November 6, 20204 yr Trust mozgova iz kriznog štaba sns-a nije izneverio ni ovoga puta: još jedno veliko ništadok ne bude kompletno i nepopravljivo sranje, ako vec i nije, nece raditi nishta. a onda zna se, red pretnje red plakanje zvalavljenje preznojavanje. i najmanji pad progresa usviet.povuci ce roditelji na kraju decu iz shkola, dok nastava ne postane neodrziva, bukvalno. mislim da je to vec pochelo, bar u srednjim shkolama.sent from bubamoto
November 6, 20204 yr Mikrouzorak kaže da više od pola razreda nema u školi. Dve gimnazije. Sa osnovkom se nisam čuo.
November 6, 20204 yr 1 hour ago, renne said: Kaže ministarka ako ne budemo dobri skratiće nam kafane sa 23 na 22 gospođa ministarka je danas za desetak minuta koliko sam je slušala uspela toliko da se izlupeta da mi nije jasno kako je uopšte završila taj medicinski fakultet. na stranu ona neofarbana kosa i frizura ofucana fara foset.
November 6, 20204 yr 3 hours ago, Apollo Creed said: Jbt, kera nisam ni računao Jel on ulazi u ovih 5 ili i njemu da spremam gajtan? Gajtan. Ili nemoj da ker sazna.A ako sazna pazi kako spavas
November 6, 20204 yr 14 minutes ago, beta kentauri said: na stranu ona neofarbana kosa i frizura ofucana fara foset. Ne mora vise da se montira sada je ministarka
November 6, 20204 yr "Jedna od sugestija je da se smanji muzika. To je bio predlog doktora Kona, i tako će se manje glasno pričati pa na taj način i manje širiti virus, ali videćemo, pojasnio je gradonačelnik." :')
November 6, 20204 yr Ja mislim da se konara dobro zajebava... Ovakve gluposti niko normalan ne moze da lupa...
November 6, 20204 yr hehe - uci od najboljih! kod nas u uk ovo s muzikom ima vec mesecima. doduse, za svadbe i slicna okupljanja jer inace muzika ne sme ic da gosti ne bi pricali glasnije. kad su negde u junu dozvolili svadbe do 30 ljudi napolju (u ovih 30 uracunato i osoblje i svi) to je bila jedna stavka. bio lep spisak. ne moze glasna muzika, ako je ziva svirka tiho i akusticno i bez duvackih instrumenata. nema pevanja, nema glasnog govora, nema hrane... sad su nas opet zatvorili pa nema ni to. e, da - burme prvo u dezinfekciju pa onda da se razmene. i nema da se ljube mlada i mladozenja tokom ceremonije. Edited November 6, 20204 yr by adam
November 6, 20204 yr 18 minutes ago, Taihoskopija said: "Jedna od sugestija je da se smanji muzika. To je bio predlog doktora Kona, i tako će se manje glasno pričati pa na taj način i manje širiti virus, ali videćemo, pojasnio je gradonačelnik." :') Mozda sledece bude da se ljudi oblace u svetle boje jer virus voli mrak. Pa posle toga bojazljiv predlog da zene stavljaju vise karmina jer virus mrzi vosak u klubu i na proslavama. Majku vam jebem te vam jebem nenormalnu
November 6, 20204 yr meni je super i to što smatraju da je to toliko ingeniozan i radikalan predlog da moraju još da razrade i da se dogovore šta će i kako će, ne znaju, videće e: mislim, ne smatraju, nego se igraju životima murovski, al' ono Edited November 6, 20204 yr by Taihoskopija
November 6, 20204 yr 9 hours ago, Caligula said: Mozda sledece bude da se ljudi oblace u svetle boje jer virus voli mrak. Pa posle toga bojazljiv predlog da zene stavljaju vise karmina jer virus mrzi vosak u klubu i na proslavama. Majku vam jebem te vam jebem nenormalnu Da se ne kupamo jer ljudi ne vole smrad pa će se manje oko nas okupljati.
November 6, 20204 yr 41 minutes ago, Taihoskopija said: "Jedna od sugestija je da se smanji muzika. To je bio predlog doktora Kona, i tako će se manje glasno pričati pa na taj način i manje širiti virus, ali videćemo, pojasnio je gradonačelnik." :') Doktor Zoran!