November 10, 20204 yr Koja jos zemlja u evropi slavi™ 11. novembar? U smislu da se ne radi, a ne da odu neki iz neke zvanicne komore da poloze negde cvece.
November 10, 20204 yr Mozda bi, kad omladina ne bi imala gde da se izdivlja, konacno usmerila produktivno tu svoju energiju da skine ovu bagru s vlasti. Just a thought Možda, a možda bi frizerski saloni bili puni i pili bi pivo ispred njihInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 10, 20204 yr 17 minutes ago, mraki said: Srbija i svet će sutra obeležiti Dan primirja u Prvom svetskom ratu u znak sećanja na 11. novembar 1918. godine, kada su sile Antante potpisale primirje sa Nemačkom i time okončale Prvi svetski rat. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će uručiti tim povodom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama koji su se istakli tokom borbe na suzbijanju zarazne bolesti Kovid-19. Kako se saznaje, na listi dobitnika su doktori Predrag Kon, Mijomir Pelemiš, Srđa Janković, Branislav Tiodorović, Danica Grujičić, Goran Stevanović, Ivana Milošević i Nebojša Lađević. Jel' ovo naš tim protiv Škotske za četvrtak?
November 10, 20204 yr 10 minutes ago, arkonada said: Jel' ovo naš tim protiv Škotske za četvrtak? malo ih je al su govna! 3:0 za nas u najavi
November 10, 20204 yr Neće nas zajebati, svinjokolj ostaje za 29. novembar, ovo novo nas ne zanima. +200rano je za meso. i u staroj konfiguraciji godishnjih doba, a ne sad na globalno grejanje mogli su naravno da uzmu 1. decembar, dovoljno je blizu, ima kralja valja, ali i taj vuche na jugoslavije pumajkumu.sent from bubamoto
November 10, 20204 yr ta Danica Grujičić dobija orden za borbu protiv korone? Njen glavni doprinos je što ima teorije o biološkom oružju? da su to sve zakuvali Amerikanci. Ili Kinezi. I da ćemo se pre ili kasnije svi zaraziti pa nema ni mnogo smisla čuvati se. ali ko uspe da se pričuva do 2021 onda će tad mu biti pravo vreme da se zarazi jer će koronica do tad biti slabija i od običnog gripa. Zasluženo odlikovanje. Mogli su ga onda komotno dati i Nestoroviću. ne ponosim baš mnogo što ću ovo da izjavim, ali jače je od mene: žena je zajebala i moju taštu u kategoriji najsmešnija frizurica. a bog mi je svedok koliki je to poduhvat.
November 10, 20204 yr 36 minutes ago, Mos said: Koja jos zemlja u evropi slavi™ 11. novembar? U smislu da se ne radi, a ne da odu neki iz neke zvanicne komore da poloze negde cvece. Fr
November 10, 20204 yr Danica bijaše i nekakav protivkandidat? I onda kažu ne isplati se biti opozicija
November 10, 20204 yr 1 hour ago, mraki said: Ipak i Nestoru orden. dobro je. poshto nas je nestor ipak vishe zaduzio u ovom teshkom istorijskom periodu. ne bi bilo u redu da se da preskochiti. mada se on ne bi zalio. samo bi tihovao u vinogradu