Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Author
1 minute ago, SNARC said:

izgleda da je za sahrane jos uvek ogranicen broj ljudi

Ne znam koliko je  ogranicenje za sahrane...igrom slucaja bio sam na Novom groblju u BG danas, bilo je bar 50ak ljudi na nekoj sahrani... uglavnom su imali  maske i drzali distancu, ali da je bilo nesto manje od uobicajnog broja, ne bih rekao.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

18 minutes ago, Sammael said:

Mislim da su brojevi iz jula ono što je potpuno nerealno, tada je vladao potpuni haos i kolaps. Razgovarao sam sa više ljudi raznih profila koji rade u zdravstvu, i kažu da je jebeno ali nije kao u julu. Anegdotski, od mase zaraženih koje poznajem sada, samo 1 je završio u bolnici i relativno brzo je pušten, svi ostali na kućnom lečenju sa slabim simptomima osim jedne osobe sa upalom pluća koja je dijagnostikovana tek nakon što je praktično i prošla.

Ovo si sve u pravu. I po mom okruzenju mislim da je sad i mnogo vise pozitivnih nego u julu, ali mnogo manje sa simptomima i potrebom za bolnicom.

• Author
Just now, LeBron said:

po mom okruzenju

Kako ti je cerkica?

Izvini na licnom pitanju

4 minutes ago, Milosh76 said:

Kako ti je cerkica?

Izvini na licnom pitanju

Dobro je, hvala. Imala je temperaturu samo utorak i sredu, od cetvrtka nema. Kaze da je malo boli grlo, ostalo sve ok. Dete raspolozeno i ima apetit. Dajemo joj dosta vitamina. Nije pila hemomicin jer je doktorka rekla da krenemo sa njim ako stanje ne bude bolje.

• Author

Da prebacim na salu... i to bas za vreme raspusta  :D

3 minutes ago, Milosh76 said:

Da prebacim na salu... i to bas za vreme raspusta  :D

Ma dobro, nigde ne bi ni isli zbog celog ovog ludila. Ako Bog da da se smiri situacija do leta, ima minimum 3 puta na more da idemo :)

1 minute ago, LeBron said:

Ma dobro, nigde ne bi ni isli zbog celog ovog ludila. Ako Bog da da se smiri situacija do leta, ima minimum 3 puta na more da idemo :)

Ja cu jednom ali tri meseca.:D

23 minutes ago, SNARC said:

Ali zasto onda kafici/kafane/klubovi jos uvek rade ? 

Serem se u kafansku drzavu koja cuva svoju kafansku ekonomiju.

Ma ne brigaj, drze odstojanje od dva metra

Sad prosetao, onaj novi Munze em pun em ni jedna jedina maska unutra. Ali ok, ne zarazavaju se ljudi tu no u gradskom prevozu i na poslu gde su maske obavezne.

Inace ta brojka 17 je besmislena taman koliko i sve druge brojke koje se saopstavaju od marta.

ja cu da sachekam da vi svi odete i da idem na adu. ili nigde :D

sent from bubamoto

42 minutes ago, Sammael said:

Mislim da su brojevi iz jula ono što je potpuno nerealno, tada je vladao potpuni haos i kolaps. Razgovarao sam sa više ljudi raznih profila koji rade u zdravstvu, i kažu da je jebeno ali nije kao u julu. Anegdotski, od mase zaraženih koje poznajem sada, samo 1 je završio u bolnici i relativno brzo je pušten, svi ostali na kućnom lečenju sa slabim simptomima osim jedne osobe sa upalom pluća koja je dijagnostikovana tek nakon što je praktično i prošla.

s tim sto mislim da je broj zarazenih mnogo veci u odnosu na julski talas i to ohoho, da smo vec presisali sve rekorde u odnosu na broj zarazenih...

4 minutes ago, gospa buba said:

ja cu da sachekam da vi svi odete i da idem na adu. ili nigde :D

sent from bubamoto

Nije ti to losa ideja. Kad se konacno otarasimo ovog sranja prva sledeca turisticka sezona ima da bude kao biblijski egzodus. Ko god bude mogao sebi da priusti, a i ko ne bude mogao, zavrsice negde na nekoj obali u ta tri meseca.:D

Edited by harper

jeste, a ja cu da pevam beograde na ushcu dveju reka ispod avale i pijem sama po kafanama, krsheci sve zakone fizike :hihi:

sent from bubamoto

Ma, meni ce biti dovoljna jedna rok svirka da se izdjipam...svake godine jednom godisnje idem, ove mi je to bas falilo..i proslavicu rodjendan kako dolikuje, kad vec slavu nisam mogao..

Edited by Misko

29 minutes ago, SNARC said:

Jedan od sedamnaestoro ljudi koji su tokom predjasnjeg dana umrli je covek koji mi je bio mnogo vise od poznanika ali ipak ne u mom najuzem krugu prijatelja. Kada sam cuo da je umro, krenem da zovem jednog ortaka pa drugog, da vidimo kako da se organizujemo, pomognemo oko sahrane..A tek me onda podsete, cvrc, izgleda da je za sahrane jos uvek ogranicen broj ljudi..Sto je i Ok, opasno je jerbo vidi pod ono od cega je pokojnik stradao.

Saucesce Snarc. 

35 minutes ago, SNARC said:

Jedan od sedamnaestoro ljudi koji su tokom predjasnjeg dana umrli je covek koji mi je bio mnogo vise od poznanika ali ipak ne u mom najuzem krugu prijatelja. Kada sam cuo da je umro, krenem da zovem jednog ortaka pa drugog, da vidimo kako da se organizujemo, pomognemo oko sahrane..A tek me onda podsete, cvrc, izgleda da je za sahrane jos uvek ogranicen broj ljudi..Sto je i Ok, opasno je jerbo vidi pod ono od cega je pokojnik stradao.

pa na sa'ranama ne raste đidipi, jebi ga

Background Picker
Customize Layout