Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Od utorka znaci sve radi do 21, osim apoteka, i tih par bitnih stvari. Bilo je krajnje vreme.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

To je trebalo jos pre 2 nedelje uvesti..

3 minutes ago, Sammael said:

Bajec je bivši direktor KCS, čuveni hirurg, DS kadar koliko se sećam.

EDIT: osim naravno ako ne misli na nekog drugog Bajeca...

Mislim da je on bio glavni u KCS i prisutan kada su Đinđića doveli posle atentata

Od utorka znaci sve radi do 21, osim apoteka, i tih par bitnih stvari. Bilo je krajnje vreme.
Šta znači "sve"?
Firme koje rade u 2 smene i završavaju u 23?

.... Shiit has hit the fan!

Dr Bajec je čuveni hirurg. Radio je u Kliničkom centru, gde je bio i direktor, usput je bio i profesor, ali pravi, nisu morali da  mu izmišljaju naučna zvanja kao Zlatiboru, kada su ga postavljali na to mesto.

Mislim da je Bajec sada napustio državnu praksu, ali nisam 100% sigurna.

1 hour ago, steins said:

Grešiš, On će definitivno nešto da odradi. :covid19: 

pa sta znam... ako ne radi u sinodu, tesko da ce u narodu. :cry:

4 minutes ago, Arkadija said:

Dr Bajec je čuveni hirurg. Radio je u Kliničkom centru, gde je bio i direktor, usput je bio i profesor, ali pravi, nisu morali da  mu izmišljaju naučna zvanja kao Zlatiboru, kada su ga postavljali na to mesto.

Mislim da je Bajec sada napustio državnu praksu, ali nisam 100% sigurna.

jeste, sad je barijatrijska hirurgija u belmedic-u

Treci talas pogadja najvise one koji se najvise pridrzavaju mera... Cujem ovaj komentar sve cesce...

Procitah da ce raditi samo apoteke i esencijalne sluzbe, posle 21. Da li ce biti cuvenih propusnica kao letos, verovatno hoce.

Pa nije uvedena zabrana kretanja posle 21h, to se odnosi na radno vreme restorana, prodavnica...

18 minutes ago, hefaca said:

Treci talas pogadja najvise one koji se najvise pridrzavaju mera... Cujem ovaj komentar sve cesce...

pa normalno da pogadja..mozda ne najvise, ali pogadja..te mere bi mozda i imale neki efekat da su se uvele pre 2 nedelje, i plus skole da su zatvorene,ovako..daj Boze da rese nesto i naprave neku razliku..mada, ako u teoriji o dva meseca talaa ima istine, sve ce ici prirodnim tokom kako god okrenes..

Edited by Misko

1 minute ago, Lena said:

Pa nije uvedena zabrana kretanja posle 21h, to se odnosi na radno vreme restorana, prodavnica...

Da, ali ce bar biti manje okupljanja u zatvorenom prostoru. Jedino neka domaca radinost.

Au izgleda da Irinej nije dobro ni malo.

9 banki, jbi ga...a i valjda je i on hronicni bolesnik..

Background Picker
Customize Layout