Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ovo oko Kona, pojavio se grafit koji podseća[emoji769] na njegovo poreklo.

Meni je samo u glavi onaj deo izjave onog bivšeg direktora infektivne u UN, gde je on rekao:
"Video sam letak na kome piše:
Ponosni smo na kraj epidemije i pobedu nad koronom!
A koga smo mi pobedili i kakva je to pobeda?"

Ja bih očekivao da Kon (pošto o njemu pričamo) bude malo manje egzaltiran, da ne kažem veseo u trenutku kad imamo užasne (a možda i rekordne cifre).
Makar i iz pijeteta ka onima koji su podlegli i prema medicinskom osoblju koje se žrtvuje u ovom trenutku i sada.

I to nikakva svinjarija sa brojanjem krvnih zrnaca ne može da niveliše[emoji769]

.... Shiit has hit the fan!

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

13 minutes ago, mirjam said:

Ako u svemu ovome postoji nekakva taktika, meni izgleda da su se oni opredelili za stegni - pusti.

Puste da se sve odvija svedski do granice dokle sistem moze da istrpi, pa ce onda da stegnu.

Plasi me mogucnost nekog ponovnog karantina kao proletos, jer smo sad vec svi mentalno istroseni i ovo vec predugo traje.

A ako ne uvedu neku jacu meru zabrana i zatvaranja, zdravstveni sistem ce za dve tri nedelje pasti.

I sad sam vec totalno izlapela, kako smo pregurali onaj julski pik? Tad smo prosli bez karantina?

- ali u julu je bilo dovoljno da se zabrane proslave rođendana, godišnjica matura, veridbi, punoletstva da i to su mozgovi po srbiji organizovali, ajde da kažemo da su svadbe nekako i razumljive :D

- da, bila je doneta i mera da su maske obavezne indoors

- i epidemija se ugasila za samo mesec dana

- ovaj pik je počeo sa prvim hladnijim danima kada su se gosti iz bašta kafića preselili unutra, vaistinu će ispasti da se korola bolje širi po ovakvom vremenu, a sezona slava je tek počela :unsure:

Jedan misaoni eksperiment za lenjo predveče neradne srede:
Zamislite na trenutak da se nalazite u ulozi najučenijeg, najstručnijeg sve naj epidemiologa u Srbiji, i da ste član krejzi, ovaj Kriznog štaba.
Vlast tera po svome, ne pridržava se većine vaših epidemioloških savet i predloženih mera, jer BDP, ekonomija i ostalo cveće. 
Da li bi, u takvoj situaciji, podneli ostavku ili bi ostali u štabu da nekako probate da utičete na donosioce odluka, budući da situacija odlazi u majčinu i da ste okruženim poslušnim neznalicama?
Ja verujem da mnogi tako razmišljaju.
Samo što se Kon ne zaustavlja na tome.
On recimo na TV kritikuje "što se u javnosti deli KŠ na stručni i politički deo, i da javnost nema šta da traži" a u isto vreme na FB profilu objavljuje stavove, koje eto nisu prihvatili...
Mnogo je to licemerno.

4 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ja verujem da mnogi tako razmišljaju.
Samo što se Kon ne zaustavlja na tome.
On recimo na TV kritikuje "što se u javnosti deli KŠ na stručni i politički deo, i da javnost nema šta da traži" a u isto vreme na FB profilu objavljuje stavove, koje eto nisu prihvatili...
Mnogo je to licemerno.

Ono sto se moze kritikovati je sto Kon nije ustao od stola prvi put kad su ga politicari odbili i otisao kuci. To sto na tviteru objavljuje koje mere je predlozio a nisu prihvacene je jedino mesto gde moze, posto drugacije vecina ljudi u Srbiji ne bi ni znala da ih je uopste predlagao. Ako ih je predlagao. Covek je ocigledno oportunista i tu nema sta da se doda, biti oportunista u ovakvoj situaciji je dovoljno za prezir.

14 minutes ago, mraki said:

Pa pitam, nisam video nikakav grafit niti se sećam da je iko ovde to pomenuo.:unsure:

Od tog grafita je pocela cela prica i na to je Radovanovic verovatno mislio.

https://nova.rs/vesti/drustvo/blatili-mrtvog-zubara-vucic-ga-sad-odlikovao/

Aleksandar Vučić je Zlatnom medaljom za zasluge posthumno odlikovao novosadskog stomatologa Stanislava Ostojića, koji je preminuo nakon što je pet dana bezuspešno tražio lekarsku pomoć u Kliničkom centru Vojvodine! U pitanju je isti čovek, otac troje dece, protiv kog je Vučićev pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković optužio da je “namerno” zaražavao svoje pacijente iako je “znao da je zaražen” i najavio da će “lično” protiv njega da podigne krivičnu prijavu zbog nepoštovanja mera.

JBM LI VAM MATER DA VA JBM

3 hours ago, Moonwalker said:

Kakvo je stanje tamo trenutno, ako znas?

