November 15, 20204 yr 2 minutes ago, Miljenko said: Da, ali ce bar biti manje okupljanja u zatvorenom prostoru. Jedino neka domaca radinost. To je do sada izgledalo tako što se ekipa, kad im zatvore kafiće u 23h, okupi na jednoj garaži ispod moje kuće i nema spavanja do 2, 3, 4, 5...zavisi kako su raspoloženi. Za sada im ni hladnoća ne smeta. Ne znam kako će to da rešavaju, ali pretpostavljam kao i do sada - nikako.
November 15, 20204 yr pa sta znam... ako ne radi u sinodu, tesko da ce u narodu. pa radi u sinodu. nemaju oni koronu, nego druge bolesti i starosti. i ne idu po crkvama nego po klubovima, tamo se zarazavaju, drugim bolestima. i starostima. jebemumater, mogli su i da se paze i da savetuju narodu isto. zashto nisu, sam bog zna sent from bubamoto
November 15, 20204 yr To stoji. Neki mamlazi su se mlatili po mom komsiluku nocas do 3, kada je kafana zatvorena. Bonus je sto su bacili par petardi (jednu u obliznji kontejner). Ja bih to sve u rudnik, sto bi rekla tetka moje majke.
November 15, 20204 yr 14 minutes ago, Miljenko said: To stoji. Neki mamlazi su se mlatili po mom komsiluku nocas do 3, kada je kafana zatvorena. Bonus je sto su bacili par petardi (jednu u obliznji kontejner). Ja bih to sve u rudnik, sto bi rekla tetka moje majke. Pa sad... Trebalo je da tu decu neko vaspita i da im sopstvenim primerom pokaže kako i šta. Bez kućnog vaspitanja, sa vaspitno-obrazovnim sistemom koji je u rasulu i državom koja ne radi svoj posao, oni teško da su mogli i biti bolji. Odrasli su zeznuli stvar, pitanje je ko je tu sve za rudnik...
November 15, 20204 yr Bas mu fala na obavestenju krizni stab bi trebalo da preimenuju u Korona plej baj plej radio Edited November 15, 20204 yr by Caligula
November 15, 20204 yr Tiosav nam se nagovorio i poručio da smo najebali sledeće nedeljeshtooo? shta smo radili a da je zakonom zabranjeno? sent from bubamoto
November 15, 20204 yr 4 minutes ago, gospa buba said: shtooo? shta smo radili a da je zakonom zabranjeno? sent from bubamoto pa povećavali smo đidipi preko svake mere
November 15, 20204 yr čuh da smo prebacili brojku od 1000. ko je jubilarac? da, rekoše i da ćepumpeda rade i posle 9 ali samo za točenje goriva.. neću moći d kupim antifriz, kurton, krpu za šoferku, sok, vlažne maramice.....
November 15, 20204 yr 38 minutes ago, djordje geprat said: čuh da smo prebacili brojku od 1000. ko je jubilarac? da, rekoše i da ćepumpeda rade i posle 9 ali samo za točenje goriva.. neću moći d kupim antifriz, kurton, krpu za šoferku, sok, vlažne maramice..... Moze biti da sam ja potcenio vase godine..ili da imam totalno pogresnu predstavu o njima. Alal vera svakako..veoma optimisticno i ohrabrujuce za nas, narastaje koji dolaze.