Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Pa kako zabrana okupljanja vise od 5, kolko oni misle da ima dece po odeljenju?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Just now, de Sisti said:

Pa kako zabrana okupljanja vise od 5, kolko oni misle da ima dece po odeljenju?

pa ne odnosi se na shkolu, ako se odnosi na shkolu onda se odnosi i na fabriku i dom zdravlja i mup srbije.

nema zezanja u petorkama, samo biznis moze.

Vrv se ne odnosi ni na gradski prevoz, medjugradski takodje. 

Sve u svemu, opet nista.

Jel' ima neki splav da može da primi više od pet ljudi? 

Koliko je smešna ta zabrana u ovim okolnostima... Odoh da je kršim s omladinom i zaradim platicu. I zezaćemo se, bogme. Moja učionica, moja pravila! 

6 minutes ago, Arkadija said:

Vrv se ne odnosi ni na gradski prevoz, medjugradski takodje. 

Sve u svemu, opet nista.

naravno da se ne odnosi, na shta bi to lichilo.

problem je shto njihov (i nash) pokushaj da se privredne delatnosti odrze zivahnim ochigledno nece biti pracene nikavim meshanjem drzave u realnost, ni na koji nachin osim nudjenja poslovichnog limuna s vremena na vreme. kao, nemate pojma, shta hocete.

tako moze svako.

Kockarnice?

Kladionice?

Kafići?

Tržni centri?

Sve će i dalje da radi normalno do 23? Sve ok?

Zlatno doba korone...

Zar nisu skratili radno vreme ugostiteljskih objekata do 21h?

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Zar nisu skratili radno vreme ugostiteljskih objekata do 21h?

jesu, to je dovelo do izvesnog, ne preteranog, broja mladih ljudi koji coshkare piju i slushaju muziku sa automobila, ali astronomski dogadjaji ce i to da eliminishu vremenom.

edip. atmosferski :rolf:

nece padat valjda meteori.

Edited by gospa buba

UŽIVO KRIZNI ŠTAB: Zabrana okupljanja više od 5, na raspustu i srednje škole POGLEDAJTE DOLAZAK DR DARIJE

:Jova:

Da pogledamo dolazak doktorke Darije? 

Ne razumem?

Kakvi su ovo debilni naslovi? Šta? Naučila je da hoda, ne sapliće se, pa da pogledamo? :laugh:

Mozda Darija hoda po vodi?

Pukla ona sala pet iljada metara

2282
10

Trust mozgova iz kriznog štaba sns-a nije izneverio ni ovoga puta: još jedno veliko ništa

Background Picker
Customize Layout