Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Nama Vesara nikada ne bi ovo napravio u Bg-u, ima da se prave žurke još jače, brže i bolje. A kako se to sada odražava na usisavanje, lajanje pasa ili mjaukanje maca, do 4 pa onda na spavanje da ne bude kazne?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Author
Ozbiljno ušlo u domove za stare

.... Shiit has hit the fan!

Gde? Daj vise informacija
Gde? Daj vise informacija
Ono što sam video, državni, onaj u obrenovcu i dole na jugu...

31 minutes ago, arkonada said:

Nama Vesara nikada ne bi ovo napravio u Bg-u, ima da se prave žurke još jače, brže i bolje. A kako se to sada odražava na usisavanje, lajanje pasa ili mjaukanje maca, do 4 pa onda na spavanje da ne bude kazne?

Evo započeću dnevnik Novog kućnog reda :D

Spomenuću komši u prolazu, još uvek nije završio radove na terasi koje je započeo početkom marta.

Vesara će sutra garant trijumfalno da ide po kafićima i da proverava da li su zatvorili u 21h

da uzima reket?

Danas se satima čekalo na zakazivanje sahrane u Beogradu.

Kažu da je prosek za Beograd negde između 40-50 sahrana dnevno,a za sutra ima 59 sahrana.Povećano je svakako.

Svedska je zakon! Najopustenije moguce...

A zanimljivo je da svedske mere hvale ne samo ovi nasi antivakseri i teoreticari, vec i neki ozbiljniji ljudi..mislim se, ja stvarno ne znam kako je ta Svedska prolazila i prolazi, cujem od ljudi koji zive tamo da je daleko od sjajnog, i ono, ovi sto hvale, ozbiljniji, bi mogli, ako nista, da pitaju nekog obicnog gradjanina Svedske kako je zaista..da bar oni ne pricaju napamet..

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

25 minutes ago, hefaca said:

Svedska je zakon! Najopustenije moguce...

Sigurno su im i voditelji na nacionalnoj televiziji manje uvlake i oportunisti od nasih.

O zdravstvu da ne govorim.

Edited by Caligula

3 minutes ago, Caligula said:

Sigurno su im i voditelji na nacionalnoj televiziji manje uvlake i oportunisti od nasih.

O zdravstvu da ne govorim.

I kakve to veze ima sa njihovim "merama"?

Edited by Milošica

Evo vam jedan amatersko-epidemioloski podatak - najmanje 75% od zarazenih ili onih u izolaciji koje sam propitao, je COVID dobilo od dece (bilo kog uzrasta ali uglavnom srednjoskolaca i fakultetlija) ili su im isti zarazeni pa su svi u izolaciji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Background Picker
Customize Layout