Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Nedeljom i ponedeljkom je uvek manje.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Author

Mozda u nedelju I ponedeljak zbirno 3000+

testirao se jednom nedeljno?

ko li se sve testirao jednom nedeljno iz vica i zezanja da mi je znati.

sent from bubamoto

7 hours ago, Milosh76 said:

Idemo opet :D

Zasto mislis za sebe da si stoka? Ne ides u kafane, nosis masku, postujes mere, cuvas sebe i svoje bliske ljude... nisi stoka, naprotiv normalan si.

Oni koji su stoka je oni sto treba da vode drzavu i da sprece da kafane rade do 2 i da urlaju, ne nose maske i sl. Oni su stoka jer ne rade svoj posao. Narod, ili deo naroda, se samo ponasa kako mu je dozvoljeno. I to je sve.

Ma de sam ja stoka, ja sam bre kulturiska :D

Po tvojoj logici u davna vremena tamo gde nije bilo drzave kad naidje poplava svi se obavezno podave jer im niko nije rekao niti sankcijama zapretio da se sklone od vode na krov ili u brdo. Malopre u isto vreme na terasi cujem sirenu ambulantnih kola (inace vec neko vreme idu sa upaljenim rotracijama, kako koji talas naidje tako se cuju sirene)... a sa druge strane glasnu svadbarsku zivu muziku odnekud.

Naravno, kriva je drzava sto se stoka ne kaznjava ali nemoj braniti stoku zato sto ne pazi ni na sebe ni na druge.

edit: mislim da je uzrocno posledicno, kakav narod takva drzava. Ja ovoliko gledanje sopstvenog dupeta i gledanje licnog interesa nisam video. Pa na svoje u porodici ne misle jbt, kako ce tek shiru sliku da grade.

Edited by Caligula

Mnogo gore je zagađenje vazduha, koje rade toplane na mazut ili ugalj. Ljudi dobijaju kancere, umiru raspadajući se, pa niko ne kažnjava ta preduzeća, niti im se zabranjuje rad. Zato u kafane upadaju u 21:00 pod punom ratnom opremom kao da su to najgori kriminalci.

11 minutes ago, Jozef K. said:

Mnogo gore je zagađenje vazduha, koje rade toplane na mazut ili ugalj. Ljudi dobijaju kancere, umiru raspadajući se, pa niko ne kažnjava ta preduzeća, niti im se zabranjuje rad. Zato u kafane upadaju u 21:00 pod punom ratnom opremom kao da su to najgori kriminalci.

:isuse: 

31 minutes ago, Caligula said:

Ma de sam ja stoka, ja sam bre kulturiska :D

Po tvojoj logici u davna vremena tamo gde nije bilo drzave kad naidje poplava svi se obavezno podave jer im niko nije rekao niti sankcijama zapretio da se sklone od vode na krov ili u brdo. Malopre u isto vreme na terasi cujem sirenu ambulantnih kola (inace vec neko vreme idu sa upaljenim rotracijama, kako koji talas naidje tako se cuju sirene)... a sa druge strane glasnu svadbarsku zivu muziku odnekud.

Naravno, kriva je drzava sto se stoka ne kaznjava ali nemoj braniti stoku zato sto ne pazi ni na sebe ni na druge.

edit: mislim da je uzrocno posledicno, kakav narod takva drzava. Ja ovoliko gledanje sopstvenog dupeta i gledanje licnog interesa nisam video. Pa na svoje u porodici ne misle jbt, kako ce tek shiru sliku da grade.

To država može samo delimično da popravi u dugom roku.

2 hours ago, vememah said:

Evo i snimka.

Mene na primer nisu hteli nijednom da testiraju, ali ja nisam preCednik, a i los sam za statistiku.

Edited by Kundera

od juče sam u selu, na brdu. sa gospođom i četvoronošcima. do daljeg. neću da me neki debil zarazi putem dugmića na liftu ili rukohvatima u autobusu. ili ripanjem na usta. rekoh junioru da dovede malecku ako bude potrebno. ovaj narod je spreman da zainat cepne i kitu na panju. 

svi na vikendice, dižimo bunkere i tamanimo se praćkama

mogu ti kasti da su poskupele u ovom kraju. kuće, vikendice....

pojeftiniće kad pocrkamo svi od dugmića po liftovima i rukohvata u autobusu

Background Picker
Customize Layout