Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Kaže mi pulmolog "na vezi" koji mi je pre 10 dana rekao da situacija tada nije bila ni blizu julske, da je sada na tom nivou i sa tendencijom rasta naravno.

Zajebano.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

12 minutes ago, Milošica said:

Kaže mi pulmolog "na vezi" koji mi je pre 10 dana rekao da situacija tada nije bila ni blizu julske, da je sada na tom nivou i sa tendencijom rasta naravno.

Zajebano.

ovo je otprilike info koji sam i ja dobio. u KCV u petak jos nije stanje bilo opsadno kao u julu(otprilike 50% od julskih kapaciteta je bilo popunjeno) ali prosle nedelje je krenulo ubrzano popunjavanje i postoje realne sanse da prebacimo julske brojke.

jasno je naravno da nikakvih mera od strane drzave nece biti dok za mere ne bude prekasno... ja ocekujem da Vucic ceka da stanje "prirodno" pocne da se poboljsava, pa onda da uvede neki jednovikendni karantin i kurci se posle kako je jebo kevu sa merama

22 minutes ago, Tale said:

98 godina

edit: da dodam i ovo

Jednu stariju osobu su juče vratili iz Covid ambulante iako joj je bio zakazan pregled nakon dobijanja pozitivnog testa. Rekli su da ne mogu da je prime jer imaju već 200 knjižica na čekanju.

Osobi je u toku podneva pozlilo, telefonom smo dobili informaciju da je najbolje da dođe posle 00:00 pa će pokušati da je prime.

Da jasna i situacija i strategija. 

Da, kod mene u komšiluku jednoj 80+ ženi rekla sestra na prijemu:
Nemojte da ste sebični vi ste se naživeli, ne znamo šta ćemo sa ovim od 30 godina, a ne sa vama...

.... Shiit has hit the fan!

Ako je već došlo do situacije da se bira ko će u bolnicu na lečenje, a ko će biti vraćen da umre kući, onda situacija mnogo nije dobra.

Ako je već došlo do situacije da se bira ko će u bolnicu na lečenje, a ko će biti vraćen da umre kući, onda situacija mnogo nije dobra.
Ne znam da li je to pravilo[emoji769] ili tako "odoka".
No kao što sam već pisao za domove za stare, MZ ionako ne daje naredbe, pravila, neko "preporuke" tako da...

Da, kod mene u komšiluku jednoj 80+ ženi rekla sestra na prijemu:
Nemojte da ste sebični vi ste se naživeli, ne znamo šta ćemo sa ovim od 30 godina, a ne sa vama...

shvedjani su makar bili toliko uvidjavni da to ne izgovore :mellow:

sent from bubamoto

16 minutes ago, gospa buba said:

shvedjani su makar bili toliko uvidjavni pristojni da to ne izgovore :mellow:

Sta zna Svedska sta je 1 prava transparentnosttm... :fantom: 

Mada, morao sam i da malo ispravim, izvinjenje...

Izgleda sutra opet tzv Krizni zaseda

mislim shto ne bi zasedo :s_w:

sent from bubamoto

25 minutes ago, renne said:

Izgleda sutra opet tzv Krizni zaseda

Kao da nesto drugo i radi osim zasedanja...

mislim shto ne bi zasedo s_w.gif

sent from bubamoto

Jbga treba i fokus grupe nešto da rade...

27 minutes ago, gospa buba said:

mislim shto ne bi zasedo :s_w:

sent from bubamoto

realno

Krejzi štab

bukvalno [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout