November 10, 20204 yr 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa on će sutra-prekosutra da priča kako je on predlagao iz domena medicine, ali da su ih političari preglasali! .... Shiit has hit the fan! Pa to Kon već uveliko priča... A sedi i dalje tamo...
November 10, 20204 yr Author Prema poslednjim informacijama, do 15 časova 10. novembra u Srbiji je zabeleženo još 2.823 slučaja zaraze korona virusom. Nažalost, preminulo je još 14 osoba, a broj pacijenata na respiratorima je 126. Testirano je 13.901 uzoraka. Edited November 10, 20204 yr by Milosh76
November 10, 20204 yr Pošto sam glupa, mnogo, molim da mi neko objasni kako splavovi utiču tako fundamentalno na našu ekonomiju? Kako tih+/- 500 splavova postadoše osnovna privredna grana? Da li je moguće dati bilo kakav odgovor, a ne spomenuti kriminalne aaktivnosti? Edited November 10, 20204 yr by Arkadija
November 10, 20204 yr Pošto sam glupa, mnogo, molim da mi neko objasni kako splavovi utiču tako fundamentalno na našu ekonomiju? Kako tih+/- 500 splavova postadoše osnovna privredna grana? Pa naravno da ne utiču toliko.Ali utiču u PR smislu, da omladina nema gde da se izdivlja, da "moje dete ne može ljudski da proslavi rođendan", da "ja ne mogu bar toliko da izbijem stres", i tako to... .... Shiit has hit the fan!
November 10, 20204 yr sta znam, ja bih ipak rekao da se splavovi ne zatvaraju zbog vlasnika. nisu bas svi vlasnici krimi mulj koji je ovoj vlasti bitan il je nekako drzi u shaci al dovoljno je da ih ima nekoliko da se splavovi ne diraju. da krimi milje drzi frizeraje, splavove bi zatvorili ocas posla a frizeraji bi bili fundamentalni za ekonomiju. nema odgovora bez kriminalnih aktivnosti. Edited November 10, 20204 yr by adam
November 10, 20204 yr Pošao ovo da napišem, preduhitri me adam. Možda ne utiče toliko na našu ekonomiju, ali svakako utiče na njihovu. Edited November 10, 20204 yr by mraki
November 10, 20204 yr Mozda bi, kad omladina ne bi imala gde da se izdivlja, konacno usmerila produktivno tu svoju energiju da skine ovu bagru s vlasti. Just a thought
November 10, 20204 yr Quote Srbija i svet će sutra obeležiti Dan primirja u Prvom svetskom ratu u znak sećanja na 11. novembar 1918. godine, kada su sile Antante potpisale primirje sa Nemačkom i time okončale Prvi svetski rat. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će uručiti tim povodom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama koji su se istakli tokom borbe na suzbijanju zarazne bolesti Kovid-19. Kako se saznaje, na listi dobitnika su doktori Predrag Kon, Mijomir Pelemiš, Srđa Janković, Branislav Tiodorović, Danica Grujičić, Goran Stevanović, Ivana Milošević i Nebojša Lađević. Edited November 10, 20204 yr by mraki
November 10, 20204 yr kaže dobri konara da njega i ostale medicinske struke u kriznom štabu niko ne sluša, i da oni niša ne mogu da provuku
November 10, 20204 yr darija je dobila ministarstvo. a nestor je previse popularan u javnosti, a i djokovic ga voli. ladno je ljubomoran.