Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Pa ta mesta su jedina gde su bili i pritom nisu jedini koji su zarazeni iz tog okruzenja. U julu smo na poslu svake nedelje brojali 10 novih zarazenih, to stvarno nije tesko zakljuciti kako i gde. Dovoljan je jedan da ide kovidan u radnom okruzenju, a kao sto rekoh, mnogi nisu svesni neko vreme da su kovidni, vec malo malaksali, umorni.

Edit: sad ne razumem sta hoces da poentiras. 

Edited by fren

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Pa ta mesta su jedina gde su bili i pritom nisu jedini koji su zarazeni iz tog okruzenja. U julu smo na poslu svake nedelje brojali 10 novih zarazenih, to stvarno nije tesko zakljuciti kako i gde. Dovoljan je jedan da ide kovidan u radnom okruzenju, a kao sto rekoh, mnogi nisu svesni neko vreme da su kovidni, vec malo malaksali, umorni.

Edit: sad ne razumem sta hoces da poentiras. 
Poenta je da to što ti tvrdiš da su svi pokupili u teretani i na poslu je isto kao i ono što su ljudi pričali "pa jel vi znate nekog sa koronom? Ja ne znam"
I naravno da to nisu "jedina mesta gde su bili"

.... Shiit has hit the fan!

1 minute ago, Frank Pembleton said:

Poenta je da to što ti tvrdiš da su svi pokupili u teretani i na poslu je isto kao i ono što su ljudi pričali "pa jel vi znate nekog sa koronom? Ja ne znam"
I naravno da to nisu "jedina mesta gde su bili"

Ja sam pisala o ljudima koje ja znam koji su zarazeni kako su se zarazili prema njihovom kretanju, a ne o svim zarazenima na planeti da se zarazavaju samo na dva nacina: posao, teretana. Da je rizicnije sedeti u kancu 8+ sati s kovidnim nego 2 sata u kafani udaljen minimum 2 m od drugih ljudi. Slobodno procitaj opet pre nego sto krenes u napad. 

Ja sam pisala o ljudima koje ja znam koji su zarazeni kako su se zarazili prema njihovom kretanju, a ne o svim zarazenima na planeti da se zarazavaju samo na dva nacina: posao, teretana. Da je rizicnije sedeti u kancu 8+ sati s kovidnim nego 2 sata u kafani udaljen minimum 2 m od drugih ljudi. Slobodno procitaj opet pre nego sto krenes u napad. 

Samo što niko ne sedi 2 metra od ljudi u kafani.
A onda si dodala da eto ti znaš ljude koji su se zarazili, a samo posao i teretana.
Izvela si generalni zaključak na osnovu svog ograničenog iskustva. To je problem.
Isto kao "Jel znate lično nekog ko je dobio koronu? Ni ja"

Just now, Frank Pembleton said:

Samo što niko ne sedi 2 metra od ljudi u kafani.
A onda si dodala da eto ti znaš ljude koji su se zarazili, a samo posao i teretana.
Izvela si generalni zaključak na osnovu svog ograničenog iskustva. To je problem.
Isto kao "Jel znate lično nekog ko je dobio koronu? Ni ja"

Sve su kafane iste i u njima se ljudi ne pridržavaju mera. 

Dzizuse

konari se na fejsu ne sviđa šta država radi

kaže mora država pod hitno nešto duradi

3 hours ago, fren said:

Kad smo kod matematike. Sednes negde na sat-2, udaljen 2 m minimum od drugih stolova naspram kolege 8+ sati s kojim dises isti vazduh, u preduzecima je uglavnom centralna ventilacija i jos pride ides iza zarazenog kolege u wc, kuhinju itd., uzine su vam u istom frizideru, i tako nekoliko dana dok ne popadaju svi. Ja od svih zarazenih u mom okruzenju nijednog ne znam da je pokupio iz kafane, svi s posla ili teretane. 

Ali kako izdržati posrani život u jebenoj diktaturi zvanoj Srbija bez kafana i cijepanja alkohola?!? Ja vas ljudi stvarno ne razumem...

2 minutes ago, maheem said:

Dzizuse

:isuse: ne vredi, samo cu da se kvotujem opet.

Pa cijepaj alkohol kod kuće, kao i svi ostali

Plus je tri puta jeftinije

Nisam bio u kafani/baru 9 meseci, porodio sam stotine euri

dobro restorane nisam mogao uvek zaobilaziti iako uglavnom za poneti/doneti

Dzizuse

A koje su mere?

22 minutes ago, renne said:

Pa cijepaj alkohol kod kuće, kao i svi ostali

Plus je tri puta jeftinije

Pa veliko jebeno drušvo...Sve iskusni alkosi...

Oduvek je bilo bolje biti solo drinker :D , nema tura za slucajne prolazike, nema fajta oko politike, nema mlohavih sisa konobarice :dry:

Background Picker
Customize Layout