Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

i ja sam iznenadjena ovim cudnim i nicim izazvanim rantom gore :mellow:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

49 minutes ago, steins said:

Ogroman je priliv pacijenata. Ovo sam poslednji out video u Pazaru letos

Držite se ljudi, šta da vam kažem. Sranje tek sledi.

Čuo sam da je Svilajnac najebao. Nemaju kapacitete za pogrebne usluge ovih dana.

kod nas je u shkoli izgleda dosta roditelja bolesno, posledichno su i deca povuchena iz shkole, deca se iz nekog razloga ne testiraju osim ako roditelj to ne reshi sam, tako da se ni ne vode kao bolesna, prosto nisu tu i to je to. situacija kokoshka ili jaje, potpuno nebitno ko je pocheo prvi, nije to problem. problem je shto je vazno samo da se drzi shto manji javni broj i to je to, nema bolesne dece, nema bolesnih nastavnika, samo ti neki nedokumentovani i nekorelisani roditelji. hudini misli da treba da se raspuste, jer da vec masa dece kija, kashlje i i dalje dolazi u shkolu. ali shta ona zna, ona je dete dry.png

da ne budem dosadna, neshto drugo smo se dogovorili kad se kretalo u shkolu u septembru.

sent from bubamoto

Kod mene dobra situacija za sada,ono sto je primetno da zadnjih dana veliki broj ljudi nosi maske napolju,a kamoli unutra

3 minutes ago, gospa buba said:

kod nas je u shkoli izgleda dosta roditelja bolesno, posledichno su i deca povuchena iz shkole, deca se iz nekog razloga ne testiraju osim ako roditelj to ne reshi sam, tako da se ni ne vode kao bolesna, prosto nisu tu i to je to. situacija kokoshka ili jaje, potpuno nebitno ko je pocheo prvi, nije to problem. problem je shto je vazno samo da se drzi shto manji javni broj i to je to, nema bolesne dece, nema bolesnih nastavnika, samo ti neki nedokumentovani i nekorelisani roditelji. hudini misli da treba da se raspuste, jer da vec masa dece kija, kashlje i i dalje dolazi u shkolu. ali shta ona zna, ona je dete dry.png

da ne budem dosadna, neshto drugo smo se dogovorili kad se kretalo u shkolu u septembru.

sent from bubamoto

Kod moje ćere u kontra grupi ,razreda od 12 dece danas bilo 4... Dvoje roditelja potvrđeno, ostali ili povukli decu ili sumnjaju da su bolesni...

Jbg, prekinuće se škola, kao i proletos, ne zato što KŠ kaže, nego zato što će roditelji ili da povlače sami decu ili da se razboljevaju...

18 minutes ago, Aleksija said:

i ja sam iznenadjena ovim cudnim i nicim izazvanim rantom gore :mellow:

neko je napisao deca su govna, pa zato..

Bogotac,a gde si ti?

Kod moje ćere u kontra grupi ,razreda od 12 dece danas bilo 4... Dvoje roditelja potvrđeno, ostali ili povukli decu ili sumnjaju da su bolesni...

Jbg, prekinuće se škola, kao i proletos, ne zato što KŠ kaže, nego zato što će roditelji ili da povlače sami decu ili da se razboljevaju...
pa to. njjma je iz nekog razloga uzasno bitno da se shkola odrzi do nove godine, ali nece da kazu zashto. da budemo najbolji usviet, valjda. moglo je, kao shto je recheno na pochetku, da se povlache i vracaju delovi odeljenja, a deca testiraju. ne daj boze prate kontakti prate roditelji. da se, ako vec mora, za poshalju kuci deca koja mogu da ostaju sama kod kuce, a da mali nastave, da nastave vrtici za one koji moraju da rade, nije da smo sami u kosmosu, drugi su to vec umeli da reshe i u proshlom ciklisu. jeste da to ne bi bio najbolje optimizovan sistem, ali bi se neshto diferenciralo, makar da i deca i odrasli idu samo koji moraju/nemaju izbora. ovako, lazi mazi dok se sve ne raspadne i dok ljudi ne pochnu sami da odluchuju, jer nema ko drugi.

edip. deca su govna™ je odranije dobro poznata ironija, i ovde i drugde. tachnije, mladi su govna™ [emoji38]ol:

sent from bubamoto

4 minutes ago, Misko said:

neko je napisao deca su govna, pa zato..

Bogotac,a gde si ti?

Arandjelovac,ima zarazenih,ali nije eksplodiralo kao sto se ocekuje,za divno cudo zadnjih dana dosta kaznjavanih lokala i radnji zbog nenosenja maski,a i narod je disciplinovan u velikoj meri.

Edited by Bogotac

Sestra predaje u školi u Futogu, kaže da su pre neki dan roditelji jednog deteta javili da su pozitivni i dodaje da su sami rekli da uopšte nisu "verovali u koronu", šta god to takvim idiotima značilo. Odeljenja desetkovana, sigurna je da uskoro opet sledi onlajn nastava.

Edited by napadaj

I ja sam  mlad, tako da hvala:D

sad se zajebavam...

6 minutes ago, Bogotac said:

Arandjelovac,ima zarazenih,ali nije eksplodiralo kao sto se ocekuje,za divno cudo zadnjih dana dosta kaznjavanih lokala i radnji zbog nenosenja maski,a i narod je disciplinovan u velikoj meri.

Blago vama..ovde kod mene, u stvari i ne znam sta se desava i desavace se..do sada smo imali vise srece nego pameti, sto bi se reklo, ali, ja se na to ne oslanjam preterano...jedino ducani poostrili mere, a i to ne svi, inace narod ne jebe zivu silu..slave i neki koji se plase virusa..da, da, znam kako to zvuci..a sta mi od zdravstva tek imamo, strah me i da napsiem..

Edited by Misko

da se razumemo, ja sam od pochetka za da se shkola odrzi u ovom rezimu, da su ikako hteli da se pridrzavaju procedure koju su obecali. ako smo se vec slozili da nam ipak treba nekakva shkola u realnom prostoru. ali se na kraju zavrshilo ochekivano, da se ne radi nishta i da se lazu brojevi. odnosno, da se nema nikakva predstava o stanju, pa da se onda neshto i laze, shta je zgodno za situaciju.

govorim o ministarstvu. shkole vrte pedale kako direktor kaze, a direktor zna se. valja ostati direktor.

sent from bubamoto

Sad je najbolje ici na produzen raspust, nema druge..moje skormno misljenje..

8 minutes ago, gospa buba said:

pa to. njjma je iz nekog razloga uzasno bitno da se shkola odrzi do nove godine, ali nece da kazu zashto. da budemo najbolji usviet, valjda. moglo je, kao shto je recheno na pochetku, da se povlache i vracaju delovi odeljenja, a deca testiraju. ne daj boze prate kontakti prate roditelji. da se, ako vec mora, za poshalju kuci deca koja mogu da ostaju sama kod kuce, a da mali nastave, da nastave vrtici za one koji moraju da rade, nije da smo sami u kosmosu, drugi su to vec umeli da reshe i u proshlom ciklisu. jeste da to ne bi bio najbolje optimizovan sistem, ali bi se neshto diferenciralo, makar da i deca i odrasli idu samo koji moraju/nemaju izbora. ovako, lazi mazi dok se sve ne raspadne i dok ljudi ne pochnu sami da odluchuju, jer nema ko drugi.

edip. deca su govna je odranije dobro poznata ironija, i ovde i drugde. tachnije, mladi su govna emoji38.pngol:

sent from bubamoto

i meni je sad potpuno nadrealno. najvise podseca na neki hir ludog vladara, a opet, i za njega je previse iracionalno.

jedino ako ne planiramo da zatvorimo dan posle nemacke, za to vredi ginuti.

Sad je najbolje ici na produzen raspust, nema druge..moje skormno misljenje..
nece se desiti. jedino mozemo samoinicijativno da odbegnemo.

to ce se desiti skoro sigurno.

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout