Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Nema Nestorove slike?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

dobio je i on. dobila i direktorka Bežanijske kose, njihova kandidatkinja za predsednicu GO NBg

uzas. starost je izgleda uzas.

Znam da jeste, ali nisam našao sliku. Ako nadje neko, molim da postavi.

8 hours ago, gospa buba said:

uzas. starost je izgleda uzas.

Ja sam zadužio jednu učenicu s kojom radim od njenog 6 osnovne a sad je četvrta godina faksa da me upuca. Ima listu pojava, ako se stekne više od 2 mora. Računam da neće smeti, ali će me napušiti toliko da znam da je vreme da odem da živim u pećini. A ja čak ni nemam ovako sladak osmeh. Konjito. :wub:

Ovo su te fotke koje treba gledati iznova i iznova, svaki put kad ti se učini da je taj neko možda ipak pristojno biće.

14 minutes ago, Hermetico said:

Ja sam zadužio jednu učenicu s kojom radim od njenog 6 osnovne a sad je četvrta godina faksa da me upuca. Ima listu pojava, ako se stekne više od 2 mora. Računam da neće smeti, ali će me napušiti toliko da znam da je vreme da odem da živim u pećini. A ja čak ni nemam ovako sladak osmeh. Konjito. :wub:

Ovo su te fotke koje treba gledati iznova i iznova, svaki put kad ti se učini da je taj neko možda ipak pristojno biće.

Bravo za testament (i ja bih ostavio isti, ne bi mi bilo zao da uginem) ali nekako mislim da se neuroni ne mogu tako lako prepeglati. Ovi koji su nas razocarali™ su uvek to imali u sebi.

I glumci i politicari i knjizevnici. Sa druge strane, ne mogu da zamislim Koraksa, Petricica ili Filipa Davida kako ljube stope ovih nakaza.

btw. bas juce razmisljao o Bati Stojkovicu i Ljubi Tadicu (posebno o ovom drugom jer je umro ranije)... pa ja bih izgubio veru u zivot kada bi Ljuba izasao da podrzi Vucica. Prosto, nije njegov DNK

Edited by Caligula

15 minutes ago, Hermetico said:

Da, upravo sam ovaj Konov izraz lica dosao da prokomemtarisem i spasio si me pisanja teksta. Starleta u ozbiljnim godinama.

Svako ima svojih 5 minuta, ovaj, ključne naredne dve nedelje slave.

1 minute ago, Filozof manijak said:

Svako ima svojih 5 minuta, ovaj, ključne naredne dve nedelje slave.

Tja, njegova se kretala od stabilne, preko zabrinjavajuce do katastrofalne. Cenim da ce na kraju da zavrsi (slava ne on) na respiratoru.

Ček, odlikovan je posthumno i onaj zubar iz NS kog su razapinjali kako je namerno zarazio pacijente? Zlatnom medaljom za zasluge, koje? :unsure:

Umesto da odgovara onaj koji mu nije ukazao pomoć na vreme... kakvo licemerje.

Edited by mraki

41 minutes ago, Valkyrie said:

dobio je i on. dobila i direktorka Bežanijske kose, njihova kandidatkinja za predsednicu GO NBg

Kako li se Nestor u svojoj glavi miri sa cinjenicom da je dobio odlikovanje za borbu protiv virusa koji ne postoji/smesan je/gotovo, prosao je, jer je Merkur u Veneri?

Verovatno lako. 

3.5k danas, 21 umrlo....

Edited by spina

neam pojma sta rade s brojevima, ali preko 3500 zarazenih, pozitivno preko 28% od testiranih... sledi nam 1TM kvalitetno zatvaranje, jer ako je ista od navedenog makar blizu istini, ovo je ozbiljan ujeb koji ce se pretvoriti u kompletnu katastrofu.

• Author

Krejzi stab kad zaseda? U utorak?

Sutra

Background Picker
Customize Layout