November 18, 20204 yr Al najjače da se i ovde na forumu zapatilo to da vakcina stiže u decembru...i ja chudim vec neko vreme.kakav crni decembar. da ne govorimo da ce isporuka prvo ici najvecim kupcima...sent from bubamoto
November 18, 20204 yr Bitno je naglasiti da su nesposobni ili imaju zadnje namere. Ogromna vecina ce, takodje, popljunuti krizni stab i vlast, ali je jako zadovoljna merama i hendlovanjem situacije - ekonomsko-epidemioloske.
November 18, 20204 yr 14 minutes ago, Apollo Creed said: Al najjače da se i ovde na forumu zapatilo to da vakcina stiže u decembru... Које је рационално објашњење да професор Нестор (са слике) заговара резервисаност према вакцинама? Мени он, бар према његовим старим интервјуима, делује као разочаран човек који тражи утеху, јер савремена медицина није могла пуно да помогне његовој деци - чини ми се да сам на више места прочитао да је изјавио да су рођена са, нажалост, компликованим здравственим проблемима. Па да је тако љут и бесан на судбину и ограничења савремене медицине, потражио утеху у "алтернативним правцима". И у време ванредног стања, док сам га још слушао (после сам престао да га пратим) деловао ми је као човек коме је логореичност начин да се психички растерети.
November 18, 20204 yr Author 11 minutes ago, hefaca said: jako zadovoljna merama i hendlovanjem situacije - ekonomsko-epidemioloske. Ko je zadovoljan merama? ili bolje...Kojim si merama tacno zadovoljan i ekonomskim i epidemioloskim?
November 18, 20204 yr ja sam shvatila da on nama imputuje da smo mi nekako zadovoljni sent from bubamoto
November 18, 20204 yr 1 minute ago, gospa buba said: ja sam shvatila da on nama imputuje da smo mi nekako zadovoljni sent from bubamoto i ja, ali sam onda sama sebi rekla "ma jok"
November 18, 20204 yr it dipends. zavisi shta ko mora.[mention=361]aleksija[/mention]. dajesh mu benefit sumnje? sent from bubamoto
November 18, 20204 yr 4 minutes ago, Milosh76 said: Ko je zadovoljan merama? ili bolje...Kojim si merama tacno zadovoljan i ekonomskim i epidemioloskim? Kako si lepo izostavio subjekat? Velika vecina. Kojim merama? Ne diram te, ne diras me... Od maske do plate... Nisam rekao da sam zadovoljan. A jesam.
November 18, 20204 yr 1 minute ago, renne said: vi iz rtsa morate biti zadovoljni Vi sa n1 morate da budete nezadovoljni. Bi neko rekao. Ja ne. Eto tako, posle ja trolujem. Od mera stignemo do rtsa i licnog zadovoljstva.
November 18, 20204 yr 4 minutes ago, gospa buba said: it dipends. zavisi shta ko mora. [mention=361]aleksija[/mention]. dajesh mu benefit sumnje? sent from bubamoto ministarka za beketovski dijalog.
November 18, 20204 yr ministarka za beketovski dijalog.nisam mislila da ce mi zivot ovako brzo dozvoliti da citiram uvazenu gordanu. hvala gordana, hvala zivote sent from bubamoto
November 18, 20204 yr nisam mislila da ce mi zivot ovako brzo dozvoliti da citiram uvazenu gordanu. hvala gordana, hvala zivote sent from bubamotoE to je neverovatno kako to ofiranje[emoji769] brzo dođe... .... Shiit has hit the fan!