Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Njemu i Dariji novčani bonus!:dry:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

ali tek od 01. 01. 2021.

Greota ako se i Vesara ne odlikuje...:dry:

"Ako ne radi privreda...kafići,noćni klubovi-neće biti para za zaštitnu opremu i plate lekarima..."

splavovi su stub nase privrede.

Edited by precog

14 minutes ago, Apollo Creed said:

"Ako ne radi privreda...kafići,noćni klubovi-neće biti para za zaštitnu opremu i plate lekarima..."

Čudi me da se ranije nisu setili ovog narativa.

Џдп мора да расте :happy: јуче је у упитнику блесић навео да су капацитети у бг хотелима попуњени 80% да се туристи враћају :blink:

Јбг бг је 40% џдпија и зато инкубатор заразе мора осстати отворен по цену да сивограђани напуне болнице широм србистана

Koji li se to turisti vraćaju, kad se više od pola Evrope hermetički zatvara?

Da nisu Bugari? :fantom:

Sirijci:covid19:

Kaže precednik danas nam je najteži dan od početka pandemije, ali biće još i gore

Ali...

Neovisno od korone, svaki dan je najtezi dan

2 hours ago, Apollo Creed said:

Koliko ovo bolje zvuci od "Nece biti para za plate i penzije". 

Da nam potraje korona jos malo pa da nam ovako i nove poreze i poskupljenja pravdaju.

Sto se mene tice - moze sve dok nam je rast BDP-a najveci u Evropi.

dobri naš konara postao maršal :D

EmieqHCWMAAo3TC?format=jpg&name=900x900

Izgleda da je baš ozbiljno ministarstva u vladi otkazuju neke događaje koji su zakazani.
Kad se oni odriču PR kampanje izgleda da je frka.

Naravno, u obraćanju vrlo paze da ne kažu da je zbog eskalacije broja zaraženih...

.... Shiit has hit the fan!

30 minutes ago, renne said:

dobri naš konara postao maršal :D

EmieqHCWMAAo3TC?format=jpg&name=900x900

Zasluženo!

"Niko nije dobio orden bez zasluge" * :fantom:

*Izjava izvesnog žestokog momka nakon ubistva Voje Škrbića.

Background Picker
Customize Layout