November 14, 20204 yr 48 minutes ago, Caligula said: Jedna u redu u apoteci dobila supermoci kada je saznala da ima kovid. Raspricala se jbt kako nema simptome, raspituje se detaljno za jebene vitamine koje su joj prepisali u ambulanti, one zene je iza stakla gledaju, jedva sam docekao svoj red. Euforicna potpuno. Mislio sam da kada ti potvrde kovid neko drugi ide u apoteku umesto tebe U komšijskoj radnji kasirka nabraja ko je sve u kraju zaražen i koliku temperaturu ima. Pametnica koja stoji ispred mene u redu joj objašnjava kako se ona ne boji jer pije neke vitamine koje reklamiraju, bez maske naravno... Edited November 14, 20204 yr by mraki
November 14, 20204 yr 3 hours ago, Shan Jan said: Saucesce Snarc. Hvala..mojim prijateljima i meni je ovo prvi susret sa smrcu nekog bliskog od ovoga. Malo je reci da nam je jos uvek tesko da poverujemo.
November 14, 20204 yr Ja ne znam šta bih mogao više da kažem na ovakva proseravanja... On ne konta da je on deo državnog aparata koji treba da utiče na sve to? Ili se samo dobro zeza, ili je kmpletni idiot... Pametan i dostojanstven čovek ne bi ovo mogao i hteo da radi...
November 14, 20204 yr 2 minutes ago, radisa said: Ja ne znam šta bih mogao više da kažem na ovakva proseravanja... On ne konta da je on deo državnog aparata koji treba da utiče na sve to? Ili se samo dobro zeza, ili je kmpletni idiot... Pametan i dostojanstven čovek ne bi ovo mogao i hteo da radi... Sve što sam čuo o njemu (od struke) je da je oduvek bio oportunista, karijerista i pizda.
November 14, 20204 yr Smara opasno više, srama bez. Valjda tako pere savest, mirnije zaspe kad napiše FB post...
November 14, 20204 yr 7 minutes ago, renne said: konara Pojedinac da se ne zarazava? Au kakav smrad....
November 14, 20204 yr A šta može krizni štab da uradi? To je kanda zaboravio... Edited November 14, 20204 yr by mraki
November 14, 20204 yr 3 minutes ago, mraki said: A šta može krizni štab da uradi? To je kanda zaboravio... Jasno je da se niko od struke ne ništa ne pita, odlučuje Vučić. Ostavka mu se ne daje, a nije u stanju da ćuti, pa lupa svako malo.
November 14, 20204 yr Čovek da shvati da država ne shvata a država da shvati a čovek da shvati da država ne shvata a država da shvati a čovek da shvati da država ne shvata... Konov paradoks.
November 14, 20204 yr 1 hour ago, renne said: eto reče konara na prvoj da su sledeće dve nedelje ključne I ne samo tu https://www.bbc.co.uk/news/uk-54944125
November 14, 20204 yr 1 hour ago, radisa said: Ja ne znam šta bih mogao više da kažem na ovakva proseravanja... On ne konta da je on deo državnog aparata koji treba da utiče na sve to? Ili se samo dobro zeza, ili je kmpletni idiot... Pametan i dostojanstven čovek ne bi ovo mogao i hteo da radi... govno kakvo se retko radja. nadam se da ce sledecu plaketu u dupe da mu gurnu
November 14, 20204 yr Dobro de, pere se covek. To jedino i radi od pocetka krize, pere se. I jare i pare jbg al ne moze.