Ne znam za danas ništa (praznik). Poslednje što znam je da pokušavaju da osposobe zgradu za kontrolisani ulazak i izlazak odnosno da uspostave procedure koje važe u Covid bolnicama. Ulazak u ovaj sistem nije zbog proširenja kapaciteta sistema već zato što je dovoljno veliki broj zaraženih pacijenata i osoblja.

1 hour ago, harper said:

Ono sto se moze kritikovati je sto Kon nije ustao od stola prvi put kad su ga politicari odbili i otisao kuci. To sto na tviteru objavljuje koje mere je predlozio a nisu prihvacene je jedino mesto gde moze, posto drugacije vecina ljudi u Srbiji ne bi ni znala da ih je uopste predlagao. Ako ih je predlagao. Covek je ocigledno oportunista i tu nema sta da se doda, biti oportunista u ovakvoj situaciji je dovoljno za prezir.

pa i sve to, trudio se radio pokushavao, moglo je makar oko ovog ordenovanja da mu se lokalno sloshi, noncovid, boli me stomak, boli me glava, mnogo se zahvaljujem, mnogo se izvinjavam, doci cu drugi put. da se sam sprechi, preventivno, da se bash toliko obraduje zvechki :sad:

naravno, od bulumente bezumnih srba, najkrivlji ce jevrejin da bude, to se podrazumeva :dry:

juche mi je jedan relativno bliski odvazni nestorovac zavrshio u kovidu na kiseoniku. ahahahao onoliko, smejao se drugima, masku ne nosio, kafane obilazio, ne otishao na vreme nigde, a rizichan po 1000 parametara. neka mu je i njegov i svachiji bog u pomoci, a nestoru svaka chast i orden. ko nije pametan za sebe, ne mora uopshte da bude pametan :isuse: :sad:

chuvajte se ljudi kako znate i umete.

Edited by gospa buba

• Author
2 hours ago, harper said:

Ono sto se moze kritikovati je sto Kon nije ustao od stola prvi put kad su ga politicari odbili i otisao kuci.

Nudio je ostavku, pa ga je Vucic molio da se vrati..cela predstava za javnost i podizanje licnog rejtinga. Kao sto su ove objave po FB ustvari hvatanje pozicije kad krene zesce sranje po sistemu "ja sam upozoravao, molio"...

Lik je licemer i cini se, jako los covek. Posle svega da uzme medalju...mogao je da se pozali na kasalj i blagu temperaturu pa da izbegne dodelu makar.

5 minutes ago, Milosh76 said:

Nudio je ostavku, pa ga je Vucic molio da se vrati..cela predstava za javnost i podizanje licnog rejtinga. Kao sto su ove objave po FB ustvari hvatanje pozicije kad krene zesce sranje po sistemu "ja sam upozoravao, molio"...

Lik je licemer i cini se, jako los covek. Posle svega da uzme medalju...mogao je da se pozali na kasalj i blagu temperaturu pa da izbegne dodelu makar.

Da li iko zaista misli da bi mu prvorodjeni to dozvolio? Ne da taj nikom da iz ovog izadje neponizen

• Popular Post

Ljudi primaju ordenje na dan kada imamo 3.000+ zaraženih i 20+ umrlih, na najgori dan od početka epidemije. Možda nije za krivičnu odgovornost, ali jeste za najdublji mogući prezir (u najmanju ruku)...

5 minutes ago, cartman said:

Da li iko zaista misli da bi mu prvorodjeni to dozvolio? Ne da taj nikom da iz ovog izadje neponizen

ako chovek koji je 14 minuta do penzije, ako vec nije i trebalo da je aut, ne moze da izadje neponizen, shta ce oni sa malim zenama i decama da rade :unsure:

shta ce prvorodjeni, da sprechi pio da mu obrachuna penziju? mada, nije nemoguce :dry:

nije mi dobro. ne mogu.

4 minutes ago, gospa buba said:

ako chovek koji je 14 minuta do penzije, ako vec nije i trebalo da je aut, ne moze da izadje neponizen, shta ce oni sa malim zenama i decama da rade :unsure:

shta ce prvorodjeni, da sprechi pio da mu obrachuna penziju? mada, nije nemoguce :dry:

nije mi dobro. ne mogu.

Ucena? Afera sa vakcinama? Lupam...

Edited by Moonwalker

4 minutes ago, Moonwalker said:

Ucena? Afera sa vakcinama? Lupam...

pa znam bre, ali kao shto rekoshe sad na nekom drugom topiku, svakom mogu neshto da nadju, i tebi i meni i njemu, a i ne moraju, dovoljno je da puste kerove po medijima i cao zdravo. pri chemu niko od njih nema garanciju da i ovako ordenovan nece zavrshiti u gacama bez gaca na informerovoj duplerici, i nemontiran i montiran :unsure:

nije on toliko vazan, nije nikad ni bio. samo se lepo i detaljno primio na medije i sad nema nazad...

Edited by gospa buba

Ma i Kon je klasičan attention whore što samo olakšava Psihu da mu vuče konce i da ovaj igra kako master of puppets želi. 

Background Picker
Customize Layout