November 17, 20204 yr A ako se recimo i otvore te nove covid bolnice, ima li ko tamo da radi (da zna šta radi) ? Sam objekat neće baš puno pomoći.
November 17, 20204 yr Just now, arkonada said: A ako se recimo i otvore te nove covid bolnice, ima li ko tamo da radi (da zna šta radi) ? Sam objekat neće baš puno pomoći. kolko ja chuh, slabo ima ko. a i ako ima, i ako se zadrzi ova dinamika, i one se pune za nedelju dana neko mora i druge ljude da lechi od drugih stvari. ovaj razvoj situacije ce da ima svoju cenu i na kovid i na nekovid strani.
November 17, 20204 yr Author Za jedno 5 dana Kon ce da izjavi da mora full lock. Brnabicka i Zvoncica™ ce da kazu "ne moze, trpi privreda", onda ce Kon dati ostavku, pa ce ga moliti Zvoncica™. Da bi se na kraju predomislio i konacno uveli lock na 3-4 nedelje bas dok ne stigne vakcina tj do katolickog Bozica..
November 17, 20204 yr 3 minutes ago, gospa buba said: kolko ja chuh, slabo ima ko. a i ako ima, i ako se zadrzi ova dinamika, i one se pune za nedelju dana neko mora i druge ljude da lechi od drugih stvari. ovaj razvoj situacije ce da ima svoju cenu i na kovid i na nekovid strani. napisah ranije da je predloženo da privatni sektor preuzme ovo zamašćeno. naravno, o trošku RFZO. ali, jeb'ga, to je predložio đilas pa neće da može. čeka se da On to predloži odluči
November 17, 20204 yr Sve što njih zanima je jebani rejting i ništa drugo. Ko da smo na olimpijskim igrama, više pričaju kako je okolo nego kod nas, i da, mi smo naravno uvek najbolji ako nas sudije ne oštete.
November 17, 20204 yr 5 minutes ago, djordje geprat said: napisah ranije da je predloženo da privatni sektor preuzme ovo zamašćeno. naravno, o trošku RFZO. ali, jeb'ga, to je predložio đilas pa neće da može. čeka se da On to predloži odluči e pa sad. nek preuzme privatni sektor pola kovid pola ne za nashe pare. ne ide se svakom kod privatnika, pa makar i na teret fonda
November 17, 20204 yr 12 minutes ago, arkonada said: Sve što njih zanima je jebani rejting i ništa drugo. Ko da smo na olimpijskim igrama, više pričaju kako je okolo nego kod nas, i da, mi smo naravno uvek najbolji ako nas sudije ne oštete. Jesmo sad jači od Hrvata? A nisam baš siguran koliko je sve ovo dobro za rejting. Neke ozbiljnije mere su rekao bih neizbežne, što se duže čeka samo će nas više koštati u svakom smislu, zato i ne razumem šta rade...
November 17, 20204 yr kako je krenulo, svi će da čekaju sa lečenjem nečega dok virus ne izumre. ko preživi, pričaće.
November 17, 20204 yr 26 minutes ago, arkonada said: A ako se recimo i otvore te nove covid bolnice, ima li ko tamo da radi (da zna šta radi) ? Sam objekat neće baš puno pomoći. Nema. To je drugi deo problema o kome se još i ne misli. Naročito nema srednjeg kadra, ali ni specijalista.
November 17, 20204 yr 2 minutes ago, Arkadija said: Sa akcentom na anesteziolozima. što, anesteziraš brljom. može svako.
November 17, 20204 yr 2 minutes ago, djordje geprat said: što, anesteziraš brljom. može svako. U kovid bolnici u Batajnici? Pa mislila sam da nedostaje tih specijalista, zato što je pogubna politika dodeljivanja specijalizacija smanjila novoškolovan kadar, a i što su mnogi stariji utekli u beli svet. Edited November 17, 20204 yr by Arkadija