November 17, 20204 yr Питао сам у начелу, да ли нпр. студент четврте године Медицине, може да буде укључен у борбу, ако "загусти", а и шта фали да се добровољци укључе, ја бих се радо жртвовао месец дана док зауставимо талас, иако нисам фан болничке атмосфере. # патриотизам
November 17, 20204 yr 10 minutes ago, gospa buba said: shta fali nama mashinskim inzenjerima, nismo ni mi shugavi za protokole Vas će predsednik lično da obuči kako se rukuje respiratorima koje je on nabavio!
November 17, 20204 yr pa i u proshlom cugu su mislim zvali apsolvente ili tako neshto.[mention=182]mraki[/mention]. ne brinem brate kraj takvog eksperta.sent from bubamoto
November 17, 20204 yr 9 minutes ago, gone fishing said: ah pa inženjere će prekvalifikovati u anesteziologe, časkom, ionako je to samo dinamika fluida već nabacih ideju o brlji. vlasnike tabarki i kazana prekvalifikovati u anesteziologe. šlivka kao anestetik.ono, kao kad klint istvud popije flašu viskija pre nego što mu iskopaju metak.
November 17, 20204 yr 19 minutes ago, djordje geprat said: već nabacih ideju o brlji. vlasnike tabarki i kazana prekvalifikovati u anesteziologe. šlivka kao anestetik.ono, kao kad klint istvud popije flašu viskija pre nego što mu iskopaju metak. Cuj Klint Istvud...a bre cika Horhe...a igmanski mars, cime su se anestezirali tamo ??? #kupujmo_domace
November 17, 20204 yr А могуће је да смо већ дотакли "плафон", то сам закључио упоређивањем са Хрватском, ако је њима плафон 3000, а Словенији 2000, онда ни наш плафон не био требао бити већи од 5-6000.
November 17, 20204 yr Posle sto teskoba...Ne smem onu moju kumu dr ni da zovem. Jesi dobro, jesi ziva... i to je sve.
November 17, 20204 yr 59 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said: А могуће је да смо већ дотакли "плафон", то сам закључио упоређивањем са Хрватском, ако је њима плафон 3000, а Словенији 2000, онда ни наш плафон не био требао бити већи од 5-6000. pa i taj plafon tek treba da dotaknemo, ako je nama to uopste plafon..kaskamo za njima dve nedelje, tako da, eventualni plafon nas ceka sledece, pa bi trebalo da krene da pada pocetkom decembra, ako to tako uopste bude islo kod nas, naravno..sto semene tice, naravno, ja bih voleo da smo ga vec doatkli, i da krene, ako nista, vec bar da se zaravnjava, ali, ne pitam se ja..a i trudim se d aipak budem realista, koliko je moguce u ovakvim okolnostima, sa nekim ipak elemntima optimizma, koliko se u ovakvim okolnostima uopste moze biti optimistican.. Edited November 17, 20204 yr by Misko
November 17, 20204 yr Posle sto teskoba...Ne smem onu moju kumu dr ni da zovem. Jesi dobro, jesi ziva... i to je sve. Nego, jel to "spuštanje na pluća" prati temperatura ili prethodi? .... Shiit has hit the fan!
November 17, 20204 yr Ne znam, ali iz iskustva do sada koja su se mogla cuti, kod mnogih nema T ili je jako niska, bar u tim pocetnim stadijumima. Za kasnije ne znam.
November 17, 20204 yr Temperatura prvo, pluca uredna četvrti dan, peti dan blaga upala lpk, šesti dan hospitalizacija i početak upale i dpk/, moje iskustvoKomšija radiolog mi rekao sličnu stvar kao ovaj tvit gore, Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
November 17, 20204 yr 8 hours ago, fren said: Kon je rekao, ili je to moja interpretacija njegovih reci, nemam zeludac da ga guglam sad, da veruje da je dnevno 1% njih pozitivno od ukupnog broja stanovnika. Nesto je pominjao s tim u vezi testiranje u Slovackoj. Dakle, oko 50k dnevno pozitivnih. Kao što skoro rekoh, imunitet stada do Sretenja.
November 18, 20204 yr 7 hours ago, Jumanji said: Posle sto teskoba... Ne smem onu moju kumu dr ni da zovem. Jesi dobro, jesi ziva... i to je sve. Čovek ovde piše o pojedinačnim slučaju, o mladom čoveku, doktoru, koji je za kratko vreme stigao do aparata. Ovaj rezervoar sa virusom se prolio, širi se nekontrolisano. Makar prema parametrima sa terena koje tumačim na moj način.