Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 minutes ago, Miljenko said:

Da, ali ce bar biti manje okupljanja u zatvorenom prostoru. Jedino neka domaca radinost.

To je do sada izgledalo tako što se ekipa, kad im zatvore kafiće u 23h, okupi na jednoj garaži ispod moje kuće i nema spavanja do 2, 3, 4, 5...zavisi kako su raspoloženi. Za sada im ni hladnoća ne smeta.

Ne znam kako će to da rešavaju, ali pretpostavljam kao i do sada - nikako.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

pa sta znam... ako ne radi u sinodu, tesko da ce u narodu. cry.gif
pa radi u sinodu. nemaju oni koronu, nego druge bolesti i starosti. i ne idu po crkvama nego po klubovima, tamo se zarazavaju, drugim bolestima. i starostima. dry.png

jebemumater, mogli su i da se paze i da savetuju narodu isto. zashto nisu, sam bog zna sad.gif

sent from bubamoto

To stoji. Neki mamlazi su se mlatili po mom komsiluku nocas do 3, kada je kafana zatvorena. Bonus je sto su bacili par petardi (jednu u obliznji kontejner). 

Ja bih to sve u rudnik, sto bi rekla tetka moje majke.

U gadne dede rastete :)

14 minutes ago, Miljenko said:

To stoji. Neki mamlazi su se mlatili po mom komsiluku nocas do 3, kada je kafana zatvorena. Bonus je sto su bacili par petardi (jednu u obliznji kontejner). 

Ja bih to sve u rudnik, sto bi rekla tetka moje majke.

Pa sad...

Trebalo je da tu decu neko vaspita i da im sopstvenim primerom pokaže kako i šta. Bez kućnog vaspitanja, sa vaspitno-obrazovnim sistemom koji je u rasulu i državom koja ne radi svoj posao, oni teško da su mogli i biti bolji. Odrasli su zeznuli stvar, pitanje je ko je tu sve za rudnik...

Tiosav nam se nagovorio i poručio da smo najebali sledeće nedelje

Bas mu fala na obavestenju

krizni stab bi trebalo da preimenuju u Korona plej baj plej radio

Edited by Caligula

Tiosav nam se nagovorio i poručio da smo najebali sledeće nedelje
shtooo? shta smo radili a da je zakonom zabranjeno? s_p.jpg

sent from bubamoto

Nismo izlazili iz kafana i klubova na vreme

4 minutes ago, gospa buba said:

shtooo? shta smo radili a da je zakonom zabranjeno? s_p.jpg

sent from bubamoto

pa povećavali smo đidipi preko svake mere

čuh da smo prebacili brojku od 1000. ko je jubilarac? 

da, rekoše i da ćepumpeda rade i posle 9 ali samo za točenje goriva.. neću moći d kupim antifriz, kurton, krpu za šoferku, sok, vlažne maramice.....

jeste, za kafu u chashici cete morati na aerodrom :hihi:

sent from bubamoto

Preteraše ga sa jebenim ograničenjem na 21h...Nek se nose...

38 minutes ago, djordje geprat said:

čuh da smo prebacili brojku od 1000. ko je jubilarac? 

da, rekoše i da ćepumpeda rade i posle 9 ali samo za točenje goriva.. neću moći d kupim antifriz, kurton, krpu za šoferku, sok, vlažne maramice.....

Moze biti da sam ja potcenio vase godine..ili da imam totalno pogresnu predstavu o njima.

Alal vera svakako..veoma optimisticno i ohrabrujuce za nas, narastaje koji dolaze.

Konacno malo i humora ovde...

Background Picker
Customize Layout