasno radi, uzima reket od gradjana svakog meseca e da bi krsio zakon i lagao nas 24/7 boli nas bre kurac, i jos imamo vremena da trolujemo po PPPu i podjebavamo normalne ljude na ovu muku

Gledam sad...Poljska..

Imaju nekih 5-6 puta vise stanovnika od nas.

Danas imaju 20 000 novozarazenih i 603 preminula. 

Ne znam vise tacno iz kog ugla da se plasim 

ako dodje do toga, bice prizori ko iz apokalipse na ulicama, pu pu pu

nece valjda

ocekujte neke mere od ponedeljka... nemam apsolutno nikakav info, cak ni nagovestaj, ali po onome koliko se ovo prosirilo i po onome sto znamo o ovoj vlasti, sacekace da prodje Arandjelovdan, onda neke mere, ali da bude gotovo do Svetog Nikole. jer to je bukvalano modus operandi ovih idiota

9 minutes ago, Caligula said:

btw. juce se cuo sa onim drugarom koji je zaglavio bezanisjku pre mesec dana, tesko disanje, zamalo da ode na kiseonik. Sportski tip, 40tak godina. Vratio se kuci posle osam dana, sad vadio antitela, kaze da su na dnu skale :isuse:

Vest iz oktobra

More than 38 million people worldwide have been infected with the coronavirus, and as of Monday, fewer than five of those cases have been confirmed by scientists to be reinfections.

3 minutes ago, freakns said:

ocekujte neke mere od ponedeljka... nemam apsolutno nikakav info, cak ni nagovestaj, ali po onome koliko se ovo prosirilo i po onome sto znamo o ovoj vlasti, sacekace da prodje Arandjelovdan, onda neke mere, ali da bude gotovo do Svetog Nikole. jer to je bukvalano modus operandi ovih idiota

Ja očekujem zatvaranje škola, prelazak na online, skraćenje na 18-19, osim velikih marketa i to je to...

Ništa oštrije...

• Author

I svi koji mogu preporuka da rade online... ako uopste ima takvih

Незадовољан сам био до недавно, скоро све 20-огодишњакиње и 30-огодишњакиње нису поштовале лабаве мере, кретале се по слављима и журевима без маски, било је немогуће организовати вирусно безбедан дејт. [emoji4] Али то је само био тежи начин да сретнем Њу, дивну и специјалну, тако да сам сада задовољан. :fantom:
Задовољство је ужасно индивидуална ствар, ја овде углавном пратим мишљења неистомишљеника (јер су ми углавном сви неистомишљеници) и видим да је просто немогуће све интересе задовољити, чак и кад су људи идеолошки слични, а када су по вредностима различити, то је тек хорор за усклађивање. Има земаља где су људи на цивилизацијском нивоу да сортирају ђубре пре одлагања, уместо да га заврљаче на дивљу депонију, па ни тамо нешто нисам приметио да је епидемија заустављена. 
nije to problem. problem je samo da kad kovid i kancer krenu istovremeno ka zdravstvenoj usluzi, da je dobiju blagovremeno i bez diskriminacije. uz tu svest i odgovarajuce (smisleno***) delovanje, epidemija izgleda sasvim drugachije, nego kad se kovid i 3 kovida tuku za pola kreveta, a kancer sedi kod kuce, jer jebiga.

***smisleno, a ne budalanje svaki dan drugo, jedno na televizoru drugo na novinama, donoshenje revolucionarnih mera koje su u stvari sve vreme jedne te iste, ali ne mogu nikako da se sprovedu, jer je narod bash kapriciozan i osetljiv i lako se uzbudjuje :dry:

ali chestitam novu ljubav, uzivaj :hihi:

sent from bubamoto

20 iljada testiranih 1/3 pozitivno. Dominacija sto u regionu sto u svetu. BDP, demokratija, korona. Prvaci

Kod mene sutra tri sahrane,kod majke naruceno 210 podela,toliko o svemu.

Background Picker
Customize Layout