Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

a jeste primetili juče, premijerka na kzš rekla da smo super u svemu pa i u tome što super tretiramo medicinske radnike u odnosu na zemlje koje ih teraju da rade iako su bolesni od korone. na pitanje novinara, koje su to zemlje, rekla belgija, holandija...

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

wtf

koji su to besprizornici jebote, kako se sakupise tako odvratni

Belgija i Holandija:thumbd:

Oni Beneluks, a mi samo lux
:Jova:

Edited by napadaj

Beograd: Kovid-ambulante dobijaju šatore kao čekaonice, sa grejanjem i prostorom za sedenje

juče čuh saopštenje SSP da je vlada usvojila 2 od 5 mera koje su oni predložili. da nije usvojila njihov predlog da se ne kovid pacijenti proslede privatnom sektoru.  moja gospođa ima uput za reumatološku, ja za KBC zvezdaru, obe su kovid bolnice, nema alternative, sem da za svoje novce odradimo ono što treba. stvarno imamo bitange na čelu države.

31 minutes ago, Jumanji said:

Beograd: Kovid-ambulante dobijaju šatore kao čekaonice, sa grejanjem i prostorom za sedenje

nisu trebali da zure, nije jos minus a ovi sto dolaze ionako su febrilni :fantom:

46 minutes ago, Jumanji said:

Radi dr Zoran ko satić!!

kakve vikend brojke

2813

21 umrla osoba

sutra onda 5000

• Author

Broj pacijenata na respiratorima je 161, juce je bilo 164.

Jeste al 21 umrla osoba, racunaj da je vecina njih bila na respiratoru.

Ozbiljno ušlo u domove za stare

.... Shiit has hit the fan!

7 hours ago, Ted said:

pazi, veliki je problem kada oni koji ne umeju da misle naprasno dobiju ogromnu kolicinu vreme a da to rade. rezultati umeju da budu komicni, porazavajuci itd.....zavisi od ugla gledanja.

to mu dodje kao jedna varijanta one teorije da se iz dokolice radja najvece zlo

To objasnjava sve sto se moze procitati ovde. 

Background Picker
Customize Layout