Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Koliko je realno da je dosta nas prokuženo (jel se tako kaže) u onom ludilu tokom leta, i steklo kakva takva antitela, pa možemo očekivati da nas ovaj zimski talas ne zapljusne jako kao ostale zemlje u Evropi koje su imale mirnije leto?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

o tome sam i ja razmisljao ali odjednom znam gomilu ljudi oko sebe koji su zaglavili sa teskim upalama pluca i ne deluje kao da ce da stane

3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Koliko je realno da je dosta nas prokuženo (jel se tako kaže) u onom ludilu tokom leta, i steklo kakva takva antitela, pa možemo očekivati da nas ovaj zimski talas ne zapljusne jako kao ostale zemlje u Evropi koje su imale mirnije leto?

mislim da nije previse, moja zena je letos imala antitela, sada ih vise nema.

Edited by nenad

Na kovid-19 pozitivan je i gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, koji se nalazi na kućnom lečenju.

Jel' ovaj Konrad?

da

1 minute ago, nenad said:

mislim da nije previse, moja zena je letos imala antitela, sada ih vise nema.

Najjače mi od svega kad mi kažu ljudi kako su preležali koronu,i odjednom dobili supermoći da se nikad više neće razboleti :laugh:

24 minutes ago, Anonymous said:

Jel' ovaj Konrad?

Ne

Jedna u redu u apoteci dobila supermoci kada je saznala da ima kovid. Raspricala se jbt kako nema simptome, raspituje se detaljno za jebene vitamine koje su joj prepisali u ambulanti, one zene je iza stakla gledaju, jedva sam docekao svoj red. Euforicna potpuno.

Mislio sam da kada ti potvrde kovid neko drugi ide u apoteku umesto tebe :isuse:

Edited by Caligula

Tačno su veće šanse da umrem od bumera, nego od kovida...

8 hours ago, Caligula said:

Jedna u redu u apoteci dobila supermoci kada je saznala da ima kovid. Raspricala se jbt kao nema simptome, raspituje se dealjno za jebene vitamine koje su joj prepisali, one zene je gledaju, jedva docekao svoj red. Euforicna potpuno.

Mislio sam d akada potvrdis kovid neko drugi ide u apoteku umesto tebe

Kod mene u apoteku isto dolaze lično bolesni. Nekad verovatno i nema ko drugi.

Pa racunam da je to krajnja opcija.

eto reče konara na prvoj da su sledeće dve nedelje ključne

3 hours ago, SNARC said:

Jedan od sedamnaestoro ljudi koji su tokom predjasnjeg dana umrli je covek koji mi je bio mnogo vise od poznanika ali ipak ne u mom najuzem krugu prijatelja. Kada sam cuo da je umro, krenem da zovem jednog ortaka pa drugog, da vidimo kako da se organizujemo, pomognemo oko sahrane..A tek me onda podsete, cvrc, izgleda da je za sahrane jos uvek ogranicen broj ljudi..Sto je i Ok, opasno je jerbo vidi pod ono od cega je pokojnik stradao.

Ali zasto onda kafici/kafane/klubovi jos uvek rade ? 

Serem se u kafansku drzavu koja cuva svoju kafansku ekonomiju.

U utorak bio na sahrani.Bilo nas oko 150.

2 hours ago, Caligula said:

Danas bio po vrucu lepinju sKajmakom kod Grka

Leb te jebo,pa zar se lepinja sa kajmakom kupuje kod Grka.

lokdaun, mislite kao tako je svuda u svetu?

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout