Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

7 minutes ago, steins said:

A u medjuvremenu, kretenizam u Srbiji i dalje metastazira

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=11&dd=15&nav_category=11&nav_id=1764272

:frust:

Ako je neko pomislio da je bojkot izbora bio losa stvar..evo dokaza da nije.

Ovi ce za dupe da se ujedu sto nemaju vise u koga da upru prst u skupstini i da laju..Pominju Djilasa na zasedanjima, pominju ga u sred korone za gama noz..jebena prolupala Grujiciceva ga pominje..

Pustis govna da se sami igraju i gledas ih kako su nemocni, preko nasih ledja, nazalost.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ako je neko pomislio da je bojkot izbora bio losa stvar..evo dokaza da nije.

Ovi ce za dupe da se ujedu sto nemaju vise u koga da upru prst u skupstini i da laju..Pominju Djilasa na zasedanjima, pominju ga u sred korone za gama noz..jebena prolupala Grujiciceva ga pominje..

Pustis govna da se sami igraju i gledas ih kako su nemocni, preko nasih ledja, nazalost.
Pa zato je ovaj odmah praktično raspisao prevremene izbore.
Zanimljivo je kako on spinuje.
Otprilike je rekao "Ova vlada će imati mandat ograničen do izbora 2020" a zapravo je trebao da kaže "skupština će imati ograničen mandat" jer on može da ima 5 novih Vlada do 2020.
Ali onda će ovi indijanci u parlamentu da gunđaju...
Gore oni što nemaju nikoga.
Ova korona im pogoduje, da nema toga bila bi drama

.... Shiit has hit the fan!

Sudeci po brojkama poslednjih dana, mada je rano  pricati, kao da smo dostigli neki pik, i kao da nam sad traje kakvo takvo zaravnjenje...e, sad, ne kazem, mozda me demantuju brojke vec u utorak sa 5 soma, ili brate sutra, tako da, ajd da se ponadam padanju  krive u poslednjoj nedelji novembra..

Pa sad baš... 
Juče smo imali rekord, ovo danas je vikend rekord.

Kazem, lupam, nagadjam..sve sto govorim, govorim sa rezervom..ima  ovde ljudi cija je svaka rec sveto pismo, ja za svako moje izlaganje cak i naglasavam da  nije...

Edited by Misko

ne mogu ni da pochnem da chitam bilo shta shto danica :blink:

sent from bubamoto

Ma ta danica je klasičan db isprdak, pričao mi čovek još kad se kandidovala na onim predsedničkim, da je ona odavno "na vezi"...

.... Shiit has hit the fan!

3 minutes ago, gospa buba said:

sent from bubamoto

+1

6 minutes ago, gospa buba said:

sent from bubamoto

Zvuči kao nešto što su Vladanka i DJ Žex pisali u duetu.

Ne kapiram ovo sa Bajecom. Džo? 
Ko je taj čovek i kakve veze ima sa bilo čim?

Šolakov alter ego?

:unsure:

Edited by mraki

jel moguce da ce stvarno da ozoniziraju gradski prevoz, ili sam to nacuo neko lupentarcenje? Kontam, koliki su pacijenti,ne bi me ni to iznenadilo, iskreno..

6 minutes ago, mraki said:

Zvuči kao nešto što su Vladanka i DJ Žex pisali u duetu.

Ne kapiram ovo sa Bajecom. Džo? 
Ko je taj čovek i kakve veze ima sa bilo čim?

Šolakov alter ego?

:unsure:

i ti bi svašta da znaš

pa sutra mogu da napišu "znate onaj mraki..."

Bar ne plaćam porez u Luksemburgu. :dry:
Nažalost.

Bajec je bivši direktor KCS, čuveni hirurg, DS kadar koliko se sećam.

EDIT: osim naravno ako ne misli na nekog drugog Bajeca...

Edited by Sammael

Background Picker
Customize Layout