Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Životi plebejaca su ionako beznačajni za naše vlastodršce

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

djake ne testiraju, tako da ovo slobodno mozemo pomnoziti sa nekoliko. a vec su se skole dobro osule.

medjutim, ruzic kaze da nema razloga za zatvaranje. 

Za zatvaranje se zakasnilo,ko preživi-preživeo je.

Ja opet imam onaj sumanut osećaj vanrednog stanja kao proletos. Možda mi je i lakše i bolje da idem na posao ali ako do sad škola nije bila normalna (a nije) sledeće nedelje će biti haos. Samo znam da sam ja znao da će ovako da ispadne, a ono što ja znam obično zna i Vlada Republike Srbije.

Ja mislim da smo se kao država opredelili za Švedski scenario, ali to niko ne sme da kaže... Još...

Čekajte samo kad krenu na Pinku i u Inforemru/Kuriru pričaju kako je Švedska super prošla jer nije ništa zatvarala i to je to...

15 minutes ago, Aleksija said:

djake ne testiraju, tako da ovo slobodno mozemo pomnoziti sa nekoliko. a vec su se skole dobro osule.

medjutim, ruzic kaze da nema razloga za zatvaranje. 

Mislim ipak da će ovaj raspust malo potrajati...

Just now, radisa said:

Ja mislim da smo se kao država opredelili za Švedski scenario, ali to niko ne sme da kaže... Još...

Čekajte samo kad krenu na Pinku i u Inforemru/Kuriru pričaju kako je Švedska super prošla jer nije ništa zatvarala i to je to...

svedska moze da se opredeli za svedski scenario jer je svedska.  

Just now, Aleksija said:

svedska moze da se opredeli za svedski scenario jer je svedska.  

Naravno... Mi ne možemo, ali ćemo, jer ekonomija™ ne sme da trpi...

Evo sad se pojavila i ona manekenka NBGSNS, direktorka KBC BK.
Sad i ona relativizuje[emoji769]

.... Shiit has hit the fan!

1 minute ago, mraki said:

@Aleksijaje verovatno bliže izvoru informacija od nas, ali ono što ja znam da su kod ćerke u školi spremili google učionice i da čakaju samo znak...

Just now, mraki said:

oni ce se svim silama truditi da ne potraje, ali videcemo, ima jos par dana.

ja sam inace jos 1. septembra  u skoli najavila 15. novembar kao dan kada prestaje ziva nastava. nisam sigurna, iako - ili bas zato sto - bi bilo logicno.

Just now, radisa said:

Kamo te lepe srece da smo se mi od pocetka opredelili za bilo kakav scenario, pa makar taj scenario bio da se svi skinemo i sednemo golim dupetom na 'ladan beton. Ono sto se meni cini je da nasi scenariji imaju rok trajanja kraci od ugnjile kruske i da se nas odnos prema koroni sastoji iz kalkulacija oko toga cemu sve ona smeta i sta se moze a sta ne moze tolerisati. Jedini scenario ovde je da se saceka kako ce Minotaur srbijanskog lavirinta da prelomi na osnovu podataka i opinion poll-ova kojima ga hrane svako jutro. Bukvalno niko u ovoj drzavi, od premijerke do trafikanata, ne sme nista da odluci na svoju ruku i to nam se sada opasno obija o glavu.

IMG_20201111_171611.jpg

.... Shiit has hit the fan!

Što dobri doktor Kon, kad ga je uzdrmala savest nije dao ostavku?

I ovaj Radovanovic vise ne zna gde udara.

Background Picker
Customize Layout