November 15, 20204 yr Sa blica POGORŠANO STANJE PATRIJARHA IRINEJA Konzilijum lekara non-stop prati njegovo zdravstveno stanje
November 15, 20204 yr A i da dopunim Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je patrijarhu Irineju da se srpski narod moli za njegovo zdravlje i uspešan oporavak. Vučić je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" napisao da patrijarh nikada nije bio potrebniji Srbiji i sprskom narodu.
November 15, 20204 yr Kon je g..no, to je jasno. Btw cim ga neko pomene setim se onog odvratnog osmeha sa ordenom u rukama. Odvratno. Medjutim, apsolutno nemaju nikakve veze sa zivotom te optuzbe da je zbog njega kupljeno x nekih vakcina. Zna se ko odlucuje o svemu kod nas - glava ribe koja smrdi, sa svojom biznis bratijom. Danas je to drama queen, ranije je bio neko drugi, ali nikad jedan epidemiolog niti je imao, niti ce imati moć da odlucuje o takvim kupovinama. To je kao da nekog ministra gradjecine optuzimo za bnv ili nacelnika generalstaba za kupovinu ruskog oruzja. Biznis bratija (povezana sa šefom sale) ne pita njih ama bas nista.Da, ali taj epidemiolog ima dovoljno mozga da ne dozvoli da političari kažu "nije do nas struka[emoji769] (dr. Kon, Srđa itd) odlučila".Dakle on niti jednom nije rekao makar da se ne slaže sa odlukama KŠ.Samo je post festum objavljivao šta je on kao predlagao.Dakle ako jasno i više puta neko telo odbija jasno izražene hitne mere koje predlažeš. A pritom se pokrivaju tobom kao autoritetom za svoje odluke stvari su jasne.Ono sa ordenjem neću ni da komentarišem. .... Shiit has hit the fan!
November 15, 20204 yr 3 hours ago, SNARC said: Ne mogu da se setim tacno godine kada je to bilo..ali mislim da je to bilo pre Vucicevog fakta..sto ne znaci da se cestiti deseovci i gesedamnaestplusovci ne bi nikako ugradjivali u posao. kraj 2009. Tomica Milosavljevic, covek kojeg je samo Ljajic zajebo po sposobnosti da se uvali u svaku vladu(doduse, Zivkovic ga je isutirao nogom u dupe kad je Djindjic ubijen, al se vratio cim je Zivkovic zavrsio) je tada bio ministar zdravlja i sve je islo preko njega... naravno, kada su se vakcine otkazale, on je prao ruke od svega i sva odgovornost je prebacena na direktorku RZZO... Kon realno nije imao nikakve veze sa time. pricalo se da je on gurao Novartis(kompanija koja je proizvela vakcinu), ali sta god da je odluceno na tenderu, Srbija bi dala ozbiljnu kintu. najjeftinije bi bilo da je Torlak radio vakcinu, ali oni su imali samo licencu za kinesku vakcinu koja nije bila atestirana u Evropi(a samo probaj da proguras Kineze ispred Svajcaraca, pa da vidis koji belaj te ceka od nase postene Jevrope). Tomica je tu gurao pricu kako mora da se kupi vakcina jer Torlak ne moze da je proizvede sus, klasicne politicke igre. a tu je Kon premala riba da bi se ugradio... on je jednostavno djubre zeljno paznje i publiciteta i kao takav svima je dobar.
November 15, 20204 yr oko njega postoji samo jedna nedoumica, zashto je josh tamo. shta radi, pa radi jedino shto moze, kad je vec tamo, gica se, ovako cemo onako cemo, a u stvari necemo nikako. i tako svi koji su tamo. ja mislim da to, tamo, ni ne moze drugachije, kad je chovek vec unutra, pod ovim uslovima.sent from bubamoto
November 15, 20204 yr Ja samo imam problem[emoji769] sa njihovim ponašanjem, što takvo ponašanje jasno i nedvosmisleno košta u ljudskim životima.Nepovratno. .... Shiit has hit the fan!
