Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ha...zasto se ne zatvaraju kafici i klubovi? Drugar koji ima kafic gde sam obicno visio kad god sam mogao (pre ovog sranja sa kovidom) mi danas kaze da je hteo da zatvori lokal jer je promet opao i samo sebi pravi trosak. Elem , to nije moguce jer je kao i svi ostali dobio pomoc od onih par minimalaca za konobare i sad ne moze da zatvori lokal pre kraja decembra, jednostavno mu ne daju! Kao dobio si pomoc, sad se jebi :fantom:
Pa nije pitanje da li ON može. Država kad donosi tu uredbu ona "poklapa" sve ostalo.
A on samoinicijativno i ne treba da zatvara. To su mu bili uslovi kad je uzimao.

.... Shiit has hit the fan!

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

44 minutes ago, Haralampije said:

Ha...zasto se ne zatvaraju kafici i klubovi? Drugar koji ima kafic gde sam obicno visio kad god sam mogao (pre ovog sranja sa kovidom) mi danas kaze da je hteo da zatvori lokal jer je promet opao i samo sebi pravi trosak. Elem , to nije moguce jer je kao i svi ostali dobio pomoc od onih par minimalaca za konobare i sad ne moze da zatvori lokal pre kraja decembra, jednostavno mu ne daju! Kao dobio si pomoc, sad se jebi :fantom:

Ko s đavolom tikve sadi...

Na kraju će ispasti skuplja dara nego mera, zarad nekoliko minimalaca, ima da prođe višestruko skuplje.

Samo mi nije jasno kako mu to ne dozvoljavaju da zatvori?

Šta li tek čeka nas koji smo uzeli onih 100 jura pomoći... :unsure:

3 minutes ago, Filozof manijak said:

Šta li tek čeka nas koji smo uzeli onih 100 jura pomoći... :unsure:

Pa upravo ovo sad - deca u školi, sa posla ne smeš da izostaneš, i nemoj da se žališ ako nema mesta u bolnici.

8 minutes ago, Filozof manijak said:

Samo mi nije jasno kako mu to ne dozvoljavaju da zatvori?

Nije da mu ne dozvoljavaju - može on da zatvori, samo mora prvo da vrati sve pare. I porez i ona 3 minimalca. 

Zato mora da čeka do januara da bi izbegao da vrati minimalce

4994/24

• Author

U poslednja 24 sata na korona virus u Srbiji je testirano 17.645 osoba, njih 4.994 bilo je pozitivno, dok je nažalost preminulo 24 lica.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut" na respiratorima u bolnicama širom zemlje nalazi se 179 pacijenata.

Just now, mraki said:

4994/24

Izmače mi opklada za 6 :frust:

Iako je ovo kumulativni broj, nemam ni mrvu sumnje da ćemo ga dobaciti na dnevnom nivou najdalje do petka. 

1 hour ago, Caligula said:

link

Veca nego u susedstvu!

I to gotovo bez ikakvih mera...

• Author
2 minutes ago, steins said:

Izmače mi opklada za 6

Kakva je prognoza za sledecih nedelju dana "iznutra"? Ima li smisla ovo sto smanjuju radno vreme kafica i proveravaju po busu ko nosi maske?

4 minutes ago, Milosh76 said:

Kakva je prognoza za sledecih nedelju dana "iznutra"? Ima li smisla ovo sto smanjuju radno vreme kafica i proveravaju po busu ko nosi maske?

Nema. Pukli smo. Prognoza je da će sistem potpuno da kolabira u narednih par nedelja. Naravno, to su prognoze koje se čak ni polujavno ne iznose. 

Sadašnja strategije je da Zdravstveni sistem hendluje ovo sam kako zna i ume. Makar dok se ne dovučemo do tih famoznih COVID bolnica. Od toga nema ništa, ali je očigledno tako odlučeno. 

Nema talasanja. 

Edited by steins

Kaže dobri konara ovako nije bilo ni na ratištu
I da smo propali

vrati medalju ratniche :s_w:

• Author
1 minute ago, steins said:

Nema talasanja. 

Znaci full lock na 2 nedelje bi pomogao, al niko nema herca da to odradi?

Just now, Milosh76 said:

Znaci full lock na 2 nedelje bi pomogao, al niko nema herca da to odradi?

Tako je, ali ne 2 nego 4 nedelje. 

Staro epidemiološko pravilo glasi - karantin u trajanju od duplog perioda inkubacije

@steins da li je tebi poznat neki siguran drugi slucaj do sada? sve je rekla kazala, a i testovi pogrese. 

Background Picker
Customize Layout