Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

EPIDEMIJA TAJNI (Insajder)

I deo

II deo

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

On 9. 11. 2020. at 21:22, renne said:

:frust:

DJILAS POTROSIO PARE, NIJE UGRADIO GREJANJE

On 9. 11. 2020. at 20:54, dillinger said:

PA, NS, Arena.. i ostale bolnice su oko 10.jula bile pune, ne? Znaci mi se tek sad primicemo julskom piku. Sa 5 puta vecim brojem zarazenih jel

Da,ako se dobro secam tada su ljudi vozeni isto u Pancevo i Mladenovac,

On 9. 11. 2020. at 20:54, Arkadija said:

:cry:

Jako specifična ustanova koja radi sa najtežim pacijentima. Pa jel onda sledeće onkologija?

Puno je zaraženih pacijenata i osoblja, vrlo komplikovana situacija.

On 9. 11. 2020. at 21:22, renne said:

:frust:

Grejanja zaista nema, tačnije nije redovno, jer se do ove godine bolnica grejala samostalno, na mazut. 

Posledično - nema ni tople vode.

Ove godine je spremljen priključak na toplovod koji je zavisio od radova oko bolnice.

Ovo vesićevo je čista propaganda: priča se da će se zgrada udaviti u obližnji Beograd na kanalizaciji a da će bolnicu izmestiti.. negde.

"KAZNENA POLITIKA NAM NEĆE POMOĆI DA POBEDIMO VIRUS" Dr Kisić Tepavčević

Nego šta, virus će nestati sam kao što je njihov idol Tramp i predvideo. Treba ukinuti i kazne za ubistva, silovanja, pedofiliju, pljačku, prolazak kroz crveno, apel na zdrav razum će biti sasvim dovoljan. 

Jeziva bagra i ološ. 

Čim je navukla političarsko ruho priča kao političar, ono što narod želi da čuje.

Pa ona je tako pričala i tokom pandemije, to ju je i kvalifikovalo

On 10. 11. 2020. at 6:10, arkonada said:

"KAZNENA POLITIKA NAM NEĆE POMOĆI DA POBEDIMO VIRUS" Dr Kisić Tepavčević

Fino šora po sirotinji.

kaže čičičičić u četvrtak krizni štab, ali da spavovi moraju da rade, ekonomije radi

A kako oni zamišljaju da ti splavovi rade a da pritom poštuju te epidemiološke mjere, pa na te splavove niko ne ide da bi bio udaljen od prvog do sebe po 2 metra u svakom pravcu, sa tom politikom i onom odredbom o zabrani okupljanja više od 5 ljudi splavovima se više isplati da sami zatvore, inače će se više naplaćati struje, troškova čišćenja i ostalih troškova od toga što mogu da zarade sa 5 gostiju. 

Epidemiološke mere nisu donete da bi se poštovale nego da stoje na papiru da imaju neko pokriće.

On 10. 11. 2020. at 11:18, renne said:

kaže čičičičić u četvrtak krizni štab, ali da spavovi moraju da rade, ekonomije radi

Jbte, taj nesretnik je ipak neki lekar, da li bar ima malo stida kada se pogleda u ogledalo kada nešto tako kaže. Znam, glupo pitanje,da ima, ne bi ni bio tamo gde jeste. Kako njih zabole za lekare i ostalo osoblje koji nahebavaju mesecima skoro bez prestanka a obične ljude da ne spominjemo.

čičičičić je pre svega politicar i to prvi na listi gnjida i gmazova, pa tek onda lekar. Ako cemo pravo i Mengele je bio lekar, ali to nije znacilo da je covek i humanista.

On 10. 11. 2020. at 11:44, arkonada said:
Epidemiološke mere nisu donete da bi se poštovale nego da stoje na papiru da imaju neko pokriće.
Jbte, taj nesretnik je ipak neki lekar, da li bar ima malo stida kada se pogleda u ogledalo kada nešto tako kaže. Znam, glupo pitanje,da ima, ne bi ni bio tamo gde jeste. Kako njih zabole za lekare i ostalo osoblje koji nahebavaju mesecima skoro bez prestanka a obične ljude da ne spominjemo.
Pa on će sutra-prekosutra da priča kako je on predlagao iz domena medicine, ali da su ih političari preglasali!

.... Shiit has hit the fan!

Sednica Kriznog štaba biće održana u četvrtak i očekuje se da se nađe balans između zaštite zdravlja stanovništva i ekonomije:ohmy::rolf::kecman:, svakodnevnog funkcionisanja svih nas, i na osnovu te dve stvari biće doneta definitivna odluka, izjavio je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

Background Picker
Customize Layout