November 15, 20204 yr 5 minutes ago, freakns said: kraj 2009. Tomica Milosavljevic, covek kojeg je samo Ljajic zajebo po sposobnosti da se uvali u svaku vladu(doduse, Zivkovic ga je isutirao nogom u dupe kad je Djindjic ubijen, al se vratio cim je Zivkovic zavrsio) je tada bio ministar zdravlja i sve je islo preko njega... naravno, kada su se vakcine otkazale, on je prao ruke od svega i sva odgovornost je prebacena na direktorku RZZO... Kon realno nije imao nikakve veze sa time. pricalo se da je on gurao Novartis(kompanija koja je proizvela vakcinu), ali sta god da je odluceno na tenderu, Srbija bi dala ozbiljnu kintu. najjeftinije bi bilo da je Torlak radio vakcinu, ali oni su imali samo licencu za kinesku vakcinu koja nije bila atestirana u Evropi(a samo probaj da proguras Kineze ispred Svajcaraca, pa da vidis koji belaj te ceka od nase postene Jevrope). Tomica je tu gurao pricu kako mora da se kupi vakcina jer Torlak ne moze da je proizvede sus, klasicne politicke igre. a tu je Kon premala riba da bi se ugradio... on je jednostavno djubre zeljno paznje i publiciteta i kao takav svima je dobar. Secam se te godine..kada se to desilo...gostovao je sa jos nekolicinom kod Olje u Utisku..i osetio sam neko olaksanje jer je tu covek u godina, sa iskustvom, starim obrazovanjem koje se jos moglo zvati obrazovanje..i brate pred penzijom je, dakle bez laktanja, rizika..odradice posao najbolje sto ume i cao. Kad se ovo desilo proletos, iznenadio sam se sto je jos uvek aktivan ali sam pomislio "Bogu hvala te je ovaj jos tu". Sada...jebi ga. Svi oni kojima verujemo ili ulivaju poverenje nas prodaju one by one. Da smo mi bolji, mozda bi se oni drugacije ponasali. 2 minutes ago, gospa buba said: oko njega postoji samo jedna nedoumica, zashto je josh tamo. shta radi, pa radi jedino shto moze, kad je vec tamo, gica se, ovako cemo onako cemo, a u stvari necemo nikako. i tako svi koji su tamo. ja mislim da to, tamo, ni ne moze drugachije, kad je chovek vec unutra, pod ovim uslovima. sent from bubamoto KŠ (ne mislim na Krusevac) ne moze da nosi to ime u pravom smislu reci jer je kod nas KŠ samo jedan covek..premudri i sveznajuci velikousti gospodar BDP-a
November 15, 20204 yr Bez njega bi krizni stab izgledao jos gore, ako je to uopste moguce. On jedini govori "mi gresimo"... da nije njega bila bi to jedna cista, klasicna, bahata SNS prica. Ovako on pusti svoj bojazljivi glasic s vremena na vreme tek da se opere kada se jednog dana budu svodili racuni. Stetocina.
November 15, 20204 yr Pokušavam da budem dobronameran prema njima i sve češće pomišljam da stvarno ne znaju šta da rade, da su kilavi i trapavi, ne da neće. Kad su već počeli da lažu u martu, moralo je to da se radi sa nekim sistemom. Sad se pokazalo da ne znaju čak ni to. Situacija je groteskna: sa jedne strane oni, pročitani, sa druge ogroman broj građana koji državu posmatraju kao svog neprijatelja. Ljudi su (većinom) naoštreni da svaku, makar i normalnu meru, dočekaju na nož.
November 15, 20204 yr ...dok ti isti ljudi ne budu došli u čekaonicu bolnice kad se ozbiljno razbole. Onda će zahtevati "država duradi nešto!". Da me ne shvatite pogrešno, ima što šta do države, ali ima i do zdravog razuma individue.
November 15, 20204 yr Sastav tzv KS je napravljen je tako da svako moze da ima svog favorita tj coveka od poverenja. Peca - strog, ozbiljan, povremeno pokajnik. Kao takav odgovara ljudima koji bi se radovali "da dodju Svabe". Tiodorovic - pravi lekar, odmeren, sa juga. Ljubimac juzne pruge i jednostavnih ljudi. Pisimis - nadodni covek Darija - strumfeta, vlazni snovi, u poslednje vreme smerna (zakopcana do grla) Stevanovic - urbani Tiodorovic Srdja - moj favorit, naucni tip Nestor - lardalo, partiJota, alernativac i teoreticar zavere Dakle, za svakog gradjanina po nesto. Svako od nas ce naci barem jednog kome ce da veruje, koga cemo citirati. Na kraju krajeva, svi oni su u funkciji jednog (ne)coveka, njegovog vlastoljublja i koristoljublja koju celu zemlju i sve njene gradjane vidi kao svoju prciju. Edited November 15, 20204 yr by x500
November 15, 20204 yr Sastav tzv KS je napravljen je tako da svako moze da ima svog favorita tj coveka od poverenja. Peca - strog, ozbiljan, povremeno pokajnik. Kao takav odgovara ljudima koji bi se radovali "da dodju Svabe". Tiodorovic - pravi lekar, odmeren, sa juga. Ljubimac juzne pruge i jednostavnih ljudi. Pisimis - nadodni covek Darija - strumfeta, vlazni snovi, u poslednje vreme smerna (zakopcana do grla) Stevanovic - urbani Tiodorovic Srdja - moj favorit, naucni tip Nestor - lardalo, partiJota, alernativac i teoreticar zavere Dakle, za svakog gradjanina po nesto. Svako od nas ce naci barem jednog kome ce da veruje, koga cemo citirati. Na kraju krajeva, svi oni su u funkciji jednog (ne)coveka, njegovog vlastoljublja i koristoljublja koju celu zemlju i sve njene gradjane vidi kao svoju prciju.Dobro ovo je recimo struka[emoji769] sastav za medije.Inače KŠ je mnogo šireg sastava. .... Shiit has hit the fan!
November 15, 20204 yr Quote Da su bolnice u Beogradu skoro potpuno pune obelodanio je još pre dva dana ministar Zlatibor Lončar, a ovaj podatak najbolje potvrđuje situacija na terenu. Naime, prošle nedelje ekipe Hitne pomoći su mnoge kovid pozitivne pacijente vozili na periferiju prestonice, u Mladenovac, ali i u Smederevo i Požarevac. Međutim, sada je spisak lokacija na koje se šalju oboleli Beograđani dodatno proširen. Kako je za Jutarnji program RTS obelodanila dr Nataša Bosiljčić, tokom noći pacijenti sa koronom su vozilima Hitne pomoći transportovani čak i u Petrovac na Mlavi! Dakle, 130 kilometara od prestonice. https://mondo.rs/Magazin/Zdravlje/a1398245/korona-virus-beograd-pune-bolnice-stanje-u-bolnicama.html Edited November 15, 20204 yr by vememah