Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

i kao beograd je već u katastrofi, ali...

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Author

Kafici do 20h ili zatvaranje na 2 nedelje, raspust se produzava, a zimski skracuje, ko moze radi od kuce, kazne za nenosenje maski i krsenje mera... koliko je to komplikovano zakljuciti?

2 minutes ago, Frank Pembleton said:

Da i kao nešto nadrkan, kao šta oćete od mene?!

.... Shiit has hit the fan!

mozda da je video ove umrlice odozgo pa krenuo opet da se batrga.

1 minute ago, renne said:

i kao beograd je već u katastrofi, ali...

ali jebiga...

Koliko je Kon naporan sa tim spasavanjem sopstvenog obraza, a juče se upišao i usrao od miline što mu žvalavi dodijelio ono nešto, orden, medalju, kao da je bitno. Pa ne može i jare i pare šupak.  

2 minutes ago, adam said:

mozda da je video ove umrlice odozgo pa krenuo opet da se batrga.

Voleo bih da ih je video i da komentariše kako ga napadaju mučki sa leđa dok on samo radi svoj posao, licumur™ matori odvratni...

23 minutes ago, Jumanji said:

Nego...

Au, DR.S. ce da naredi bodenje injekcijom :D

Koliko je Kon naporan sa tim spasavanjem sopstvenog obraza, a juče se upišao i usrao od miline što mu žvalavi dodijelio ono nešto, orden, medalju, kao da je bitno. Pa ne može i jare i pare šupak.  
i ja to kazem, trebalo je da se sam sprechi da se raduje. nedolaskom. mozda je radio najbolje shto je mogao u datim uslovima, ali otkad je to razlog da ikog okuju u ordenje? ima milion ljudi u srbiji koji ustaju svakog dana i idu da rade isto to, najbolje shto mogu u datim uslovima. nema toliko plemenite legure da se okiti toliki narod dry.png

jesu dali onim shljakerima shto izvukoshe dete iz pozara? to je poduhvat velichine zavrshetka prvog rata, bukvalno. takvi ljudi su izneli frontove, mladi ludaci. ne shest mastiljara koje se pola godine batrgaju i da prdnu i da stisnu.

mada realno ni to nije lako, al da li je bash za ordenje [emoji38]ol:

sent from bubamoto

17 minutes ago, renne said:

Kaže konara on ktražio najoštrije mere danas na kriznom, ali mu nisu dali

Pa su doneli odluku da ništa ne donose

sims legit

Ok je to jel bez splavova ne možemo nabaviti zaštitnu opremu!

8 minutes ago, gospa buba said:

jesu dali onim shljakerima shto izvukoshe dete iz pozara?

sent from bubamoto

Dali Vesićevu knjigu... To je značajnije od ordena, šta ćeš više da dobiju?

Dali Vesićevu knjigu... To je značajnije od ordena, šta ćeš više da dobiju?
orden. i pare. mnogo para.

sent from bubamoto

Marković je potvrdio da su zaraženi poslanici prethodnih dana bili u Skupštini Srbije.

"Vujić je bio u Skupštini prekjuče i ljubio se sa poslanicima", naveo je on za B92.net.

:covid19:

3341
19

• Author

U protekla 24 časa prisustvo koronavirusa potvrđeno je kod još 3.341 građana.

Preminulo je 19 osoba, kako se navodi na zvaničnom portalu.

Na respiratoru se nalazi 151 osoba, a testirano je 13.008 osoba.

Ali bitno je orden...

.... Shiit has hit the fan!

Background Picker
Customize Layout