November 16, 20204 yr Pa da, deca zakace, najcesce asimptomaticno, ne osete, pa prenose roditeljima..da se zakljuciti po nekim svedocenjima ljudi... Edited November 16, 20204 yr by Misko
November 16, 20204 yr evo ih kod shisha 30 njih cheka u redu jedno drugom naglavu, majke ne kuvaju, izgibe se gladno [emoji38]ol:mladunchad ljudi ne prenose koronu.sent from bubamoto
November 16, 20204 yr Jedna od novih mera u nsu: Novom naredbom vreme dnevnog i noćnog odmora u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama na teritoriji grada Novog Sada je od 16 do 5 časova narednog dana. http://rs.n1info.com/Vesti/a672247/U-Novom-Sadu-cetiri-nove-naredbe-zbog-pogorsanja-epidemioloske-situacije.htmlEvo ga Vučević na KurirTV će da objasni te novosadske mere.U Beogradu. .... Shiit has hit the fan!
November 16, 20204 yr 50 minutes ago, Milošica said: I kakve to veze ima sa njihovim "merama"? Ima veze sa drzavnim uredjenjem, zdravstvom, donosenjem odluka. Ne verujem da u Švedskoj ludak okupi neki kvazi strucni tim od blajhanih tetaka i ocvalih doktora i kaze im kada da zatvaraju a kada da otvaraju. Ako su imali neku taktiku, sigurno je bila strucna procena. Porediti Švedsku i Srbiju je isto kao i zahtevati od peglice da bude Lamborghini. Projektovati njihove odluke na naš državni aparat i zdravstvo je poprilično naivno, da ne kažem glupo. Pa evo jbt imamo Švedsku upravo, onako kako je zamišljaju fejcbuk teoretičari zavere: koje su mere na snazi u Srbiji? Nemojmo se zajebavati.
November 16, 20204 yr Kaligula, ko je uopste poredio nase i njihove mere? A koliko znam,a ne znam sa milion posto sigunroscu, nisam sveznalica kao neki ovde, oni mere skoro da i nemaju, tek sad nesto poostravaju, ali opet manje cak nego mi...kod njih nije ni aska obavezna, ili barem nija bila do skoro..ali opet, ja niti zivim u Svedskoj, nemam nikoga tamo, sa nesto malo ljudi sam online pricao, i iskreno, nisam se bas ni udubljivao, ali po onome sto sam cuo, daleko je to sto oni imaju od dobrog i efikasnog..
November 16, 20204 yr Kako ko, pa ti i Hefaca kada na planeti koja komplet prolazi kroz isto sranje kažeš da su neki imali dobre mere, to je valjda poredjenje sa ostalima?
November 16, 20204 yr 2 hours ago, maheem said: Deca su govna "svi smo mi govna" reče dragan u "profesionalcu" i popi batine.
November 16, 20204 yr Author Zbog obolevanja monahinja od koronavirusa, manastir Pećka Patrijaršija zatvoren je za posetioce, koje ova svetinja neće primati dok traje epidemija. Naime, kako saznaju "Novosti", igumanija ove svetinje, mati Haritina i još deset od dvadesetak monahinja koliko ih ima u manastiru, pozitivno je na korona virus.
November 16, 20204 yr Ljudi ovo je haos. Ja ovo nisam nikad video, ko u horor filmu. Gledam slom sistema uživoSent from my iPhone using Tapatalk
November 16, 20204 yr Pusti sistem, sta je s narodom? Subjektivni osecaj mi je sve blizi onom letnjem, kad sam slusao kako su ovaj i onaj zarazeni koronom.