November 14, 20204 yr 14 minutes ago, LeBron said: Ma dobro, nigde ne bi ni isli zbog celog ovog ludila. Ako Bog da da se smiri situacija do leta, ima minimum 3 puta na more da idemo i šest puta u Džakartu, minimum ima i @harper -a da navatamo
November 14, 20204 yr Zao mi je, samo me slana voda vraca u zivot :( jos da mogu nesto mesec dana bar, eeee to bi bio oporavak od ove patnje, apstinencije i ko zna cega sve iz perioda koji je pred nama (pu,pu,pu)
November 14, 20204 yr 6 minutes ago, Misko said: Ma, meni ce biti dovoljna jedna rok svirka da se izdjipam...svake godine jednom godisnje idem, ove mi je to bas falilo.. O, da...makar jedna svirka, da mi želja mine, od februara nisam bio...a izgleda da neće ni biti narednih meseci, što smo đipali, đipali smo.
November 14, 20204 yr Ja se pitam da li će bendovi koji slušam postojati za godinu-dve ako se ovo nastavi. Underground je baš u čabru.
November 14, 20204 yr Ja ni u junu/septembru kad je kao bilo bezbedno nisam išao na svirke, cenim da pre vakcine ni neću. A posle je samo pitanje... ko će uopšte o(p)stati da pravi svirke.
November 14, 20204 yr 6 minutes ago, Jumanji said: Zao mi je, samo me slana voda vraca u zivot :( jos da mogu nesto mesec dana bar, eeee to bi bio oporavak od ove patnje, apstinencije i ko zna cega sve iz perioda koji je pred nama (pu,pu,pu) Kada smo već kod slane vode kao veselije teme u ovom sivilu, kakva su vaša očekivanja ako ova vakcina/e zažive, da li će biti obavezno da si vakcinisan da bi se putovalo pošto, realno, kod nas će to masovnije stići bog zna kad.
November 14, 20204 yr 11 minutes ago, Milošica said: Mislim da je harper duša kad popije. harper je uvek duša, popio ne popio
November 14, 20204 yr Author 8 minutes ago, arkonada said: Kada smo već kod slane vode kao veselije teme u ovom sivilu, kakva su vaša očekivanja ako ova vakcina/e zažive, da li će biti obavezno da si vakcinisan da bi se putovalo pošto, realno, kod nas će to masovnije stići bog zna kad. Ne bi me cudilo da cela EU ili pojedine clanice odluce da treba ili vakcinacija ili PCR da bi se uslo u te drzave. A kod nas ako do maja bude vakcinacija za opstu populacijju, bice super.
November 14, 20204 yr Zao mi je, samo me slana voda vraca u zivot :( jos da mogu nesto mesec dana bar, eeee to bi bio oporavak od ove patnje, apstinencije i ko zna cega sve iz perioda koji je pred nama (pu,pu,pu) apsolutno se slazem. ali cu podneti i adu svakog dana, kao i do sada, vrlo odushevljeno, dok svet i cela srbija budu na nekom drugom mestu sent from bubamoto
November 14, 20204 yr 10 minutes ago, gospa buba said: apsolutno se slazem. ali cu podneti i adu svakog dana, kao i do sada, vrlo odushevljeno, dok svet i cela srbija budu na nekom drugom mestu sent from bubamoto ni ja neću nigde, nego ću lagano da kuliram, što bi rekla omladina nego, što se izvrnuste gđo?
November 14, 20204 yr Veci deo Srbije ce do kraja ovog shit storma svakako biti u fazonu da izdrzi da ne pojede one labudove i patke sa Dunava ako ponovo bude lockdown-a. Ljudi su potrosili rezerve, zive od kredita (ja refinansirao neki koji sam imao - kaze mi savetnica u banci da cu morati da sacekam nekoliko dana prebacivanje sredstava za refinansiranje jer su pretrpani zahtevima)... Danas bio po vrucu lepinju sKajmakom kod Grka, njegova zena me pita da li sam cuo da ce biti zatvaranja. Plase se ljudi jbg, em im je pao posao em ako zatvore mogu da ispisu iz posla (drugi nemaju). Koliko je takvih ne smem ni da mislim.
November 14, 20204 yr Jako jako zeznuta vremena. Valjda mi neće dirati patke i labudove u komšiluku na keju, nisu ništa krivi . Ne verujem da će biti lockdown-a ali i bez njega je mnogo gadno u svakom pogledu.
November 14, 20204 yr Morace d abude neke vrste lockdowna osim ako ne zele da sve ode nepovratno u tri lepe. Pogledaj samo ostale zemlje evrope i mere u njima
November 14, 20204 yr lockdown jeste najbrži i najsigurniji način da se smanji broj prokuženih, izrael je pre 2 meseca uveo strogi karantin i za samo mesec dana je broj novozaraženih pao za 6x, danas 2 meseca kasnije i sa popuštanjem mera pre 2 nedelje smanjili su broj prokuženih sa 8-9k dnevno na 500-700 i sa 40-50 mrtvih na 5-10 - bolesnih je max bilo 1 oktobra 72k, juče je taj broj pao na ispod 8k