November 15, 20204 yr nema veze, super nam je. zdravi "ne mogu da izdrze" torturu, bolesni ce da stignu do bugarske, nije loshe uopshte a samo ovo je trebalo da se ne desi.sent from bubamoto
November 15, 20204 yr 1 hour ago, freakns said: kraj 2009. Tomica Milosavljevic, covek kojeg je samo Ljajic zajebo po sposobnosti da se uvali u svaku vladu(doduse, Zivkovic ga je isutirao nogom u dupe kad je Djindjic ubijen, al se vratio cim je Zivkovic zavrsio) je tada bio ministar zdravlja i sve je islo preko njega... naravno, kada su se vakcine otkazale, on je prao ruke od svega i sva odgovornost je prebacena na direktorku RZZO... Kon realno nije imao nikakve veze sa time. pricalo se da je on gurao Novartis(kompanija koja je proizvela vakcinu), ali sta god da je odluceno na tenderu, Srbija bi dala ozbiljnu kintu. najjeftinije bi bilo da je Torlak radio vakcinu, ali oni su imali samo licencu za kinesku vakcinu koja nije bila atestirana u Evropi(a samo probaj da proguras Kineze ispred Svajcaraca, pa da vidis koji belaj te ceka od nase postene Jevrope). Tomica je tu gurao pricu kako mora da se kupi vakcina jer Torlak ne moze da je proizvede sus, klasicne politicke igre. a tu je Kon premala riba da bi se ugradio... on je jednostavno djubre zeljno paznje i publiciteta i kao takav svima je dobar. Ako se ne varam fora je bila u tome što su naručili veliki broj doza, recimo 2 miliona, a odziv građanstva je bio relativno slab, vakcinisalo se 800k ljudi pa su vrativši ostatak morali da plate penale. Naravno, i cena je bila nabudžena da bi se neko ugradio, a ja mislim da to nije mogao biti Kon. On je pozvan na informativni razgovor, a uhapšena je direktorka RFZZO Svetlana Vukajlović. Tomica se, takođe, vakcinisao pred kamerama.
November 15, 20204 yr O kakvom mentalitetu vi pricate ovde. Jeste, srpski mentalitet je los i zato imamo puno zarazeni a na zapadu koji imaju savrsen mentalite imaju malo zarazenih??? Pa vidite vi kako luduje korona na tom prelepom zapadu?? Nema gorih ljudi od autosovinista
November 15, 20204 yr 3 minutes ago, renne said: Kafane, prodavnice i sve ostalo do 21h Zasto ne do 22? Ili do 24?
November 15, 20204 yr Pa bilo do 23jedino taj tajni zivot ako je bio do 23?edip. glede autoshovinizma, nikakav problem, kad/ako se u shvajcarskoj napune bolnice, videcemo shta ce oni. kad beogradjani napune bolnice autsorsovacemo po srbiji, kad napunimo srbiju, ostali neka sede kod kuce. nemoj neko da kuka posle na beograd. ko ima pare kupice vitamin od 6 hiljada, ko nema, beli luk i gospod, na smenu. autoshovinizam sent from bubamoto
November 15, 20204 yr Sto mi ide na onu stvar ovo uporedjivanje sa drugima koje apaolutno ali apsolutno nista ne znaci. Alo bre umiru vam ljudi jeste normalni vise!
November 15, 20204 yr Kako bih je tukla zbog ovih naštimovanih brojeva dece u školama sa kovidom. Kod mog sestrića je bilo bar 3 slučaja, a ni jedno dete nije testirano! Samo roditelji.
November 15, 20204 yr 27 minutes ago, fandorin said: Ako se ne varam fora je bila u tome što su naručili veliki broj doza, recimo 2 miliona, a odziv građanstva je bio relativno slab, vakcinisalo se 800k ljudi pa su vrativši ostatak morali da plate penale. Naravno, i cena je bila nabudžena da bi se neko ugradio, a ja mislim da to nije mogao biti Kon. On je pozvan na informativni razgovor, a uhapšena je direktorka RFZZO Svetlana Vukajlović. Tomica se, takođe, vakcinisao pred kamerama. Ma nije tu bilo mundje oko nabavke vakcine - oni su uredno poručili 2 milke doza, što je taman cifra za stanovništvo Srbije - problem je nastao što niko nije hteo da se vakciniše, pošto su Srbi odmah prokljuvili da neće da pomru od h1n1 i prekinuli da se vakcinišu, a ondašnja država, taman mlohava i nikakva ko i ova današnja - nije smela da naredi obaveznu vakcinalciju. Onda su videli da imaju 1+milion vakcina u skladištu koja će da propadnu, pa su rešili da ih se oslobode na brzaka - e tu je jedino moglo da padne neko muljanje i to u smislu plaćanja tih famoznih penala. Pošto je država u to vreme bila koliko toliko podložna uticaju javnog mnjenja, novinari su ih nagazili za te penale pa je pukla bruka. Čak tu objektivno ne bi ni trebalo da bude muljanja /pošto su ti penali normalna stvar u ovakvim poslovima/, ali znajući ove pokvarenjake, sigurno su napravili kombinu U toj priči Kon objektivno nije imao putera na glavi - nije bio u poziciji da bilo šta dogovori. I da malo djavoloadvokatišem™ - da sam na mestu Kona tačno bi sve isto radio - ceo vek se čovek vuče sa budalama na vlasti, ne može manje više ništa da dokaže ni da odradi, a sad se situacija zakomplikovala dodatno jer su budale opasno metastazitale. Zato bi se kladio da Kon rezonuje manje više ovako - ceo život se jebavam sa ovim budalama, sete me se samo kad govno udari u ventilator a van toga me nema nigde. Ovi su i tako masovne budale, zato daj ja da ih podstarost zavrnem za kintu, stan, auto, 15 minuta slave štogod i bole me briga. I najgora stvar je da je ovakvo razmišljanje u ovakvoj zemlji - potpuno opravdano. Elem - ove najnovije mere, kao i sve dosadašnje kurcu ne vrede - one su samo alibi ovim kretenima da bude i vuk sit i ovce na broju. Čak nisam siguran da sad neće da krene debelo štelovanje brojki da bi se dokazao uspeh™ i time spasili vlasnici kafana, noćnih klubova, kazina, džogeri, bake i deke i sve ostale ciljne i interesne grupe. Drugari, da vam kažem - mi Srbi se samo opametimo kad nas debelo lupi po glavi - u ovom slučaju ćemo se možda opametiti samo kad stignu limeni sanduci. A možda ni tada.
November 15, 20204 yr 1 hour ago, gospa buba said: a samo ovo je trebalo da se ne desi. Ovo sazima moje detinjstvo u SFRJ..mladost u krnjoj Jugi..i generalno ceo zivot na ovom prostoru. Sve je ovde uvek perfect storm. Ne postoji previse veliko govno koje nisam spreman da pojedem kako moj klinac ne bi prosao kroz isto.