November 11, 20204 yr 13 minutes ago, freakns said: neam pojma sta rade s brojevima, ali preko 3500 zarazenih, pozitivno preko 28% od testiranih... sledi nam 1TM kvalitetno zatvaranje, jer ako je ista od navedenog makar blizu istini, ovo je ozbiljan ujeb koji ce se pretvoriti u kompletnu katastrofu. chak i uz pretpostavku da taj broj nije friziran, nego da se blizi zasicenju usled konachnih kapaciteta testiranja, shta oni uopshte misle u svojim glavama?
November 11, 20204 yr Te tzv. glave samo znaju za pohlepu, laž, kriminal, ostalo ih apsolutno ne zanima.
November 11, 20204 yr Broj možda trenutno nije friziran, ali znaju oni dobro da nije realan pošto se opet testiraju samo oni sa ozbiljnim simptomima. Edited November 11, 20204 yr by mraki
November 11, 20204 yr 4 minutes ago, gospa buba said: chak i uz pretpostavku da taj broj nije friziran, nego da se blizi zasicenju usled konachnih kapaciteta testiranja, shta oni uopshte misle u svojim glavama? Quote "Ono što je zabrinjavajuće i opasno je to što će za pet do sedam dana, od ovog broja ljudi koji su pozitivni, 10 odsto zahtevati hospitalizaciju. To je na dnevnom nivou 300 do 400. To su brojke koje zdravstvo ne može da zadovolji", kazao je Gojković. Naglasio je da su to "iscrpljujući momenti" za zdravstveni sistem i da se dnevno u bolnicama troši količina kiseonika koja se ranije trošila za mesec dana. "To su ogromne brojke koje zdravstveni sistem u ovom trenutku ne može da savlada. Za 10 do 15 dana, jer mi nemamo običan rast, imamo eksponencijalni rast, primićemo oko 5.000 teško obolelih pacijenata na bolničko lečenje", istakao je Gojković za RTS. - dakle svesni su situacije i sada taktiziraju, čekaju da li će se broj prokuženih stabilizovati i početi da pada ili će nastaviti da raste, crvena linija je 7000 hospitalizovanih reče ordenonosac u julu mesecu
November 11, 20204 yr Na sve ovo moja firma organizuje svečani ručak neki bzv povodom, gde će svi oni koji inače sede svako za svojim stolom, sada sedeti na 50cm jedan od drugog i mljackati.A već su imali korondžiju u poslednje 3 nedelje.Kako se tretira sedenje za stolom toliko ljudi, jel to onda nije okupljanje (do 5 ljudi, beše?)Послато са SM-G960U помоћу Тапатока
November 11, 20204 yr 12 minutes ago, gone fishing said: - dakle svesni su situacije i sada taktiziraju, čekaju da li će se broj prokuženih stabilizovati i početi da pada ili će nastaviti da raste, crvena linija je 7000 hospitalizovanih reče ordenonosac u julu mesecu neka. lepo se igraju. kad dodju izbori birace ih opet. u mozgovima se ta putanja ako a ond b ne prelazi na nacionalnom nivou izgleda.
November 11, 20204 yr Drago mi je sto su danas svi epidemiolozi dobili svoje ordenje od psiha. Sad lepo neka idu u tri lepe materine...
November 11, 20204 yr On 9.11.2020. at 20:01, Tale said: Sv. Sava silom prilika ulazi u Covid sistem Kakvo je stanje tamo trenutno, ako znas?
November 11, 20204 yr Author Ako je ovako 11.11. za mesec dana ima da bude 3 puta vise i to zvanicno, ako ne urade nestp hitno.
November 11, 20204 yr I naravno da ih niko nikad neće pitati jel vam bilo barem malo neprijatno? .... Shiit has hit the fan!
November 11, 20204 yr Pa dobro jel toliki problem sve zatvoriti na makar 2 nedelje? Neće nam ekonomija propasti za tako kratak period a značilo bi itekako. Ja samo mislim o tome da je juče ugašen 21 život. 21 Život! jer idiot neće da zatvori splavove, kafiće, kockarnice, diskoteke, tržne centre. Trećina testiranih zaraženo... Koliko će od tih zaraženih izaći sa trajnim posledicama po zdravlje? Jebo te bdp da te jebo majmune odvratni !!! Edited November 11, 20204 yr by BlackGeorge