November 8, 20204 yr 3 hours ago, Haralampije said: Ja sam se 34 puta testirao do sad. Sinoć sam poslednji put bio na testu i bio sam negativan - rekao je Vučić. https://direktno.rs/korona/312764/aleksandar-vucic-srbija-koronavirus.html Zver!
November 8, 20204 yr testirao se jednom nedeljno?ko li se sve testirao jednom nedeljno iz vica i zezanja da mi je znati.sent from bubamoto
November 8, 20204 yr 7 hours ago, Milosh76 said: Idemo opet Zasto mislis za sebe da si stoka? Ne ides u kafane, nosis masku, postujes mere, cuvas sebe i svoje bliske ljude... nisi stoka, naprotiv normalan si. Oni koji su stoka je oni sto treba da vode drzavu i da sprece da kafane rade do 2 i da urlaju, ne nose maske i sl. Oni su stoka jer ne rade svoj posao. Narod, ili deo naroda, se samo ponasa kako mu je dozvoljeno. I to je sve. Ma de sam ja stoka, ja sam bre kulturiska Po tvojoj logici u davna vremena tamo gde nije bilo drzave kad naidje poplava svi se obavezno podave jer im niko nije rekao niti sankcijama zapretio da se sklone od vode na krov ili u brdo. Malopre u isto vreme na terasi cujem sirenu ambulantnih kola (inace vec neko vreme idu sa upaljenim rotracijama, kako koji talas naidje tako se cuju sirene)... a sa druge strane glasnu svadbarsku zivu muziku odnekud. Naravno, kriva je drzava sto se stoka ne kaznjava ali nemoj braniti stoku zato sto ne pazi ni na sebe ni na druge. edit: mislim da je uzrocno posledicno, kakav narod takva drzava. Ja ovoliko gledanje sopstvenog dupeta i gledanje licnog interesa nisam video. Pa na svoje u porodici ne misle jbt, kako ce tek shiru sliku da grade. Edited November 8, 20204 yr by Caligula
November 8, 20204 yr 3 hours ago, Haralampije said: Ja sam se 34 puta testirao do sad. Sinoć sam poslednji put bio na testu i bio sam negativan - rekao je Vučić. https://direktno.rs/korona/312764/aleksandar-vucic-srbija-koronavirus.html
November 8, 20204 yr Mnogo gore je zagađenje vazduha, koje rade toplane na mazut ili ugalj. Ljudi dobijaju kancere, umiru raspadajući se, pa niko ne kažnjava ta preduzeća, niti im se zabranjuje rad. Zato u kafane upadaju u 21:00 pod punom ratnom opremom kao da su to najgori kriminalci.
November 8, 20204 yr 4 hours ago, Haralampije said: Ja sam se 34 puta testirao do sad. Sinoć sam poslednji put bio na testu i bio sam negativan - rekao je Vučić. https://direktno.rs/korona/312764/aleksandar-vucic-srbija-koronavirus.html Evo i snimka.
November 8, 20204 yr 11 minutes ago, Jozef K. said: Mnogo gore je zagađenje vazduha, koje rade toplane na mazut ili ugalj. Ljudi dobijaju kancere, umiru raspadajući se, pa niko ne kažnjava ta preduzeća, niti im se zabranjuje rad. Zato u kafane upadaju u 21:00 pod punom ratnom opremom kao da su to najgori kriminalci.
November 8, 20204 yr 31 minutes ago, Caligula said: Ma de sam ja stoka, ja sam bre kulturiska Po tvojoj logici u davna vremena tamo gde nije bilo drzave kad naidje poplava svi se obavezno podave jer im niko nije rekao niti sankcijama zapretio da se sklone od vode na krov ili u brdo. Malopre u isto vreme na terasi cujem sirenu ambulantnih kola (inace vec neko vreme idu sa upaljenim rotracijama, kako koji talas naidje tako se cuju sirene)... a sa druge strane glasnu svadbarsku zivu muziku odnekud. Naravno, kriva je drzava sto se stoka ne kaznjava ali nemoj braniti stoku zato sto ne pazi ni na sebe ni na druge. edit: mislim da je uzrocno posledicno, kakav narod takva drzava. Ja ovoliko gledanje sopstvenog dupeta i gledanje licnog interesa nisam video. Pa na svoje u porodici ne misle jbt, kako ce tek shiru sliku da grade. To država može samo delimično da popravi u dugom roku.
November 8, 20204 yr 2 hours ago, vememah said: Evo i snimka. Mene na primer nisu hteli nijednom da testiraju, ali ja nisam preCednik, a i los sam za statistiku. Edited November 8, 20204 yr by Kundera
November 8, 20204 yr od juče sam u selu, na brdu. sa gospođom i četvoronošcima. do daljeg. neću da me neki debil zarazi putem dugmića na liftu ili rukohvatima u autobusu. ili ripanjem na usta. rekoh junioru da dovede malecku ako bude potrebno. ovaj narod je spreman da zainat cepne i kitu na panju.