Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

A pumpe nece prodavati alk posle 21h? 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

posle 21 samo shto mora.

omladina uzasnuta [emoji38]ol:

sent from bubamoto

A pumpe nece prodavati alk posle 21h? 
Samo gorivo i negativan pcr test
15 minutes ago, gospa buba said:

posle 21 samo shto mora.

omladina uzasnuta emoji38.pngol:

sent from bubamoto

Oduvek su kućne žurke bile najbolje :D

Edited by Milošica

Oduvek su kućne žurke bile najbolje [emoji3]
slazem se, devedesetih, kad nismo imali ni za chaj (ziveli smo u kutiji na raskrsnici koju smo delili sa vevericom, nas 12oro), kucne zurke su bile nash skoro jedini provod biggrin.png

u stvari se ne shalim, samo malo hihi.gif

sent from bubamoto

On 14.11.2020. at 19:11, Milosh76 said:

Ne bi me cudilo da cela EU ili pojedine clanice odluce da treba ili vakcinacija ili PCR da bi se uslo u te drzave.

A kod nas ako do maja bude vakcinacija za opstu populacijju, bice super.

Pa kako drugačije, to će svaka iole normalna država da uradi?

slazem se, devedesetih, kad nismo imali ni za chaj (ziveli smo u kutiji na raskrsnici koju smo delili sa vevericom, nas 12oro), kucne zurke su bile nash skoro jedini provod biggrin.png

u stvari se ne shalim, samo malo hihi.gif

sent from bubamoto

šališ se?!?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

8 hours ago, steins said:

Au izgleda da Irinej nije dobro ni malo.

Srce mi se cepa.

7 hours ago, SNARC said:

Moze biti da sam ja potcenio vase godine..ili da imam totalno pogresnu predstavu o njima.

Alal vera svakako..veoma optimisticno i ohrabrujuce za nas, narastaje koji dolaze.

izgleda da si prevideo da je precrtano. :laugh: 

15 hours ago, hefaca said:

Treci talas pogadja najvise one koji se najvise pridrzavaju mera... Cujem ovaj komentar sve cesce...

pazi, veliki je problem kada oni koji ne umeju da misle naprasno dobiju ogromnu kolicinu vreme a da to rade. rezultati umeju da budu komicni, porazavajuci itd.....zavisi od ugla gledanja.

to mu dodje kao jedna varijanta one teorije da se iz dokolice radja najvece zlo

@Ted
Interesantan ugao.

Marta smo imali (ceo svet zapravo) iznudjeno suocavanje sa viskom vremens, voz je posle vise decenija iskocio iz shina i zadatog dana mrmota.

Meni je prijalo ali koliko sam primetio mnogima nije. Otuda ova poplava gluposti i nesuvislih teorija po mrezama i u RL

Ajde na ovu temu, pošto se onoliko piše o klubovima.

Elem, u Istanbulu je organizovan izbor za Mis Ugande 2020. Nisam siguran da li ga uvek održavaju ovde i nemam pojma kakve veze Turska po tom pitanju ima sa Ugandom, nije ni bitno. Bitno je da su održali ceremoniju u zatvorenom prostoru (klubu), naravno bez ikakvog poštovanja Covid mera. Epilog: tridesetak napisanih kazni i pritvor za vlasnika kluba.

Sve se može kada se hoće i siguran sam da može i u Srbiji. Glatko i bez problema. Ali neće da može ako mali batica živi od reketiranja kompletne klupsko-restoranske scene.

15 minutes ago, Redoran said:

Ali neće da može ako mali batica živi od reketiranja kompletne klupsko-restoranske scene.

oftopik, svakako ne zivi samo od toga

Da ali u izboru između toga i života nekih random ljudi nisam siguran da želimo da znamo eksplicitan odgovor njega i brata, čuj mene države, njega i brata. 

Kaže ministar "blagi" porast broja zaraženih u školama

Background Picker
Customize Layout