Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ispod mene se uveliko slavi rodjendan, rekao bih po glasovima 20-ak ljudi... nisu poslusali preporuku o tisoj muzici... nek im je vucic u pomoci

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

On 7. 11. 2020. at 21:40, arkonada said:

Izgleda da oštre mere ne daju rezultata

Koje crne oštre mere?

Kafane pune.

Kod mene u firmi niko ne nosi masku, čak ni ovi što rade sa klijentima. I pored naredbe.

Cujem larmu iz poznate lokalne kafane, malo nize od mene. Rutinski rade do 2 vikendom, uz zivu muziku naravno. Narod stvarno zivi bez mozga (posebno ovi mladji).

kamo srece da izmisle neki sistem koji bi to resho, ono, da ga svi finansiramo da radi u javnom interesu, mogao bi da se zove drzava [emoji38]ol:

sent from bubamoto

q1WmHZZ.png

Kakav combo naslova i fotke. :covid19:

On 7. 11. 2020. at 23:42, dvb-t manijak said:

Koje crne oštre mere?

Kafane pune.

Kod mene u firmi niko ne nosi masku, čak ni ovi što rade sa klijentima. I pored naredbe.

Blago rečeno nisam bio ozbiljan kada sam rekao oštre mere. Neke kao mere postoje samo na papiru i to je to, lupe neki broj o zabrani okupljanja... 

On 8. 11. 2020. at 0:19, gospa buba said:

kamo srece da izmisle neki sistem koji bi to resho, ono, da ga svi finansiramo da radi u javnom interesu, mogao bi da se zove drzava emoji38.pngol:

sent from bubamoto

To je sjajna ideja, potpuno te podržavam

On 7. 11. 2020. at 23:27, de Sisti said:

Ispod mene se uveliko slavi rodjendan, rekao bih po glasovima 20-ak ljudi... nisu poslusali preporuku o tisoj muzici... nek im je vucic u pomoci

On 7. 11. 2020. at 23:42, dvb-t manijak said:

Koje crne oštre mere?

Kafane pune.

On 7. 11. 2020. at 23:53, Miljenko said:

Cujem larmu iz poznate lokalne kafane, malo nize od mene. Rutinski rade do 2 vikendom, uz zivu muziku naravno. Narod stvarno zivi bez mozga (posebno ovi mladji).

... etc.

Narod je generalno stoka, potreban mu je pravni okvir da ga zastiti od samog sebe i svoje gluposti.

@djeneralche

On 8. 11. 2020. at 2:01, omiljeni said:

q1WmHZZ.png

Kakav combo naslova i fotke. :covid19:

Da li je moguće da on konstantno pravi ovu budalaštinu samo da mu se naočare ne bi maglile? Ili pokazuje kako je jači od svih?

Koliko sam primetio, ljudi sa naočarama postavljaju masku dosta više da bi izbegli magljenje.

Edited by Malkmus

Vučić:

Kaže, na osnovu informacija koje je imala BIA znalo se da će kovid da potraje pa je upravo zbog toga uloženo u bolnicu.

????????????????????

Jaki ti čvarci... 

• Author
  On 8. 11. 2020. at 6:44, Caligula said:

Narod je generalno stoka

Idemo opet :D

Zasto mislis za sebe da si stoka? Ne ides u kafane, nosis masku, postujes mere, cuvas sebe i svoje bliske ljude... nisi stoka, naprotiv normalan si.

Oni koji su stoka je oni sto treba da vode drzavu i da sprece da kafane rade do 2 i da urlaju, ne nose maske i sl. Oni su stoka jer ne rade svoj posao. Narod, ili deo naroda, se samo ponasa kako mu je dozvoljeno. I to je sve.

Jutros sam čuo za prvi slučaj da je neko kod kuće preminuo od Covid19.

E, to nije dobro.

Bolnice pretrpane.
Testirana pozitivno i poslata na kucno lecenje pa se iskomplikovalo. Koliko stara osoba, ako znas?

98 godina

edit: da dodam i ovo

Jednu stariju osobu su juče vratili iz Covid ambulante iako joj je bio zakazan pregled nakon dobijanja pozitivnog testa. Rekli su da ne mogu da je prime jer imaju već 200 knjižica na čekanju.

Osobi je u toku podneva pozlilo, telefonom smo dobili informaciju da je najbolje da dođe posle 00:00 pa će pokušati da je prime.

Edited by Tale

On 8. 11. 2020. at 8:34, Tale said:

Jutros sam čuo za prvi slučaj da je neko kod kuće preminuo od Covid19.

E, to nije dobro.

Ja znam slučaj za nepotvrđenog covid. Isti simptomi, sve sa gubitkom čula, prvi onaj loši test negativan, drugi zakazan, ali pre testa umro kod kuće. Naravno da je neodgovorno tvrditi, ali je veoma sumnjivo. To je bilo u prvom talasu.

edit: Bitno: ne postoji nikakav dokaz, osim da se testirao zbog tih i tih tegoba. Nije bilo obdukcije, niti mera za sahranjivanje. O tome pričaju u Insajderu.

Edited by Malkmus

Background Picker
Customize Layout