Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

A onda da popusti pred novogodisnje praznike, da ne propadne rasveta 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

4996 zarazenih danas, 24 umrlih.

A ako se recimo i otvore te nove covid bolnice, ima li ko tamo da radi (da zna šta radi) ? Sam objekat neće baš puno pomoći.

Just now, arkonada said:

A ako se recimo i otvore te nove covid bolnice, ima li ko tamo da radi (da zna šta radi) ? Sam objekat neće baš puno pomoći.

kolko ja chuh, slabo ima ko. a i ako ima, i ako se zadrzi ova dinamika, i one se pune za nedelju dana :unsure:

neko mora i druge ljude da lechi od drugih stvari. ovaj razvoj situacije ce da ima svoju cenu i na kovid i na nekovid strani.

da, nahebali smo u svakom pogledu i tek ćemo:ph34r:

• Author

Za jedno 5 dana Kon ce da izjavi da mora full lock. Brnabicka i Zvoncica™ ce da kazu "ne moze, trpi privreda", onda ce Kon dati ostavku, pa ce ga moliti Zvoncica™. Da bi se na kraju predomislio i konacno uveli lock na 3-4 nedelje bas dok ne stigne vakcina tj do katolickog Bozica..

3 minutes ago, gospa buba said:

kolko ja chuh, slabo ima ko. a i ako ima, i ako se zadrzi ova dinamika, i one se pune za nedelju dana :unsure:

neko mora i druge ljude da lechi od drugih stvari. ovaj razvoj situacije ce da ima svoju cenu i na kovid i na nekovid strani.

napisah ranije da je predloženo da privatni sektor preuzme ovo zamašćeno. naravno, o trošku RFZO. ali, jeb'ga, to je predložio đilas pa neće da može. čeka se da On to predloži odluči

Sve što njih zanima je jebani rejting i ništa drugo. Ko da smo na olimpijskim igrama, više pričaju kako je okolo nego kod nas, i da, mi smo naravno uvek najbolji ako nas sudije ne oštete.

5 minutes ago, djordje geprat said:

napisah ranije da je predloženo da privatni sektor preuzme ovo zamašćeno. naravno, o trošku RFZO. ali, jeb'ga, to je predložio đilas pa neće da može. čeka se da On to predloži odluči

e pa sad. nek preuzme privatni sektor pola kovid pola ne za nashe pare. ne ide se svakom kod privatnika, pa makar i na teret fonda :hihi:

12 minutes ago, arkonada said:

Sve što njih zanima je jebani rejting i ništa drugo. Ko da smo na olimpijskim igrama, više pričaju kako je okolo nego kod nas, i da, mi smo naravno uvek najbolji ako nas sudije ne oštete.

Jesmo sad jači od Hrvata? :s_w:
A nisam baš siguran koliko je sve ovo dobro za rejting. 

Neke ozbiljnije mere su rekao bih neizbežne, što se duže čeka samo će nas više koštati u svakom smislu, zato i ne razumem šta rade...

kako je krenulo, svi će da čekaju sa lečenjem nečega dok virus ne izumre. ko preživi, pričaće.

26 minutes ago, arkonada said:

Nema. To je drugi deo problema o kome se još i ne misli. Naročito nema srednjeg kadra, ali ni specijalista. 

Sa akcentom na anesteziolozima.

2 minutes ago, Arkadija said:

Sa akcentom na anesteziolozima.

što, anesteziraš brljom. može svako.

2 minutes ago, djordje geprat said:

što, anesteziraš brljom. može svako.

U kovid bolnici u Batajnici? :blink:

Pa mislila sam da nedostaje tih specijalista, zato što je pogubna politika dodeljivanja specijalizacija smanjila novoškolovan kadar, a i što su mnogi stariji utekli u beli svet.

Edited by Arkadija

Background Picker
Customize Layout