November 16, 20204 yr Nama Vesara nikada ne bi ovo napravio u Bg-u, ima da se prave žurke još jače, brže i bolje. A kako se to sada odražava na usisavanje, lajanje pasa ili mjaukanje maca, do 4 pa onda na spavanje da ne bude kazne?
November 16, 20204 yr Author Ozbiljno ušlo u domove za stare.... Shiit has hit the fan! Gde? Daj vise informacija
November 16, 20204 yr Gde? Daj vise informacijaOno što sam video, državni, onaj u obrenovcu i dole na jugu... .... Shiit has hit the fan!
November 16, 20204 yr 31 minutes ago, arkonada said: Nama Vesara nikada ne bi ovo napravio u Bg-u, ima da se prave žurke još jače, brže i bolje. A kako se to sada odražava na usisavanje, lajanje pasa ili mjaukanje maca, do 4 pa onda na spavanje da ne bude kazne? Evo započeću dnevnik Novog kućnog reda Spomenuću komši u prolazu, još uvek nije završio radove na terasi koje je započeo početkom marta.
November 16, 20204 yr Nama Vesara nikada ne bi ovo napravio u Bg-u, ima da se prave žurke još jače, brže i bolje. A kako se to sada odražava na usisavanje, lajanje pasa ili mjaukanje maca, do 4 pa onda na spavanje da ne bude kazne?Vesara će sutra garant trijumfalno da ide po kafićima i da proverava da li su zatvorili u 21h .... Shiit has hit the fan!
November 16, 20204 yr Kažu da je prosek za Beograd negde između 40-50 sahrana dnevno,a za sutra ima 59 sahrana.Povećano je svakako.
November 16, 20204 yr A zanimljivo je da svedske mere hvale ne samo ovi nasi antivakseri i teoreticari, vec i neki ozbiljniji ljudi..mislim se, ja stvarno ne znam kako je ta Svedska prolazila i prolazi, cujem od ljudi koji zive tamo da je daleko od sjajnog, i ono, ovi sto hvale, ozbiljniji, bi mogli, ako nista, da pitaju nekog obicnog gradjanina Svedske kako je zaista..da bar oni ne pricaju napamet..
November 16, 20204 yr Tokom noći je više pacijenata odlazilo sa bolom i crvenilom na Očnu kliniku u Nišu, potvrđuju lekari, kao i pacijenti koji kažu da su opekotine dobili od UV lampe za dezinfekciju vazduha u niškom Domu zdravlja
November 16, 20204 yr 25 minutes ago, hefaca said: Svedska je zakon! Najopustenije moguce... Sigurno su im i voditelji na nacionalnoj televiziji manje uvlake i oportunisti od nasih. O zdravstvu da ne govorim. Edited November 16, 20204 yr by Caligula
November 16, 20204 yr 3 minutes ago, Caligula said: Sigurno su im i voditelji na nacionalnoj televiziji manje uvlake i oportunisti od nasih. O zdravstvu da ne govorim. I kakve to veze ima sa njihovim "merama"? Edited November 16, 20204 yr by Milošica
November 16, 20204 yr Evo vam jedan amatersko-epidemioloski podatak - najmanje 75% od zarazenih ili onih u izolaciji koje sam propitao, je COVID dobilo od dece (bilo kog uzrasta ali uglavnom srednjoskolaca i fakultetlija) ili su im isti zarazeni pa su svi u izolaciji.Sent from my iPhone using Tapatalk