Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Koliko fetusa od 14 nedelja je potrebno da bi se napravilo 2 milijarde vakcina?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

2 minutes ago, James Marshall said:

Šteta što virus ne diskriminiše, inače bi bio sevap da mu je smrtnost za ljude koji poštuju pravila 0% a za ove druge... otćutaću. 

Ja se nadam da ce da stave cipove u taj anti-virus, sa nadom da ce ljudi tim cipovanjem konacno postati pametni... :fantom:

1 minute ago, radisa said:

Ja se nadam da ce da stave cipove u taj anti-virus, sa nadom da ce ljudi tim cipovanjem konacno postati pametni... :fantom:

Pa ovi koji bi da se vakcinišu su se već deklarisali u pametne, a ovi drugi što su već nepametni će gledati da eskiviraju :D

Samo ce se produbiti jaz i podele u društvu... :(

Samo da kažem da sam danas izvadila merdevine, one manje sa tri stepenika, i stavila ih između ormana i stola da blokiram prilaz svim moronima koji ulaze kod mene u kancelariju i onda moraju da vide šta piše na ekranu kompjutera. 

Maske nose sporadično, iako je zdravstvena ustanova u pitanju. 

Jedan maloumnik me pitao zašto stalno nosim masku, čak i letos i gledao me onako ko da sam luda, rekla sam mu da sam imala rak pa da ne bih baš da 2 puta imam posla sa kosačem, samo je nešto promrljao i zbrisao. Mršu u tri lepe pm.

Inače, pusto je prilično, oko KCS manje parkiranih vozila, a na 2 raskrsnice gotovo nema automobila.

Ko zna koliko nisam gledala Slagalicu i onda ostao rts1 sticajem okolnosti, poceo dnevnik :shock i do 19:43 pricali o koroni, kod nas ali i kako se Evropa bori, gde je zakljucano i kako to daje vec neke razultate....hmm

(Daljnski naravno pripravan bio, ako se pojavi [emoji3344] evo ga 19:49 dodeljivao neka priznanja oficirima.. hmmmm2)

Hvata me malo frka od ovog haosa kod nas, previse je crno, a i predugo traje, bar da nije zima -.-

1 minute ago, Jumanji said:

Ko zna koliko nisam gledala Slagalicu i onda ostao rts1 sticajem okolnosti, poceo dnevnik :shock i do 19:43 pricali o koroni, kod nas ali i kako se Evropa bori, gde je zakljucano i kako to daje vec neke razultate....hmm

daj Boze da je to neka suptilna najava lockdowna kod nas..druge nam nema..

Зезнута ситуација.

Теоријски, колико би било тешко обучити студенте Медицинског факса протоколима борбе против вируса + васпитачице брзински научити шта и како ради медицинска сестра са ковид пацијентом + довести још људи са бироа који су спремни да буду болничко особље? Не морају да знају све што знају врхунски лекар и сестра, само да баратају са тим протоколима за ковид... Јел могуће тако нешто? Ни Москва се није предала када је Хитлер стигао на њене капије, него је мобилисала још....

Brt...

Zašto samo vaspitačica, zašto ne i pekarka, šnajderka, šalterska službenica ili bilo koja slučajna prolaznica?

Nema. To je drugi deo problema o kome se još i ne misli. Naročito nema srednjeg kadra, ali ni specijalista. 
Pričao o tome prošle nedelje kod Lj. Gojgić načelnik Dragiše Mišovića, koji je BTW i sam imao koronu...
U drugim vestima :
Izašla iz Arene one moje komšije burazeri jedan bio 20 dana, drugi 15 dana...
Kaže mi da su juče proširivali smeštaj u Areni...
Pitao koji su test za otpust radili on kaže:
Krv i gledaju CRP i to je to i kući karantin i prati...
E da i stavili su na galeriju one mreže za rasadnike valjda zbog onog idiota koji je slikao odozgo mobilnim...

.... Shiit has hit the fan!

@Tihajeza

Зато што се сећам да је у првом таласу, чини ми се у Нишу, то било доста успешна преобука, васпитачице --- сестре.

Edited by Duhovnost, ljubav i med

shta fali nama mashinskim inzenjerima, nismo ni mi shugavi za protokole :dry: :hihi:

sent from bubamoto

ah pa inženjere će prekvalifikovati u anesteziologe, časkom, ionako je to samo dinamika fluida :happy:

pa to sam i ja mislila, teche ovo teche ono, shta sad :dry:

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout