Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

logično

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Pa da, deca zakace, najcesce asimptomaticno, ne osete, pa prenose roditeljima..da se zakljuciti po nekim svedocenjima ljudi...

Edited by Misko

evo ih kod shisha 30 njih cheka u redu jedno drugom naglavu, majke ne kuvaju, izgibe se gladno [emoji38]ol:

mladunchad ljudi ne prenose koronu.

sent from bubamoto

Deca su govna

zasto su deca govna? Nista ona kriva nisu, kako god okrenes..

Jedna od novih mera u nsu:
Novom naredbom vreme dnevnog i noćnog odmora u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama na teritoriji grada Novog Sada je od 16 do 5 časova narednog dana.

http://rs.n1info.com/Vesti/a672247/U-Novom-Sadu-cetiri-nove-naredbe-zbog-pogorsanja-epidemioloske-situacije.html
Evo ga Vučević na KurirTV će da objasni te novosadske mere.
U Beogradu.

.... Shiit has hit the fan!

50 minutes ago, Milošica said:

I kakve to veze ima sa njihovim "merama"?

Ima veze sa drzavnim uredjenjem, zdravstvom, donosenjem odluka.

Ne verujem da u Švedskoj ludak okupi neki kvazi strucni tim od blajhanih tetaka i ocvalih doktora i kaze im kada da zatvaraju a kada da otvaraju. Ako su imali neku taktiku, sigurno je bila strucna procena.

Porediti Švedsku i Srbiju je isto kao i zahtevati od peglice da bude Lamborghini. Projektovati njihove odluke na naš državni aparat i zdravstvo je poprilično naivno, da ne kažem glupo. Pa evo jbt imamo Švedsku upravo, onako kako je zamišljaju fejcbuk teoretičari zavere: koje su mere na snazi u Srbiji?

Nemojmo se zajebavati.

Kaligula, ko je uopste poredio nase i njihove mere? A koliko znam,a ne znam sa milion posto sigunroscu, nisam  sveznalica kao neki ovde, oni mere skoro da i nemaju, tek sad nesto poostravaju, ali opet manje cak nego mi...kod njih nije ni aska obavezna, ili barem nija bila do skoro..ali opet, ja niti zivim u Svedskoj, nemam nikoga tamo, sa nesto malo ljudi sam online pricao, i iskreno, nisam se bas ni udubljivao, ali po onome sto sam cuo, daleko je to sto oni imaju od dobrog i efikasnog..

Kako ko, pa ti i Hefaca

kada na planeti koja komplet prolazi kroz isto sranje kažeš da su neki imali dobre mere, to je valjda poredjenje sa ostalima?

2 hours ago, maheem said:

Deca su govna

"svi smo mi govna" reče dragan u "profesionalcu" i popi batine.

• Author

Zbog obolevanja monahinja od koronavirusa, manastir Pećka Patrijaršija zatvoren je za posetioce, koje ova svetinja neće primati dok traje epidemija.

Naime, kako saznaju "Novosti", igumanija ove svetinje, mati Haritina i još deset od dvadesetak monahinja koliko ih ima u manastiru, pozitivno je na korona virus.

otkud tamo virus da uđe

Prosto, ulazi ko kako hoce, maske nosi niko...

Ljudi ovo je haos. Ja ovo nisam nikad video, ko u horor filmu. Gledam slom sistema uživo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pusti sistem, sta je s narodom? Subjektivni osecaj mi je sve blizi onom letnjem, kad sam slusao kako su ovaj i onaj zarazeni koronom.

Background Picker
Customize Layout